Træning Koordinator Jobbeskrivelse

Træning Koordinator Jobbeskrivelse

Er du spekulerer på, hvad der bør indgå i en jobbeskrivelse for en uddannelse koordinator position? Selv om de specifikke opgaver, som en uddannelse koordinator kan variere fra selskab til selskab, nogle opgaver er fælles for denne position.

Opgaver, som Training koordinatorer

Mennesker, der arbejder som uddannelse koordinatorer arbejder typisk i virksomhedernes menneskelige ressourcer eller uddannelse afdelinger, eller til virksomheder, der leverer corporate uddannelse og service. Afhængig af størrelsen af ​​organisationen og hvor meget virksomheden fremhæver medarbejdernes udvikling kan uddannelsen koordinator være en del af et team eller kan være den eneste person, der håndterer uddannelse opgaver for virksomheden.

Opgaver ofte udføres af uddannelse koordinatorer inkluderer:

Needs Assessment

Uddannelse koordinatorer kan udføre en behovsanalyse, der bestemmer, hvilke former for uddannelse bør gives til de ansatte. Dette omfatter identifikation huller mellem de færdigheder af enkelte medarbejdere, og hvad de har brug for at være i stand til at gøre. Det kan også omfatte en analyse af de kompetencer, som arbejdsstyrken som helhed har brug for at gøre det muligt for organisationen at bevæge sig fremad mod opstilling sine strategiske mål og målsætninger.

Instructional Design og Udvikling

Uddannelse koordinatorer kan være involveret i at designe og udvikle uddannelsesprogrammer, der skal bruges i organisationen herunder lærlingeuddannelse programmer på jobbet uddannelse, faglig udvikling klasser, og mere. Dette indebærer at beslutte, hvad der skal undervises i, at finde eller skabe materialer, der arbejder med emnet eksperter og vælge et hensigtsmæssigt undervisningsmetode. Derudover uddannelse koordinatorer typisk håndtere test, implementering af uddannelsesprogrammer, oprette eller vælge vurderingsværktøjer og evaluere instruktions effektivitet.

Undervisning

Uddannelse koordinatorer typisk lære en række forskellige klasser. Afhængigt af virksomheden, kan de lære medarbejdernes orientering sessioner, computer klasser, lederuddannelse sessioner og meget mere. De har også ofte give train-the-trainer sessioner til interne emne eksperter for at hjælpe dem med at udvikle de instruktions nødvendige færdigheder til at fortælle, hvad de ved, med andre i virksomheden.

Outsourcing

Virksomheder har ofte uddannelsesbehov, der er bedst opfyldes ved at bringe i en ekstern uddannelse selskab, ved hjælp af online eller video uddannelse løsninger, eller sende medarbejdere til off-site uddannelse klasser. I disse tilfælde kan uddannelse koordinator har ansvaret for at finde de bedste muligheder, at vælge en leverandør, og planlægning sessioner.

Planlægning

Uddannelse koordinatorer er ansvarlige for at udvikle en kalender, der beskriver, hvilken type uddannelsesmuligheder bliver tilbudt. Dette omfatter en kombination af interne uddannelse klasser og muligheder for at deltage i undervisningen, der er leveret af eksterne kursusvirksomheder. Koordinatorerne giver oplysninger om, hvad klasser bliver tilbudt, hvad deltagerne kan forvente at lære, hvilke forudsætninger der er nødvendige, og hvor klasser vil blive afholdt.

Marketing

Når du træner programmer er planlagt, uddannelse koordinatorer er ansvarlige for at sælge disponible muligheder for medarbejderne. Dette kan omfatte positing en tidsplan på virksomhedens intranet, skabe og udstationering flyers i offentlige områder og passende afdelinger, kommunikere med ledere om fordelene ved at sende arbejdere til klasser, og ved hjælp af andre salgsfremmende strategier.

Vurdering

Virksomheder, der afsætter ressourcer medarbejder udviklingsaktiviteter for at forvente at se et afkast af deres investering. Uddannelse koordinatorer er ansvarlige for at vurdere og rapportere uddannelse effektivitet til øverste ledelse. Det skal bl.a. undersøges effekten af ​​træning på medarbejdernes kompetencer samt vurdere, hvordan det påvirker nøgleindikatorer og bundlinjen selv.

Budgetstyring

Virksomheder, der har et formelt uddannelsesprogram typisk etablere et budget, der skal følges. Den person, der er ansvarlig for uddannelsen er ansvarlig for at sikre, at uddannelse udgifter ikke overstiger det budgetterede beløb.

Facility Management

Hvis virksomheden har klasseværelser dedikeret til uddannelsesaktiviteter, uddannelse koordinator er ansvarlig for at holde styr på, når rummene er i brug, og sikrer, at ingen dobbelt-booking opstår problemer.

Udstyr Management

Uddannelsen koordinator er normalt ansvarlig for forvaltningen af ​​det udstyr, virksomheden bruger til uddannelsesformål. Dette kan omfatte computerudstyr, LCD-projektorer, simuleringsmodeller, og andet nødvendigt udstyr til at levere de typer af uddannelse, at virksomheden leverer til sine medarbejdere.

Nødvendige færdigheder

Fordi der er så mange forskellige typer af opgaver i forbindelse med uddannelse koordinator holdninger, personer, der arbejder i disse typer af jobs har brug for at have en bred færdighed base at trække på. Ud over at have pædagogiske færdigheder, skal uddannelse koordinatorer kunne håndtere en bred vifte af administrative opgaver og projektstyring opgaver. Denne type job kræver stærke interpersonelle kommunikation evner, evnen til at multitaske, og udestående organisatoriske færdigheder.

Legitimationsoplysninger Krav

Mens der ikke er en specifik licensure krav om at arbejde som uddannelse koordinator i de fleste brancher, mange virksomheder stærkt foretrækker at ansætte folk, der har grader i beslægtede områder samt erfaring undervisning voksenelever. Passende uddannelsesbaggrund kan omfatte fagområder som instruktions design og udvikling, business, kommunikation, human resource management, og lignende discipliner. I nogle tilfælde arbejdsgivere foretrækker at ansætte uddannelse koordinatorer, der har specifik erfaring i branchen.