Top 6 kur Fejl kvinder gør

Top 6 kur Fejl kvinder gør
Det forekommer mig, er der ingen kvinde blandt venner af mine, der aldrig har prøvet at tabe sig ved slankekure. Jeg har selv hørt ordet "kost" allerede i min barndom. Jeg husker min mor spiser kun kogt kød eller kun drikker kefir hele dagen til at blive slankere. Hun læser om sådan kost eller andet sted i en avis eller de blev anbefalet af hendes venner. Men vidste min mor gør det på den rigtige måde? Og gør du det rigtigt? Her er top 6 fejltagelser kvinder gør mens slankekure. Jeg håber, du kan rette dem.

Slankekure Mistake 1. slankekure uden Lægens Høring

Start aldrig en ny kost uden en sagkyndig konsultation. Hver organisme er unik og har sit eget særpræg, dette er grunden til den kost, som gjorde din ven slank ikke nødvendigvis vil gøre du mister en masse overvægt, også. Når du vælger en kost, tage hensyn til særlige forhold i din sundhed og miljø: vægt, alder, erhverv og så videre. Årsagerne til din overvægt kan være anderledes så godt. Nogle mennesker få vægten kun på grund af en forkert kost, mens nogle kan være syg, hvilket gør dem fede.

Slankekure Mistake 2. spiser kun unvaried Food

Der er en masse myter om hvordan nice det gør man tabe sig, hvis de spiser kun boghvede, f.eks. Enhver kost, der indeholder unvaried mad er meget farligt, da det gør din krop får kun et bestemt sæt af vitaminer og mineraler, mens det stadig andre dem, også. Ekstremt farlig er de kostvaner ekskl animalske proteiner, dvs. kød. Hvis du har besluttet at blive vegetar, begynder at spise vegetabilske fødevarer meget nøje. Sørg, at din krop får nok jern. Mejeriprodukter er af afgørende betydning, da de giver din krop med calcium. Forestil, hvad der kan siges om sult kost. Husk, at mangel på mad kan gøre en masse skade på din krop.

Slankekure Mistake 3. forsøger at tabe Kun ved kur

Det er en stor fejl at tro, at det er muligt at tabe sig, hvis du kun kost. Nå, kan du sandsynligvis miste nogle kilo, men du vil få dem tilbage, så snart du stopper din kost. En tynd krop kan kun opnås ved at kombinere slankekure med fysiske øvelser, samt ved at ændre din livsstil. Det er ikke så vigtigt, hvad du spiser og hvor meget af det du spiser. Være mere opmærksom på, hvor meget du bevæger dig. Så du har brug for både en sund kost og en sund levevis.

Slankekure Mistake 4. Kombination slankekure med understreger

Undgå stress. Der 're masser af mennesker, som kan miste deres temperament og start spise ing alt, hvad de se præcis i stresssituationer. Hvis du bemærker en sådan adfærd af dig, det er et problem for slankekure. Start ikke slankekure, hvis du ikke er sikker på, du vil være i stand til at fuldføre det, du har startet.

Slankekure Mistake 5. tabe for meget vægt for hurtigt

Må ikke stræbe efter at miste så meget kilo som muligt så hurtigt som muligt. Man kunne miste kødet i den første måned på grund af mangel af overskydende vand i kroppen. Men at miste mere end 3 kg på en måned kan være farligt for dit helbred. Hvis det sker, din krop mister ikke-fedtvæv samt fede dem, som må afvises.

Slankekure Mistake 6. Kombination forskellige kostvaner

Du må ikke forsøge at kombinere forskellige diæter. En vægttab metode kan modsige en anden. Og kombinere en sådan kost kan være skadeligt for dit helbred.

Husk, at efter slankekure i nogen tid og opnå en slank krop, du stræber efter er det muligt at vinde alle dine kg tilbage, hvis du stopper sund slankekure og motion. Så tage et stykke tid for regelmæssige fysiske øvelser og tage sig af, hvad du spiser i løbet af perioden på hele dit liv.