Trænings genoprettelsesmetoder

Trænings genoprettelsesmetoder

Hvis du ikke har lagt en hel masse i motion genoprettelsesmetoder, er du ikke alene. Efter alt, ikke din krop bare komme sig af sig selv? Nå, sådan. Faktum er, du rent faktisk kan fremskynde inddrivelsen og forbedre din næste anfald af motion ved at lære et par enkle øvelse nyttiggørelse tricks.

Trænings genoprettelsesmetoder

Stræk og køle dine muskler grundigt efter hver træning. Strækker vil bidrage til at opretholde og forbedre fleksibiliteten samtidig forbedre blodgennemstrømningen til muskelvæv. Øget blodgennemstrømning vil muliggøre en bedre levering af iltet blod og næringsstoffer til muskelcellerne, hvilket vil fremskynde inddrivelsen tid. Strækker kan være en vigtig del af et køligt ned, men efter en øvelse rutine, du bør sigte mod at forblive op og gå rundt i mindst fem til 10 minutter. Under træning din krop vil øge blodgennemstrømningen til brændstof bevægelsen du udfører, og det er altid en god ide at lade din krop tilpasse sig de nedsat blodgennemstrømning krav før sidder.

Post-workout spise er en vigtig del af motion opsving. Der er to grunde til dette: 1) Du bruger nogle af din energi butikker under træning, og det er vigtigt at tanke dem, 2) For at opbygge muskler, du nødt til at nå en tilstand af positiv kvælstofbalance. Den eneste måde at gøre dette er at forbruge protein i de to timer efter en træning. Så efter en træning prøve at spise et sundt måltid bestående af kulhydrater og protein af høj kvalitet. Sunde indstillinger omfatter en kalkun sandwich eller en banan og et glas mælk.

Post workout drikke er også en vigtig faktor for den øgede restitutionstid. Din krop består af omkring 50 til 60 procent vand, og aktiv muskelvæv er lavet af 75 procent vand. Hvis du undlader at genopbygge tabt under en øvelse rutine vand, er du indstilling dig op for de negative biologiske virkninger af dehydrering og hindret motion ydeevne ned linjen. Under et anfald af motion du bør sigte mod at drikke omkring en kop vand hver 15 til 20 minutter, og du skal fortsætte med at drikke vand støt i de seks timer efter en workout rutine. Medmindre du træner i længere tid end en time eller du planlægger at træne igen om kort tid, er der virkelig ingen grund til at forbruge drikkevarer som Gatorade eller Powerade. Du vil naturligvis genopbygge tabte elektrolytter, næste gang du spiser.

Sleeping synes indlysende, men en overraskende antal voksne lever i en konstant tilstand af søvnmangel. Sleeping blot 5-6 timer om natten kort-ændrer kroppens evne til at restituere sig og genopbygge væv, der har undergået stress den foregående dag. Det burde være indlysende, at en udhvilet, alarm person vil klare sig bedre i gymnastiksalen eller på jogging trail end en slidt og udmattet person, men søvn er en øvelse opsving metode, der er ofte overset.

Lys øvelse rettet musklerne, som du understregede den foregående dag kan faktisk hjælpe hastighed nyttiggørelse, fordi det vil øge blodgennemstrømningen til det beskadigede væv. Du ønsker ikke at udføre den samme type motion, som du gjorde dagen før, selv om. For eksempel, hvis du har udført en lavere organ styrke træning rutine, ikke rammer squat rack igen; snarere, tage en tur med en ven eller ramme din park til en moderat intensitet cykeltur.

Kosttilskud som valle / kasein protein pulver kan hjælpe musklerne komme sig af samme grund, at post-workout spise kan fremskynde inddrivelsen - de leverer vigtige aminosyrer (kroppens "byggesten") til beskadiget muskel, hvilket skaber en positiv nitrogen balance i kroppen, muliggør muskel vækst og genopretning. Det er op til dig, om du ønsker at investere i protein kosttilskud, men faktum er, at et glas mælk leverer den perfekte blanding af aminosyrer til musklerne for en brøkdel af prisen.

Massage terapi kan være gavnligt, men mest for ømhed snarere end at forbedre inddrivelsen hastighed.

Vælge din opsving Metoder

Selv om det kan synes som motion opsving lige fået en meget mere kompliceret, faktum er, at ingen af ​​disse metoder tager meget tid og du sikkert allerede gør de fleste af dem. Du skal blot tage 10 til 15 minutter for at køle ned og strække, spise et protein og kulhydrat rig snack, og sørg for at få masser af hvile. For den almindelige gymrat eller jogger, ovenstående trin vil gå langt i at øge din genopbygningsindsats.