Toscansk stil Landscape Design

Toscansk stil Landscape Design
Italiensk cypres i formel toscanske haven

Bakkerne i Toscana er fyldt med vinmarker, gamle sten hjem toppet med terrakotta tagsten og nogle af de smukkeste haver i verden. Stilen er enkel og afslappet, da den er rodfæstet i den agrare historie i området. Det er helt værd at efterligne i din egen baghave, og er nem at trække ud ved at følge nogle få grundlæggende retningslinjer.

Planter

Planter fra Middelhavsområdet bidrager ubesværet til den toscanske stil.

  • Stauder - rosmarin og lavendel
  • Buske - italiensk cypres og græsk bugt
  • Klassiske frugtbærende træer i Italien - figner og oliven

Selvfølgelig intet siger Toscana mere end en kroget gammel drue vin.

Toscansk stil Landscape Design

Bougainvillea nær pool

Supplerende henstillinger

Ud over de planter endemiske for området, de fleste planter, der er fra andre områder med varme, tørre somre og kølige vintre er gode kandidater. Disse repræsenterer den modsatte ende af spektret fra tropiske udseende planter. Deres blade tendens til at være lille og ofte har et gråligt skær - to egenskaber, der hjælper dem bevare fugt i deres tørre omgivelser.

Et par eksempler er bougainvillea, euphorbia, de mange sorter af Salvia og et par edibles, ligesom artiskokker, timian og oregano. Sukkulenter er altid en god indsats for en toscansk tema landskab, så er de mange sorter af agave og New Zealand hør.

Farverige Options

Toscansk stil Landscape Design

Farverige planter i Middelhavet landskab

Dæmpede grå-grønne og varme pastel jordfarver er fælles temaer i en toscansk landskab, som er de cool blues af lavendel og rosmarin blomster. Dog kan disse ikke uden et par fed accenter af pink, rød og orange. Røde salvias, appelsin daylilies og hot pink oleander er gode valg til dette formål.

Hardscape

Hardscaped områder er en vigtig del af at skabe en toscansk stil landskab.

Naturlige farvede sten

Natursten er en uadskillelig del af en toscanske have. Gå med varm brun, rød-farvet eller laksefarvet sorter, undgå mørkere cool-tonet typer, såsom skifer. Flagstone lagt i en seng af knust granit bøder med disse farveværdier gør store terrasser og stier. Mexicanske gulvfliser har også den perfekte farve ordningen til brolægning en terrasse eller gårdhave i en toscansk-tema landskab.

Vægge

Toscansk stil Landscape Design

Stone væg

Stengærder, uanset om terrasser eller bare at opdele separate haven områder, passer regningen. Disse kan være tør stakkede (bygget uden mørtel), hvis de vil være mindre end tre meter høj.

  • Set lichen-dækket marksten af ​​varierende størrelser tilfældigt blandt de planter for at give virkningen af ​​en stenet toscanske skråning.
  • Sørg for at begrave en til to tredjedele af hvert mini-Boulder, så det ser ud som det var der naturligt.
  • Vælg den flotteste ansigt til orient i den retning, hvor det vil ses oftest.

Trækonstruktioner

Træ pergolaer og holdere er også egnede, især hvis de er dækket med en vinstok eller blåregn.

Tilbehør

Accessorize landskabet med funktioner, der minder om Toscana.

Fire Pits

Stone ildsteder eller brændt ler Chimeneas eller udendørs pejse, er en naturlig pasform med alle de arbejdsrutiner, der typisk er en del af en Middelhavet landskab. Disse kan spænde fra simple præfabrikerede modeller, der kan indstilles på enhver eksisterende terrasse, til specialbyggede udekøkkener med en træ-fyret pizza ovn.

Toscansk stil Landscape Design

Terrakotta potter

Planters og urner

Brændt ler plantageejere - eller bare tomme urner - er en af ​​de mest specifikke elementer i det toscanske landskab. Disse er en integreret del af patio plads, der er skal til at rumme den udendørs livsstil er forbundet med denne del af verden.

Vand Egenskaber

Vand funktioner er typisk i form af et springvand, snarere end dam bassiner sat i jorden og anlagte at ligne naturlige funktioner. Den klassiske tilgang er en vægmonteret springvand på det indre af et gårdrum, at udslip i en rektangulær overjordiske bassin lavet med dekorative sten og / eller beton.

Toscansk stil

Kulturen i Italien - og de naturlige elementer inden det - er det, der definerer det toscanske landskab. Det handler om lange måltider med frisk tilberedte ingredienser fra haven, den skarpe lugt af urter, og den tidløse følelse af et landskab, hvor alt synes at være på sin plads.