Top 6 sundeste grøntsager til Saftpresning

For enhver, der har svært ved at få deres daglige anbefalede portioner frugt og grøntsager, saftpresning er en fantastisk ny måde at passe den bedste og sundeste former for råvarer i en diæt. Mange af os føler, at vi ikke har tid til sund mad. Saftpresning grøntsager løser dette problem, drejning traditionelle fødevarer til et format, der er bekvemt for en "på farten" måltid. Dette er en væsentlig grund til, vegetabilske saftpresning og relaterede tendenser, såsom frugt, grøntsager og wheatgrass smoothies, er hurtigt vinder terræn med forbrugere, der er vidende om ernæring.

Enkeltpersoner og familier, der søger at supplere deres kost med nogle sunde saftpresning har en masse muligheder at vælge imellem. Her er nogle af de mest populære og sundeste valg til at blande op at sundhed øge ryste eller drikke.

1. Spinat

Rig på de vigtige vitaminer og mineraler, der gør grøntsager vigtigt, spinat er, for mange, konge af de grønne grøntsager. Spinat indeholder et "folat" element, der er godt for alle, men især god til forventer mødre, som folat elementer kan understøtte en sund graviditet. Spinat indeholder også vitamin A og andre store bidrag til en juice drink.

2. Asparges

Dette er en anden grønne grøntsager med nogle lignende sundhedsmæssige fordele, der er koncentreret i den lille stilk. Ernæringseksperter ofte anbefale at få de mindste stilke af asparges til rådighed, hvor ernæringsmæssige elementer er mest kondenseres.

3. bønner, ærter og linser

En række forskellige typer af bønner, sammen med flækærter, linser, og lignende genstande, er alle gode kilder til fiber. Disse kan tilføje nogle heft til en saft og give protein samt fiber, hvilket gør juice mere omfattende.

4. Peppers

De spicier typer af peber kan bidrage unikke smagsoplevelser til en juice drink. Peppers indeholder også C-vitamin og andre næringsstoffer.

5. Broccoli og rosenkål

Disse andre grønne valg indeholder også C-vitamin og mere af det, vi har brug for en sund kost.

6. Dandelion Greens

Disse naturligt forekommende planter kan tilføje mere næringsværdi til saft og kan undertiden blive plukket direkte fra jorden. Hold øje med eventuelle forurenende stoffer såsom pesticider osv ved høst naturlige elementer for juice.

Disse er blot nogle få af de mange vegetabilske valg, der kan være stor tilføjelser til en saftfremstilling regime. Eksperter anbefaler også går sæsonbestemt, og købe naturlige, lokale grøntsager (eller i det mindste købe økologisk når det er muligt). Den enkelte forbruger opfordres også til at konsultere deres læge, før du starter en bestemt juice rutine. Selvom friske råvarer er ofte god for en graviditet, kan visse næringsstoffer ikke være bedst for nogle gravide mødre. Desuden kan forskellige typer af greens forårsage specifikke risici hos patienter med visse nyre betingelser, eller dem på visse medikamenter.

Efter et hurtigt tjek for at se, hvilke af disse sunde valg passer den enkeltes kost bedst, en person, der er dedikeret til at spise godt kan tage en tur mod godt helbred og høj alder med en informeret saftpresning rutine.