Top 7 Spørgsmål til Spørg en ernæringsekspert

Consulting en god ernæringsekspert er ikke billigt. Anyway, folk, der forsøger at tabe sig ofte spørger eksperter de samme spørgsmål. Amerikanske ernæringseksperter reagerede på 7 mest almindelige.

Top 7 Spørgsmål til Spørg en ernæringsekspert

1. Efter at opgive søde og melprodukter, jeg lider sult. Hvad skal jeg gøre?

Du føler disse spasmer fordi du fik bruges til at bekæmpe sult med højt kalorieindhold junkfood. Du kan overvinde denne fysiologisk afhængighed ved at ændre antallet af måltider. I stedet for 3 måltider, spise 4-5 gange om dagen, men lad det være små portioner af velafbalancerede fødevarer. Sult i sidste ende vil aftage.

2. Hvilke skader kan stegt mad gøre?

Måske, ingen, og det kan endda hjælpe dig. En gennemsnitlig daglige kost bør indeholde 2000 kalorier, med ikke mere end 200-400 kalorier for usunde fødevarer. Så prøv at holde inden for disse tal, når du steger noget. Hvis du strengt tørn dig selv i dine livretter, vil du sandsynligvis give op.

3. Hvad er vigtigst for vægttab: kost eller motion?

For at opnå vægttab, er det nødvendigt at forøge den metaboliske hastighed, som er afhængig hovedsagelig på dine gener. Alligevel motion er vigtigere, da det giver mulighed at brænde flere kalorier.

4. Der er så mange diæter; hvad skal jeg vælge?

Der er ikke en enkelt kost egnet til alle. Forsøg ikke at kostvaner, der kræver at udelukke hele grupper af fødevarer eller sultende. Kig efter dem, der er mest effektive for dig.

5. Kan jeg få melede og søde produkter i det mindste nogle gange?

Du kan spise noget, hvis det passer ind i 2.000 kalorie om dagen, og på samme tid, bør du ikke glemme motion. Spise melede fødevarer, vil du få dette beløb blot for to stykker kage og en doughnut. Kan du tilbringe hele dagen uden mad efter det?

6. Jeg jog seks dage om ugen, men maven er stadig. Hvad gør jeg forkert?

Mange motionsløbere overvurdere den mængde kalorier de brænder. Som kompensation, de lader sig spise højt kalorieindhold fødevarer. Som et resultat, jogging forbrænder 400 kalorier, og så får de 800. Hvad vægttab taler du om?

7. Når jeg tabe sig, kan jeg give op kosten omhyggeligt?

Ingen måde! Hvis du giver op, vil du tage på i vægt igen. Så du har brug for at finde en kost, som du kan holde sig til for livet.