Toucan Fakta for Kids

Toucan Fakta for Kids


Amaze og uddanne dine børn ved at dele sjove og interessante fakta om tukan med dem. Med deres farverige regninger, disse fugle er interessante at se og lære om. Deres eksotiske udseende er ganske tiltrækkende for både børn og voksne.

Seks Fakta om tukaner

Lær et par interessante fakta om tukaner og del din nyfundne viden med dine børn, samt andre familiemedlemmer og venner.

1. Habitat

Tukaner opholde sig i junglen i Sydamerika og Mellemamerika og leve sammen i små flokke, der består af omkring fem eller seks fugle. De sover i huller i træer og for at gøre sig selv mindre, rulle op til kugler.

2. Kost

Tukaner spise både vegetabilske og animalske fødevarer. Deres kost består af:

Toucan Fakta for Kids

 • Fugleæg
 • Insekter
 • Frugt
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Andre fugle

3. Vægt og Højde

En gennemsnitlig fuldvoksen tukan vejer mindre end et pund - omkring 14 ounce eller 400 gram. Fuld vokset tukaner er lidt mindre end to meter lang. Fra top til hale de er omkring 20 inches.

4. Unique Toucan Bill

Toucan Fakta for Kids

Tukaner har store regninger. Som en kendsgerning, at de har større regninger i forhold til størrelsen af ​​deres krop, end nogen andre fugle. Tukaner regninger gennemsnit omkring otte inches i længden. Undersøgelser tyder på, at en tukan lovforslag er så stort, fordi det hjælper til at holde fuglen kølig i varmt klima, hvor det bor. Da de er ude af stand til at svede, de har brug for deres regninger for aircondition.

Tukaner regninger er ikke fast. I stedet deres struktur ligner en honeycomb, hvilket regninger ekstremt let. Fordi tukaner regninger er så let i vægt, kan de ikke bruges til at grave eller kæmpe. Den store regning giver dog give dem mulighed for at sidde på ét sted og nå til mad, hvilket er en god ting, da tukan ikke kan lide at bevæge sig rundt meget. De gør brug af længden af ​​deres regninger ved at grave ind i huller i træer og logs til Grib bytte. Tukaner også kan bruge deres regninger for camouflage.

Baby tukaner er ikke født med store næb; det tager flere måneder for deres næb til at nå fuld størrelse.

5. Kløer

Tukaner har fire kløer: to på forsiden og to på bagsiden, som tillader dem at klamre sig til filialer og balance på træerne.

6. Toucan Predators

Jaguars og andre store katte er naturlige rovdyr af tukan.

Flere oplysninger om tukaner

Toucan Fakta for Kids

Toco Toucan

Forskere har lært en hel del om tukan eller Ramphastos sulfuratus, deres videnskabelige navn. Disse støjende fugle kan leve længe; deres levetid er op til 20 år. Nogle andre sjove fakta om Toucan er:

 • Der er omkring 40 forskellige arter af tukan.
 • Den mest anerkendte toucan er Toco Toucan, som har en lang, orange bill.
 • Kvindelige tukaner lå 2-4 æg hvert år.
 • Nogle mennesker holder tukan som pets.These fugle kan gøre en fantastisk tilføjelse til de rigtige hjem.
 • Fordi disse fugle er så genkendelige, er de populære maskotter for produkter som frugt Loops korn.
 • Native befolkninger i Sydamerika mener, at tukan er i stand til at give en åndelig forbindelse mellem de døde og de levende.

Fascinerende skabninger

Nu hvor du ved lidt mere om disse farvestrålende fugle, kan du dele dine fakta med dine børn, så de kan komme til at forstå og værdsætte tukaner. Efter alt, tukan er fascinerende skabninger!