Top Etikette Tips til yoga klasse

Top Etikette Tips til yoga klasse

Deltage yoga klasse er generelt mindre stressende end nogle andre fitness grupper, men vi har nogle retningslinjer for etikette, der gør oplevelsen bedre for alle.

Være høflig af Sacred Space

Hver yoga klasse har en vibe. Nogle sessioner kan være stille og reflekterende, og andre kan grænse på en hip-hop dans fest. Ikke desto mindre, her er nogle almindelige tips, der gør klasse flytte en hel del lettere:

 • Gør det til en vane at ankomme 10 minutter før klassen start. Dette giver dig tid til at lægge ud din mat, samle udstyr, sige goddag, og så videre. Når klassen starter, ikke kun er alle til stede, men de kan være til stede i det øjeblik og begynder sessionen forenet og formål.
 • Hvis du er ny til klassen, så lad instruktøren vide med det samme. De to af jer vil diskutere den generelle strøm af sessionen, hvordan og hvornår man skal stille spørgsmål, hvis du har brug for hjælp, og andre faktorer. Instruktøren vil også holde øje med dig og opmuntre dig gennem klassen.
 • Hvor mærkeligt det end lyder, nogle mennesker er territoriale omkring deres klasse position. Prøv at være lidt mere fleksible om hvor i rummet, du øve. Hvis du har brug for at være forhånd at se instruktøren bedre, i det mindste dreje positioner fra tid til anden for at dele rummet.
 • Nogle sessioner kan kræve, at holde i hånd med eller hjælpe et andet medlem. Hvis det gør dig utilpas i starten, tillid til, at i dette rum, vil alle tage sig af hinanden, og giver af dig selv i øjeblikket.
 • Omvendt respekterer det personlige rum af de mennesker omkring dig. Hvis du har brug for at sprede sig, vælge et område af rummet mindre befolkede, eller forskyde din måtten at give mulighed for mere plads mellem dig og dine naboer.

Overvej Personlig hygiejne

Kroppen er en vidunderlig maskine, og der er naturlige forekomster, vi alle har. Dog være venlig at dine klassekammerater og overveje følgende:

 • Rens fra din sved fra udstyr. Dette omfatter måtter, blokke, øje puder og ryghynder. Hav altid et håndklæde med dig, så du kan tørre med det eller dække måtten med det, og bruge mat rengøringsmidler, som instruktøren.
 • Lidt flatulens kan opstå, men passe på ikke at gøre det til en vane. Visse udgør endda opfordre vind frigivelse som en måde at stimulere tarmene. Men hvis du har gas problemer, hver gang du deltage i klassen, andre medlemmer vil ikke sætte pris på det. Se din kost på klasse dag, og undgå de vigtigste udløser såsom mejeri og korsblomstrede grøntsager to til fire timer før sessionen. I stedet spiser et lille stykke frugt med en let protein, såsom mandler. Du får en energisk løft, og disse fødevarer er lettere for kroppen at processen.
 • Hvis du ved, at en intens træning gør din krop lugt stiger voldsomt, finde en out-of-the-way hjørne. Det er en naturlig krop reaktion, men plantning dig selv i midten af ​​rummet kan skade andres erfaringer.

Andre top Etikette Tips til yoga klasse

Her er et par andre etikette tips til yoga klasse, der hjælper alle nyde øjeblikket:

 • Læg væk udstyr pænt. Dette hjælper hver klasse forblive effektiv.
 • Hold samtale under sessionen til et minimum, medmindre klassen er normalt livlig.
 • Hvis du har lyst til at nynne eller synge med på musikken, holde din stemme lav, medmindre andre synger, også.
 • Hvis nogen gør en positur godt, er du velkommen til at komplimentere ham eller hende.
 • Husk, at din instruktør er ofte flyder fra session til en anden. Hvis du har særlige spørgsmål eller problemer, planlægge en anden gang snak med ham eller hende.


Har nogen andre top etikette tips til yoga klasse? Skriv dem nedenfor i vores kommentarer sektion.