Tør vin Kits

Tør vin Kits


Gør vin som en professionel med en af ​​de nemme at bruge tør vin kits til rådighed.

Om tør vin

Vin smag, selvfølgelig, er helt personligt - en person kan foretrække en sødere smagning vin, mens en anden foretrækker en tør vin. I dette tilfælde, vi diskuterer tør vin og dens attributter. Hvad gør en vin smag tør? Der er forskellige grader af tørhed, naturligvis, og din personlige smag kan ligge overalt langs dette spektrum.

Tør vin er et resultat af niveauet for restsukker tilbage efter gæring. Niveauet spænder fra en fuld tør vin, hvor alt sukker er blevet omdannet til alkohol, til en mellemstor tør vin, som indeholder nogle restsukker. En "off tør" vin indeholder en forholdsvis lille mængde sukker.

Om vin Kits

Vin kits er blevet en nem måde for begynder vinproducenter at få en smag af succes uden expending en masse penge eller indsats. Traditionel amatør vinfremstilling afhænger af en bred vifte af udstyr, ingredienser, og en grundlæggende viden om, hvordan du opretter din egen vin. Det tager også lidt tid - noget, der kan have mange mennesker droppe ideen helt og på vej til den nærmeste vinhandel at få deres vin uden at vente.

Vin kits, på den anden side, giver alle de ingredienser, du har brug for at komme i gang i en kasse og fås i en række forskellige typer, så du kan producere din favorit hjemme. Og ja, vil du stadig brug for lidt tid, da du ikke kan forvente øjeblikkelig vin, men de kits gør det monumentalt nemt at komme i gang. Når du oplever succes med at gøre din egen vin fra en vin kit, kan du finde du gerne vil prøve andre typer kits eller endda vove sig ind at købe ingredienserne hver for sig til mere avanceret vinfremstilling.

Tør vin Kits

Når du har oprettet, hvilken type vin du gerne vil producere, kan du indstille ud at købe den rigtige vin kit. Der er en række af tørre vin kits, der producerer vidunderlige vinsmagning i så lidt som fire til seks uger. Overvej følgende:

  • Beer-wine.com indeholder et udvalg af vinfremstilling kits, hvoraf mange er af den tørre sort. Priserne spænder fra $ 49 til $ 69.
  • Kvalitetsvin og Ale Supply tilbyder tør vin kits i Sauvignon Blanc, Chardonnay og Chianti, blandt andre. Prissat til $ 44 til $ 59.
  • Winexpert Verden Vineyard Vinfremstilling Kits har mange typer af vin fra regioner i verden. Alle sæt er 60 dollar.
  • Vintner Reserve Hvidvin Kits giver en række valgmuligheder, der spænder fra $ 48 til $ 59. Vinetiketter kan tilføjes til din kit for at en ekstra $ 3,95.
  • Winexpert Selection Italiensk Amarone vin Kit producerer en kvalitet rødvin i blot seks uger, $ 100.

Overvejelser

Mens vin kits giver perfekte resultater hver gang og er meget omkostningseffektiv (skabe vin for $ 2 eller mindre pr flaske!), Du behøver at betale lidt ekstra i starten. Typisk vin kits producerer seks liter vin og tage lidt tid til at blande. Der er variationer i timing og mængde, dog. Mens de fleste kits omfatter ingredienser, opskrift og instruktioner til fremstilling af dine egne hjemmelavede vin, vil du stadig nødt til at erhverve det nødvendige udstyr. For en komplet vinfremstilling kit, overveje hjemmebryggere vinfremstilling Kit. For bare $ 150, får du alt det udstyr, du har brug for, plus vin kit ingredienser til din første seks gallon batch. Efter dette, kan du bare købe ingrediens kits og genbruge udstyret.

Prøv et kit i dag!

Vin kits producere kvalitet resultater, med muligheder for vine fra forskellige regioner i verden - California, Italien, Spanien, Australien og Frankrig, for blot at nævne nogle få. Oplev, hvor nemt denne hobby kan være (og imponere dine venner også!).