Tosprogede Brætspil

Tosprogede Brætspil


Tosprogede brætspil er en sjov måde for børn og voksne til at lære et fremmedsprog. I modsætning til brætspil featuring kun ét sprog, såsom spansk brætspil, tosprogede spil har engelsk plus et andet sprog. Du må ikke engang klar over at du er ved at lære et nyt sprog, mens du har det sjovt at spille spillet.

Liste over tosprogede læringsspil

Der er mange tosprogede brætspil at vælge imellem. Denne liste vil hjælpe dig med at finde de spil, der interesserer dig mest.

Maya & Miguel Word Scramble

Formålet med Maya & Miquel er at "stave ord inden tiden løber ud." Bestyrelsen har 49 firkanter arrangeret i en syv-by-syv gitter. Nogle ord findes allerede på brættet, hvis du kan få øje på dem. For at gøre andre ord, der er en tom plads på brættet, der gør det muligt fliser skal flyttes rundt. Stav et ord på engelsk eller spansk at vinde point. Maya & Miguel er en til seks spillere og er designet til børn i alderen syv og ældre.

Den Stavning Tosproget Learning Spil

Dette spil er et eksempel på, hvordan tosprogede brætspil vil hjælpe eleverne til at lære dyr navne i engelsk og spansk. Hver brik har et billede af et dyr. Det engelske navn er opført først, og direkte under den spanske navn. Et til seks spillere kan deltage. Den er designet til børn i alderen tre og syv.

The Alphabet Learning Spil

The Alphabet Learning Spillet indeholder flere læringsmuligheder for studerende praktiserer alfabetet. To puslespilsbrikker skal matches og passer sammen. Et stykke har et billede af en genstand, såsom et æble eller en badebold. Den matchende brik har den tilsvarende alfabet bogstav (A til Apple, B for badebold). Billedet er stavet på både engelsk og spansk. Den ene side af brik har engelsk som hovedsprog, og den anden side med spansk. Spillet er for 1-6 spillere og er designet til aldre 3-7.

Add-Træk Learning Spil

Add-Fratræk spil hjælper børn at lære engelsk og spansk numre. En brik har dyr eller andre genstande, som et barn skal tælle. Når barnet ved, hvor mange elementer vises på brik, så han eller hun skal tilslutte det tilsvarende antal brik. Den ene side af stykkerne har engelsk og den anden side har spansk. Dette spil er designet til børn i alderen fire og syv.

Tosproget Krop Spil

Denne sjove spil, for aldre fire og op, vil lære deltagerne det korrekte ord for forskellige kropsdele på både engelsk og spansk. Du starter med en brik, der har et billede af en kropsdel, såsom en fod, hånd, øre, etc. Du skal derefter tilslutte det korrekte engelske ord og spanske ord til kroppen del stykke. En til fire spillere kan spille Body Game.

Gør lære et andet sprog Fun

Tosprogede brætspil gøre at lære et nyt sprog nemt og sjovt. Brug dem til at supplere standard lektioner eller indføre et andet sprog på en underholdende måde.