Trådløs: Trådløs Hub Tips

Trådløs adapter til bærbar

Trådløse adaptere er lavet til både PC slots og USB-stik. Begge er nemme at installere og bruge, hvis din bærbare eller stationære ikke har en indbygget Wi-Fi-kort. Sørg for at følge de specifikke trådløse adapter instruktioner til konfiguration af adapteren.

Derudover sørg for at købe den rigtige adapter til din maskine. Din bedste chance vil være at bringe alle de specs af din pc eller bærbare computer med dig, når du går til at købe en trådløs adapter. Så er du sikker på at få den rigtige - og ikke være bange for at bede om hjælp, hvis du ikke er sikker på hvad du leder efter. Bedre til at bede derefter at bringe den forkerte ting hjem!

Er en Switch og Wireless Hub det samme?

Ja og nej. En kontakt kan beskrives som en smart hub. En switch bruges til at forbinde computere og enheder på et netværk, men er i stand til at skelne, hvor at sende transmissioner.

Generelt i et privat trådløst netværk, alt hvad du skal bruge er en trådløs hub. Større, mere komplekse netværk, såsom i kontorer, bør overveje at bruge kontakter.

Trådløs Hub

En hub bruges til at tilslutte enheder på et netværk. En trådløs hub gør den samme opgave på et trådløst netværk. Enhederne kan være computere, printere etc. Typisk hubs er billig og en glimrende måde at forbinde enhederne sammen på et netværk. Hvis du vil have den nemmeste løsning, Linksys giver trådløse hubs og routere, der er enkle at konfigurere og implementere.

Trådløs adapter

Et trådløst netværkskort er en enhed, der kan foretage regelmæssige, kablede enheder i stand til at kommunikere på et trådløst netværk. Typiske trådløse adaptere omfatter trådløse USB-adaptere og printer adaptere. Du kan også købe trådløse adaptere, der tillader stationære og bærbare computere at oprette forbindelse til et trådløst netværk.

Trådløse adaptere har råd et kontor med ældre teknologi til at opgradere til et trådløst netværk og derved øge fleksibiliteten i kontorindretning, opsætte og sikkerhed.

Kan jeg dele en internetforbindelse med en trådløs hub?

Det korte svar er nej. Hvis du har en bredbåndsforbindelse med alle computere hooked op via en trådløs hub, kan kun én computer har adgang til internettet på et tidspunkt.

, En router giver imidlertid computere at dele en internetforbindelse. Du kan derefter tilslutte flere computere til via en hub, men kun én computer på, at navet kan bruge internettet på et givet tidspunkt.