Traditionelle bryllup Hymns

Traditionelle bryllup Hymns

Der er mange traditionelle bryllup salmer til brug for dit bryllup ceremoni. Mange par vælger traditionelle salmer, der er nemme at genkende, og som er populære blandt alle religioner. Med det store antal salmer til at vælge fra, er det nemt at bruge dem, der har særlig betydning, og der vil tilføje et personligt præg på dit bryllup ceremoni.

Populære traditionelle bryllup Hymns

Der er masser af traditionelle bryllup salmer til at vælge for din store dag. Vælg sange, der er meningsfuldt for dig som et par, og der vil tilføje en særlig kontakt til din ceremoni. Song valg kan skræddersyes til forskellige dele af vielsen såsom forspillet, belysning af enhed stearinlys, under altergang og efter læsninger og bønner.

Prelude Music

Optakten til enhver bryllup er, når gæsterne først siddende og venter på bruden og hendes ledsagere til at gå ned ad kirkegulvet. I løbet af denne tid, de fleste salmer er blot instrumental. Der er mange traditionelle salmer, der kan bruges under forspil, såsom:

  • Kærlighed Guddommelig, elsker alle udmærker
  • Ros til Herren den Almægtige
  • The Gift of Love
  • Gå, Mine Børn, med min velsignelse

Det er et godt tidspunkt at omfatte salmer, at parret har haft i årenes løb, selv om teksterne ikke direkte vedrører et bryllup tjeneste.

Unity Candle Hymns

Traditionelle bryllup Hymns

Mange par indarbejde belysning en enhed stearinlys i deres ceremoni. Der er salmer, der kan bruges til dette formål og vil tilføje en særlig touch til denne meningsfuld gestus. Vis, at dine to familier vil blive forenet som ét med salmer, som kan synges som Amazing Grace, når kærligheden er fundet, og Ave Maria. Kærlighed og hengivenhed til Gud, er som regel den vigtigste betydning af salmerne i denne periode.

Særlige Hymns

Efter bøn eller under nadver, mange par ønsker at indarbejde en salme. I disse tider, kan salmer synges eller instrumental. Mange bruger vokal versioner efter en prædiken eller bøn og holde sig til instrumentale versioner under nadver.

Disse salmer typisk betyde lykke, tro og kærlighed til Gud og andre:

  • På ørnevinger
  • All Things Bright and Beautiful
  • O Kærlighed, How Deep

Recessional og Afgang Hymns

Ved afslutning af kirken efter ceremonien er slut, kan en munter salme spilles til ære for parret. En salme som Joyful, Joyful Vi tilbeder dig er blot et eksempel til at overveje, til dette formål. Andre afrejse salmer nævnes:

  • Forth i fred Kristi We Go
  • Kristus Gjort sikker grundvold
  • Hellig, hellig, hellig

De recessionstendenser salmer ofte betyde at gå frem og sprede ordet til andre efter gudstjenesten, og har en optimistisk melodi, der er forbundet med lykke.

Hvordan vælger Hymns til dit bryllup

Mange par bruger traditionelle bryllup salmer for deres ceremoni. Med det store udvalg af musik til rådighed, kan det ofte være en udfordring at finde de rigtige salmer til dit bryllup. Hvis du planlægger en kirke bryllup, skal du sørge for at tjekke med de gejstlige eller musik direktør for eventuelle restriktioner. De fleste jødiske, protestantiske, og katolske salmebøger vil indeholde et afsnit med passende sange. Hvis du har et bryllup planner, skal hun være i stand til at hjælpe med at guide dig så godt.

Når der træffes beslutning om salmer til brug for dit bryllup, tænker over betydningen bag hver enkelt og hvad du ønsker at formidle. Salmer er en fantastisk måde at få involveret i ceremonien gæster og ved at vælge traditionelle vil give dem mulighed for at deltage i velkendt sang.

Lyt til Hymns

Før du forpligte sig til enhver salme til dit bryllup, vil du ønsker at få det vist for at sikre det er hvad du ønsker. Du kan gøre dette online ved at besøge et websted som iTunes eller Amazon og blot indtaste navnet på den salme du er interessante i høring. Du kan derefter få det vist gratis.