Trænings Tips til vand aerobic

Trænings Tips til vand aerobic

Leder du efter en skånsomme måde at forbedre dit hjerte-kar sundhed? Vand aerobic vil øge din fleksibilitet, muskelstyrke og udholdenhed uden at stresse dine led. Træning i vand er en smule anderledes fra at udøve på land. Vand har en højere modstand end luft. Dette gør at udøve i det mere udfordrende. Og du behøver ikke at vide, hvordan at svømme! Mange vand aerobic rutiner kan gøres på bryst-dybt eller lavere vand eller mens du holder på siden af ​​poolen.

Der er en bred vifte af vand øvelser at vælge imellem for din aerobe rutine. Du kan gå, jogge, og styrketræner. Og glem ikke blot almindelig gamle svømning. Eller prøve noget anderledes i vandet, ligesom kickboxing eller yoga. Opdrift udstyr, lige fra flotation bælter til kickboards, giver ekstra stabilitet. Resistance udstyr, som svømmehud handsker og svømme finner, tilføjer intensitet til din træning. Der er endda Løbebånd, stationære cykler, romaskiner og trappe stepmaskiner, der er designet til brug under vandet.

Der er et par ting, du bør vide, før du gør vand aerobic øvelser:

 • Opdrift og træk Opdrift og træk er to vigtige faktorer, der bestemmer intensiteten af din vand træning. Træk er modstanden du føler, når bevæger sig gennem vandet. Denne modstand opstår, fordi vand er tungere end luft.

  Opdrift refererer til den opadgående kraft fra det vand, der udøves på din krop. Træning i lavt vand mindsker niveauet af opdrift. Det betyder mere stress på dine led og naturligvis mindre af en træk effekt. Træning i vand, der er for dybt - altså over halsen - øger kroppens opdrift. Dette begrænser din evne til at bevæge sig, derfor faldende intensiteten af ​​din træning. Dybe vand aerobic øvelser, der er lige ret, kan dog være en god træning udfordring for selv en dygtig atlet.
 • Lever længde Længden af dine arme og ben under udførelse en akvatisk øvelse vil bestemme sværhedsgraden du oplever. Det grundlæggende princip er, at øge din arm længde øger din indsats for at overvinde modstanden, eller træk, af vandet. I enkle vendinger, betyder dette, at en bøjet gren er lettere at bevæge sig i vand end en udrettet lemmer. For eksempel er det sværere at gøre en straight-legged forreste spark end et knæ raise.
 • Lever retning den retning, du bevæger dine arme og ben vil påvirke vanskeligheden ved øvelsen. For at maksimere intensiteten af ​​dit vand workout, flytte dine arme og ben i modsatte retninger under træning. Dette skyldes, at bevæge sig i en "sakse" mode, som når vand walking, skaber to modstående trækkræfter. Omvendt flytte dine arme og ben i samme retning vil mindske modstanden du oplever.

Opret din egen Aqua Aerobics Program
Hvis du starter fra bunden, det er vigtigt at starte langsomt, derefter bygge i tid og intensitet, som du fremskridt. En rutine kan være så simpelt som at gå rundt, danse i vandet til nogle hurtige musik eller bare opfører sig som et barn og hoppe rundt. Du kan gøre trin-type rutiner vandtætheden fungerer som trin. Hvis du ikke har din egen pool eller adgang til en privat pool, mange sundhedsmæssige klubber tilbyder vand aerobic, som tilbyder både et socialt element og mere formelle rutiner.

Sponsoreret link
Bo sund godt i dine gyldne år med en komplet guide til motion for ældre voksne og seniorer.

Pump den op. Som med enhver form for aerob træning, har til formål at arbejde inden for dit mål hjertefrekvens i mindst 20 minutter for maksimal kardiovaskulære fordele. Hvis matematik ikke er din kop te, så gør en simpel snak test, mens du træner. Hvis du kan synge "The Star Spangled Banner" uden fodslag, så er det sikkert at sige, at du ikke arbejder ud så hårdt, som du skal være. Dit mål bør være at kunne udøve en delvis samtale.

Fin-Tuning. Mange vand aerobic øvelser kan geares til at arbejde på specifikke muskelgrupper samtidig holde dit hjerte pumpning. For eksempel, for at arbejde på dine glutes, kan du holde på siden af ​​poolen og bare sparke med hver fod, eller sparke din vej omkring poolen holde på en kickboard. For eksempel at tune dine glutes, ryg, ABS, og ben prøve dette skridt:

 • Snup en badebold, og hold det til brystet.
 • Spin i vandet, som om du var en odder eller segl.
 • Brug hele din krop.
 • Tag et åndedrag efter hver rotation.
 • Alternative retninger.
 • Ikke-svømmere kan gå fra side til side, holde hovedet oven vande snarere end en fuld omdrejning.

Forståelsen af ​​disse førnævnte principper og motion tips vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit vand aerobic øvelser. Som med enhver træning, vide at give tid til at varme op og køle ned. Og glem ikke at klæde for komfort. Ting som at bære en fuld-cut badedragt, kan beskyttelsesbriller og vand sko være nyttige i at holde sig til dit vand træning. Glad sprøjt!

Nødvendigt værktøj:

 • Badedragt