Top 9 sundeste hundefoder

Top 9 sundeste hundefoder

En stor hundemad bør bruge reelle kød, eller i det mindste en reel kødmel, som sin primære proteinkilde. Det bør også anvende fysiske metoder til at bevare fødevaren snarere end skadelige kemikalier, og det bør ikke indeholde nogen biprodukter. Tag et kig på 9 brands, der opfylder disse kriterier.

Liste over sundeste Hund Food Brands

Følgende mærker er opført i nogen bestemt rækkefølge. Men de alle opfylder kriterierne allerede er angivet.

1. Karma Organic

Karma Økologisk: Ifølge hundemad Project er denne pet food formel betragtes 95 procent økologisk. Karma vigtigste kilde til protein er økologisk, fritgående kylling, ikke "fjerkræ biprodukter." Deres sekundære kilde til protein er økologisk brune ris, og de bruger vitamin E og C som konserveringsmidler.

2. Newman Egne Organics

Newmans Own Organics: Det fremgår af selskabets egen hjemmeside, Newmans Own er 95 procent økologisk, så det er værd at overveje. Formlen indeholder kylling og kylling måltid som sine to første proteinkilder med kyllingelever vejer længere nede på ingredienslisten. Vitamin C og E anvendes som konserveringsmidler i stedet for kemikalier ethoxyquin, BHT og BHA.

3. Orijen

Orijen: Dette helt er fremstillet i mindre målestok i Canada og kilder sin protein lokalt. De første fem ingredienser i deres voksne hund formel er friske udbenet kylling, kylling måltid, frisk udbenet laks, kalkun måltid, og sild måltid. Med "friske" Orijen betyder kødet er leveret frisk og aldrig frosset. Virksomheden bruger også en kombination af E-vitamin og lufttæt emballage for at bevare friskheden i det færdige produkt.

4. Blå Buffalo

Blå Buffalo: Blues Adult kylling og ris formel indeholder udbenet kylling og kylling måltid som de vigtigste kilder til protein. Blå lover også ikke at bruge kylling eller andet fjerkræ biproduktet måltider samt kunstige konserveringsmidler, farver eller smagsstoffer.

5. Fromm Adult Gold

Fromm Adult Gold: Duck, kylling måltid, kylling og brune ris er de første fire ingredienser og proteinkilder. Hele æg er også inkluderet. Dette mærke bevarer deres produkt med blandede tocopherals og citronsyre.

6. Wellness

Wellness Lamb Super5Mix: Lamb er nummer et ingrediens og proteinkilde i denne blanding, efterfulgt af Medhaden fiskemel. Laks måltid vejer nummer ni. Denne formel indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, aromastoffer eller farvestoffer.

7. Timberwolf

Timberwolf: Denne mærkets Southwest Chicken & Herbs formel lister kylling måltid, kylling og kalkun måltid som de første tre ingredienser og proteinkilder. Formlen indeholder også brune ris, hvidfisk måltid og tørret kylling leveren. Blandede tocopheroler, en kilde til vitamin E, anvendes som konserveringsmidler.

8. California Natural

California Natural: Denne mærkets Adult Lamb Meal & Rice formel har en af ​​de enkleste ingrediens lister, gør det en god kandidat til hunde, der lider af fødevareallergi. Lamb måltid er angivet som sin eneste kød kilde, med ekstra protein, som en kombination af brune og hvide ris hhv. Dette mærke indeholder ikke kemiske konserveringsmidler.

9. Innova

Innova: Tyrkiet, kylling og kylling måltid er de første tre ingredienser opført i dette protein pakket formel. Yderligere protein tilvejebringes af brune ris og æg. Innova ikke indeholder nogen kemiske eller kunstige konserveringsmidler.

Gør din hunds mad

Hvis du er mistænksom af tillidsfulde kommercielle hund fødevareproducenter, kan du prøve at lave din egen. Der er simpelthen ingen sikrere måde at kontrollere kvaliteten af ​​de fødevarer, der går ind i din hund end at vælge dem selv.

En rå fødevarer opskrift

Ifølge Pat McKay på Society for Animal homøopati bør den grundlæggende rå mad opskrift indeholder 75 procent råprotein, og 25 procent rå eller dampede grøntsager. Her er en grundlæggende opskrift er baseret på dette forhold, der giver en kop mad.

Bland:

  • 3/4 kop små bidder af rå kylling, kalkun eller lam
  • 1/8 kop hakkede rå eller dampede friske gulerødder
  • 1/8 kop hakkede eller dampet friske grønne bønner

Du kan formere denne opskrift til det rigtige beløb for dit kæledyrs størrelse. Sigt efter den tilsvarende mængde tørfoder du foder nu, og gradvist at reducere mængden af ​​rå mad, hvis dit kæledyr begynder at vinde for meget vægt. Du vil med tiden finde det nøjagtige beløb til foder, der vedligeholder dit kæledyr på en sund vægt. Du bør også tilføje en multivitamin til din hunds kost for at sikre han modtager komplet ernæring.

Du beslutter

I sidste ende, kun du kan beslutte, om en bestemt hundemad formel er gavnligt for dit kæledyr, og du kan finde andre mærker, der er lige så værdig som dem, der nævnes på denne liste. Kontrollér altid etiketten på hver pose mad, du køber, fordi ingredienserne kan og vil ændres uden varsel.

.