Traditionelle Wedding marts

Traditionelle Wedding marts

Walking ned ad kirkegulvet til et traditionelt bryllup march er en skik, som mange brude se frem til på deres bryllupsdag. Hvorvidt bruden gør rejsen ned ad kirkegulvet selv, eller eskorteret af sin far, mor, bedstefar, bror eller en anden særlig person, brude march er et vigtigt aspekt af enhver bryllup ceremoni.

Bryllup processionals

Brylluppet processional betyder starten på vielsen. Bridesmaids, ofte ledsaget af groomsmen, gå ned ad kirkegulvet, før bruden. En blomst pige og ring ihændehaver kan indgå i processional, også. Når alle har nået forsiden af ​​ceremonien sted, bryllup gæster typisk stige efter at have hørt den brude march sang og bruden begynder hende gå ned ad kirkegulvet.

Det bruges under brude march sang er typisk anderledes end den spillede for bryllupsfest. Normalt sangen har mere fanfare eller spilles på et andet instrument, såsom en violin eller organ versus klavermusik. Hvis du vælger at bruge den samme bryllup processional musik til bryllup part og brude march, vil organist, pianist eller violinist normalt pause og begynde omkvædet højlydt og med mere pomp, end han eller hun tidligere havde brugt.

Traditionelle bryllup March Sange

En af de mest berømte bryllup march sange hedder rammende Wedding marts. Komponeret af Felix Mendelssohn, det var en del af det Shakespeare play A Midsummer Night Drøm. Det blev populær efter at være blevet brugt i et kongeligt bryllup, og fortsætter med at være populære i dag.

En anden meget berømt march sang er den Brude Kor, også kendt som Here Comes the Bride. Det er komponeret af Richard Wagner for operaen Lohengrin. Men kontroverser omgiver denne sang. Sjældent er det spillet i jødiske bryllup ceremonier, som komponisten var en af ​​Adolf Hitlers foretrukne ifølge jødedommen 101. Derudover nogle kristne indsigelse mod melodien til ovennævnte årsag og det faktum, at sangen og opera ikke ære kristne værdier.

Kristne ofte spiller sangen Jesus bleibet meine Freude af Johann Sebastian Bach. I en katolsk bryllup ceremoni en instrumental eller solist version af Ave Maria er almindeligt anvendt som brude march.

Yderligere populære traditionelle bryllup march sange kan nævnes:

  • Prins til Danmark i marts (almindeligvis kendt som Trumpet Voluntary) af Jeremiah Clarke
  • Canon i D af Johann Pachelbel
  • Air (en del af Water Music Suite) af George Frederic Handel
  • 9. Symfoni af Ludwig van Beethoven

Klassiske sange er traditionelle sange til brug i processional. Men religiøse sange er også helt acceptabelt til brug i brylluppet processional, også. Kontakt musikalsk leder på din kirke for at finde ud af, hvad salmer er passende til bryllup marcher.

Mange kirker og religiøse ledere har forslag til musik til brug for brude march. Hvis du planlægger at vælge en sang, der ikke er på listen, de giver, kan du brug for at få det på forhånd er godkendt af de formel rolle eller religiøse ledere af kirken, hvis du planlægger en religiøs bryllup.

Utraditionel Brude March Songs

Ikke alle ønsker at spille en traditionel sang for deres bryllup march. Hvis du planlægger en utraditionel, moderne religiøs eller ikke-religiøs ceremoni, kan du vælge en alternativ sang.

En måde at skabe en unik march sang er at have en traditionel sammensætning omarbejdet i en moderne version. Blending eller mæskning, er en moderne sang med en traditionel man også vinder i popularitet.

Kærlighedssange til bryllupper, der kan bruges som en del af marchen kan indeholde sange som Unforgettable og hvad en vidunderlig verden. Sange af berømte grupper, ligesom The Beatles, eller moderne voksen rock, pop eller land kunstnere er også almindeligt spilles som marcher. Endelig, så glem ikke at tilføje din favorit Broadway show tune eller film kærlighedssang til listen over muligheder.

De dejlige sange, der anvendes som traditionelle bryllup marcher vil aldrig gå ud af stil. Men du kan altid overveje muligheden for en utraditionel march hvis den konventionelle bryllup musik er ikke din stil.