Top Safety Tips til rejser med børn

Top Safety Tips til rejser med børn

Uanset om du er på vej på en ferie til en solrig destination eller planlægger at bruge lidt tid med slægtninge, vil disse top sikkerhedstip til rejser med børn med til at gøre oplevelsen lidt lettere.

Top Safety Tips til rejser med børn

Kom klar til at rejse med unge starter med en god plan først.

Overvej hvordan og hvornår du vil rejse

Hvis du vil være mobile i de varmere måneder, sætte en solsejl i vinduet i din bil for at holde strålerne ud af dine børns øjne. Når vejret er koldere og du rejser med bil, tage ekstra tæpper og puder. Dressing i lag er en god strategi, da det kan få varme i bilen.

Personer, der rejser med fly har andre overvejelser. Det giver mening at holde visse elementer, såsom medicin, i håndbagagen, hvis flyet er forsinket eller kontrolleret poser gå tabt. Men vil du ønsker at tjekke med Transportation Security Administration hjemmeside for alle de regler og bestemmelser, når det kommer til at rejse med fly.

Rejser med fly

Her er nogle tips til at huske på, hvis du skal flyve til din destination.

 • Det anbefales, at børn, der vejer mindre end 40 pounds rejse i et godkendt barnesæde.
 • Fortæl dine børn til at holde deres sikkerhedssele på alle tidspunkter, når de er på flugt. Turbulens kan ske pludseligt og barnet kan komme til skade, hvis de ikke fastholdes korrekt.
 • Små børn bør ikke sidde i en midtergang sæde, da de kan have svært ved at holde deres arme og ben ud af gangen. De kan blive såret, når passagerer forsøger at flytte forbi dem, eller når kabinepersonalet forsøger at flytte drik vognen ned ad kirkegulvet på måltid tidspunkt.
 • Omkring en uge før du er på grund af orlov, bestille et særligt måltid for alle medlemmer af familien, hvis det er relevant. En række flyselskaber tilbyder børnemenuer, men du kan også bestille vegetar eller kosher måltider. De særlige måltider, flyselskaberne tjener kan have flere forskellige end standard dem, og kabinepersonalet tendens til at tjene passagerer med særlige fødevarer krav først, hvilket betyder en kortere ventetid for fødevarer.
 • Tage nogle snack elementer med dig. Flyselskaber kan tilbyde jordnødder på flyet, men salte snacks vil kun gøre dig føle dehydreret hurtigere i tør kabine af et fly. Tag din egen usaltede peanuts, rosiner og frugt er et bedre valg.
 • Tag ekstra engangsbleer, pulveriseret formel og baby forsyninger om bord. Nogle flyselskaber kan være i stand til at levere disse emner på anmodning, men dette er ikke en given. Et bedre valg er at inkludere dem i din håndbagage.
 • For at undgå øre problemer, tygge sukkerfrit tyggegummi. Yngre børn kan bruge en sut eller sut; sugningen vil bidrage til at reducere de smertefulde virkninger, at ændringen i lufttrykket bringer.
 • Sørg for at bringe langs nogle bøger og legetøj til at holde dit barn optaget på flyvningen.

Rejser med bil

 • Giv dig selv ekstra tid til at komme til din destination. Børn får keder sidder i lange perioder, og gøre stop undervejs for at komme ud af køretøjet til at strække er en god strategi for alle medlemmer af familien.
 • Lad hvert barn at medbringe en pose med et par specielle ting i det. En rygsæk kan bruges til dette formål, og det kan bruges til at holde en yndlingslegetøj, nogle bøger, eller et lille spil.
 • Giv barnet noget nyt at lege med på vejen. En ny bog eller en rejse spil kan hjælpe med at holde børn fra at få keder sig på vej.
 • Medbring noget musik, når du rejser. Hver person kan vælge en til at bringe, eller du kan brænde en cd med nogle favoritter. Alle i familien kan synge med at fordrive tiden.


Efter disse top tips til rejser med børn, vil gøre rejsen meget lettere for alle medlemmer af familien.