Tørt hår behandling og pleje: Tips til sundt hår

Tørt hår behandling og pleje: Tips til sundt hår

Vores søgen efter at gøre vores vision om ideal hår en realitet undertiden fører til ulykkelige, tørre låse. Er du en af ​​de mange, der lider af tørt hår? Har du høre disse desperate råb om fugt og helbredelse? Først, lad os lære om årsagerne, så du kan tage skridt til at forhindre det. Så vil vi dække nogle hårpleje tips til at sætte dig i den rigtige retning.

Her er nogle måder at bringe tiltrængt lettelse at tørre Lokker:

 1. Heat er virkelig, hvad ofte forårsager og forværrer tørt hår, som egentlig ikke er overraskende - varme forårsager fugt at fordampe. Der er ikke meget du kan gøre for at ændre vejret, hvor du bor, medmindre du flytter. Men du kan reducere varmen påført dit hår på andre måder.

  • Afskedige blow-tørretumbler og strygejern i et stykke tid! Find en god håndklæde og lufttørre i stedet, hvis du har tid. Hvis du skal bruge en slag-tørretumbler, prøv at justere til en lavere varmetrin og reducere den tid, du føntørrer.
  • Hvis du er i den tørre varme, så tænk iført en hat. Eller hvis du ønsker at solbade, bruge en balsam, der indeholder solcreme.
 2. Du må ikke vaske dit hår for meget. Langt de fleste mennesker vasker alt for ofte og for meget shampoo. Indsæbning dit hår mindre vil hjælpe med at lindre tørhed. Selv skære ned til en vask hver anden dag vil vise forbedringer.
 3. Brug hårplejeprodukter, der er venligere til tørt hår Her er hvad man skal kigge efter.:

  • Kig efter shampoo og balsam, der indeholder fugtighedsbevarende, der tiltrækker fugt til dit hår og hjælper med at holde den der. Ofte er disse produkter indeholder proteiner, også, som styrker dit hår. Hvis dine låse er vægtet ned og lidet flatterende, kan du bruge for meget balsam.
  • Lav pH shampoo er bedre til tørt hår, da de ikke forårsager neglebånd til at løfte. Neglebånd er den yderste beskyttende lag af en streng, og er bygget som en flok skalaer. Når disse skalaer løfte og separat, kan hår tørre dårligt ud.
  • Apropos neglebånd, ved hjælp af et produkt med syrningsmidler kan hjælpe helbrede tørt hår så godt. Syrningsmidler bidrage til at flade og fastsætte disse løftet, adskilt neglebånd skalaer.
 4. Sebum er ikke kun et fantastisk ord, hovedbundens sekretion af sebum er en af vores kroppens naturlige forsvar mod tørhed. Så hvad gør man, når din hovedbund er fedtet, men dit hår er tørt? Du har brug for en specifik behandling for denne situation:

  • Brug disse shampoo og balsam beregnet til at tilføre fugt til dit hår, men massere dem kun ind i dit hår væk fra hovedbunden, ikke hvor den kommer i kontakt og interagerer med din hovedbund. Overwashing en hovedbund kan tvinge kroppen til hemmelige mere hudfedt alligevel.
  • Find en sebum-lignende olie, der vil trænge neglebånd. Jojoba (en anden fantastisk ord) opfører sig meget gerne sebum, så lejlighedsvis anvende et par dråber 100% jojobaolie spredes gennem håret væk fra hovedbunden. (Det tager ikke meget jojoba at lægge mærke til nogle forbedringer.)
 5. I modsætning til æteriske olier, de fleste ikke-essentielle olier pels håret, i stedet for at blive absorberet ind i det. Selvom det kan fælde uanset fugt dit hår lige nu holder, vil det ikke tilføje nye fugt og kan bygge op til at fungere som et skjold til ny fugt, der kan komme ind fra balsam, du bruger. Anvende ikke-væsentlige olie til hår ligner sætte vaseline på tørre, sprukne knoer - disse knoer brug fugt behandling også, ikke bare et skjold.
  Også vogte os for, hvad varme gør at olie. Brug ikke en føntørrer eller jern lige efter behandling dit hår med olie - du bare madlavning dit hår på det tidspunkt. Desværre kan solen have samme effekt.
 6. Kemiske hår behandlinger som perming, afslappende og farve er fjender til fugtighedsbevarende og dermed udtørre håret. Hvis tørhed er en bekymring, bør du ikke farve, perm eller bruge relaxer, indtil du har næret dine låse tilbage til sundhed.
 7. En anden våben er korrekt ernæring, så drik masser af vand. Sørg også for, at din kost indeholder de korrekte essentielle fedtsyrer. Vi glemmer, at hår sundhed er en afspejling af ernæring samt. Det ofte overrasker folk, at underernæring forårsager tørt hår, men det er ret op dér ​​med andre syndere som overwashing, varme og kemisk beskadigelse.

Nu kan du begynde at anvende nogle af disse pleje- og behandlingsmuligheder og være på vej til smukke, sunde hår.