Top tre ting at sige til dine børn til at fremme af sunde vaner

Top tre ting at sige til dine børn til at fremme af sunde vaner
Hvad siger du til dine børns spørgsmål. Her er tre ting, du kan sige til dine børn, der vil hjælpe dem med at holde sunde vaner.

Tager Sundhed for Indrømmet

Du vil måske opleve, at din teenager er ikke påskønner hans grænseløse energi og hans sunde fysiske tilstand. Forældre kan gøre meget for at hjælpe minde deres teenagere at forstå, hvad de har, hvor godt de har det, og hvordan de kan drage fordel af at bevare deres gode helbred så længe som muligt.

Du kun har en (eller to) ...

Når min teenager hedder han børste sine tænder den næste morgen, som højst sandsynligt ikke ske, jeg ryster på hovedet og stat, "Du får kun ét sæt tænder. Du er ikke kommer til at vokse mere. "Jeg får øje roll, men han vil børste sine tænder, fordi han ser værdien i det, jeg siger.

Her er en til salt-a-holics:

"Tag det roligt på saltet. Du får kun to nyrer. "

Her er en til din teenager, der elsker at sprænge hans musik så højt folk på flyvemaskiner kunne høre det, når de flyver over dit hus:

"Du får kun to ører."

Du vil føle det i Twenty

Denne erklæring kan supplere din "du kun har en" erklæring. Dette hjælper teenagere værdsætter, at selv om de måske ikke mærke virkningerne af deres usunde adfærd med det samme, hvis de holder op med det, de gør, vil de i sidste ende betaler prisen.

For eksempel, hvis din teenager insisterer på at spise pommes frites hver dag, bare fordi han kan, kan du sige:

"Din krop har brug nærende fødevarer og pommes frites er ikke nærende. Du kan ikke føle det nu, men hvis du holde spise noget, men pommes frites hver dag, vil du føle det i ti eller tyve år. Hvis du tager dig af din krop, kan du føle dig så godt som du gør nu i mange år fremover. "

Brug Eksempler på mennesker, der døde Too Young

Har du en person i dit liv, der døde alt for ung på grund af deres usunde vaner? Nogle gange kan dele disse eksempler med dine børn gøre den største indflydelse på deres liv.

For eksempel Michaels far døde af lungekræft i en alder af 59. Han havde røget i 48 år og spiste chokolade donuts til middag hver aften.

Michael kan sige med sikkerhed, at hans børn aldrig vil ryge, fordi de ved, hvorfor deres bedstefar ikke er i deres liv. Deres bedstefar har været en del af deres rejse i at indse, at hvis du har et godt helbred, afsætte dig selv til at bevare dit helbred er en livslang stræben.

Han udvidede dette eksempel til brugen af ​​alkohol, stoffer, og endda bruge kondomer og samtidig have sex. "Fokus er godt helbred. De ved, at hvis cigaretter kan gøre det til deres bedstefar, alkohol og narkotika kan gøre meget mere skade hurtigere end det. De indser også, at sunde seksuelle vaner er en del af deres sunde vaner. "

For god foranstaltning

Hvis dine teenagere har ikke fået det, kan du altid smide i, "Jeg fortæller dig dette, fordi jeg pleje" for god foranstaltning. Det tager tid og masser af gentagelser, men med masser af gentagelser, kan du hjælpe dine teenagere værdsætte, hvordan deres vaner påvirke deres gode helbred.

Hvad er dine succeser? Du er velkommen til at kommentere. Tak for læsning!