Trænings Legetøj til små kæledyr

Trænings Legetøj til små kæledyr

Trænings legetøj hjælpe små kæledyr får den fysiske aktivitet, de har brug for at forblive sunde, men det er ikke alt. De kan også give meget tiltrængt mental stimulation til at lindre kedsomhed og forhindre kæledyr fra at udvikle destruktive vaner. Hver kæledyr skal have mindst to forskellige typer af motion legetøj, der kan ændres ud rutinemæssigt at holde dyrets omgivelser frisk og underholdende.

Motion Wheels

Trænings hjul er det korte af de fleste små kæledyr levesteder. De er stationære legetøj designet til at passe inde i et bur, men de stadig give kæledyr med så meget kilometertal, som de kan håndtere. Der er to grundlæggende typer af hjul - opretstående eller flade.

Super Pet Run-Around

Super Pet Run-Around er et godt eksempel på en opretstående øvelse hjul. Det er lavet af metal, så det er tygge resistente. Den mesh design af løbeflade holder din hunds fødder og hale sikkert inde i hjulet. For den største stabilitet, fastgøre hjulet på siden af ​​buret. Hvis du finder det for knirkende, bare anvende en lidt vegetabilsk olie til aksler.

Dette hjul fås i tre størrelser.

  • Small - 4,5 inches i diameter
  • Medium - 5,5 inches i diameter
  • Store - 8 inches i diameter

Flying Saucer Motion Toy for små kæledyr

Flyvende tallerken exerciser bogstaveligt sætter et nyt spin på hjulet legetøj. Den underkop lægger næsten vandret og fungerer mere som en lystig-go-round. Det gør det lidt lettere for mere end et kæledyr til at deltage i den sjove. Hjulet er fast, så dit kæledyr fødder og hale er beskyttet mod skader. Det er også mere støjsvag end den gennemsnitlige metal hamster hjul.

Flyvende tallerken fås i tre størrelser:

  • Small for mus og dværg hamstre
  • Medium til hamstere og ørkenrotter
  • Stor for rotter, chinchillaer og marsvin

Trænings Cars

Put en øvelse hjul i en legetøjsbil, og hvad du ender med er et godt tidspunkt for alle. Det er virkelig komisk at se en hamster cruise rundt i sin egen sportsvogn, og han er bundet til at sætte pris på den ændring af kulisser.

Habitrail Playground Dragster

Habitrail Legeplads Dragster giver din lille kæledyr mere frihed til at bevæge sig rundt i lokalet på eget mens sikkert indkapslet i hans hjul. Den dragster dybest set bevæger sig i en lige linje, men det kan gå frem og tilbage alt efter hvilken vej dit kæledyr ansigter, når han løber. Bilen fungerer bedst på en glat overflade, og det er helt sikkert sværere at køre på gulvtæppet. Det er først og fremmest designet til at passe mus og dværg hamstere, men det kan være lige stor nok til at passe en syrisk hamster, hvis han ikke er alt for buttet.

Critter Cruiser

Den Critter Cruiser er designet til at arbejde for hamstere, mus og ørkenrotter. Bilen er meget let, så dit kæledyr ikke behøver at stamme til at flytte det, så længe han er på en jævn, plan overflade.

Dette legetøj fungerer på tre forskellige måder:

  • Sætte hjulet i den øverste indstilling holder bilen holder stille, ligesom en almindelig hjulet.
  • Dropper hjulet ned i midterstilling kan bilen rulle langs som hamster gør hjulet tur.
  • Den laveste indstilling er beregnet til at køre bilen rundt om valgfri Hamtrac der kan købes separat.

Træningsbolde

Træningsbolde er designet til at give kæledyr frihed til at rulle rundt på egen hånd, mens beskyttet inde i et sikkert miljø. Disse bolde generelt vride åben, så du kan placere dit kæledyr inde, og derefter forsigtigt vride enheden lukket og placere den på gulvet. Hver bold har mange luftspalter så dit kæledyr kan ånde nemt. Som med enhver form for rullende legetøj, sørg for, at trapper og andre drop off point er blokeret for dit kæledyrs beskyttelse.

Helikopter Cruiser Ball

Du kan få en almindelig lille træningsbold, eller du kan vælge denne bedårende helikopter sæt. Denne bold er dimensioneret til mus og dværg hamstre. Det er det perfekte sted at lade din lille kammerat spille, mens du rense sit bur.

Mega Run-om Ball

Fritter, chinchillaer og marsvin vil ikke blive udeladt af sjov med denne Mega Run-About træningsbold. De mindre dyr kan køre bolden indefra, mens fritter kan foretrække at skubbe den rundt og jage det udefra.

Play Bolde

Bolde er ikke kun for hunde. Små dyr nyder at spille med dem, også!

Buffet Ball

Buffet bold øvelser en hunds hjerne, samt hans krop. Han er nødt til at rulle legetøjet rundt og finde ud af at udtrække bladene af hø og timothe, så han kan gnaske på dem. Denne bold er designet til kaniner, fritter, marsvin og hamstere, og kæledyr vil få mest brug ud af det, når man spiller uden for deres bure.

Vævet Grass spille bold

Marshalls Woven Grass Play Ball giver kaniner, fritter og marsvin en chance for at jage og lege. Bolden er specielt lokkende, da det er helt spiseligt. Det er en stor legetøj til brug uden for buret, så din lodne ven kan få nogle ekstra motion.

Gravende Legetøj

Gravende er en naturlig aktivitet for gnavere og mange andre små kæledyr. Det tilfredsstiller deres behov for aktivitet, men gravende dybt også giver dem en følelse af sikkerhed, hvilket er godt for deres mentale sundhed.

Ferret Dig Box

Læger Foster og Smith sælge en Dig Box specielt til fritter. Det er ikke noget mere end en stor pap forsendelseskasse fyldt til toppen med giftfri, stivelse emballering jordnødder, men fritter kan dykke ned og udøve deres trang til at grave og tunnel uden at gøre nogen skade omkring huset. Du skal muligvis hente omstrejfende jordnødder og læg dem tilbage i kassen, men det er det værd at se, hvor meget sjov denne aktivitet er for dit kæledyr.

Burrowing Maze

Den CritterTrail gravende Maze er udviklet til at binde specifikt til toppen af ​​selskabets Clear View levesteder, men du kan også bruge Fun-nel Tubes at tilpasse labyrinten til brug sammen med nogle af virksomhedens øvrige levesteder.

Puzzle Playground

Den CritterTrail Puzzle Playground er en multi-delt sæt, som du kan samle i en klatring legetøj for dit kæledyr. Du kan ændre forsamlingen at skabe nogen konfiguration, du vil, og du kan købe ekstra sæt til at gøre legepladsen så stor som du vil. Sættene er lidt svært at sætte sammen, men kunder siger, at de er meget robuste, når de er færdige.

Må ikke over gøre det

Motion er helt sikkert godt for din hunds sind og krop, men du bør ikke tillade ham at spille på det punkt af udmattelse. Han kan stoppe med at spille med de fleste af det legetøj, der er anført her, når han bliver træt, men begrænse sin brug af de medfølgende legetøj som de træningsbolde og køretøjer til 10 eller 15 minutter ad gangen, og derefter sætte ham tilbage i sit bur. Hold øje med ham, mens han spiller og rotere sit legetøj på en regelmæssig basis, og han vil forblive aktiv, engageret og sund.