Top 5 Wedding Flower Trends for 2014

Top 5 Wedding Flower Trends for 2014
Når det kommer til blomsterne, at visse kronblade og måder at arbejde med blomster er Trendvisning i en stor måde i år. Afdække nogle af de hotteste tendenser, der gør deres vej til brylluppet scene i form af blomst centerpieces, buketter og dekorationer.

Flower Garlands

Flower guirlander er en streng af blomster, der bruges til at dekorere forskellige dele af bryllup ceremoni og modtagelse. Citrus guirlander, lavet af citroner, appelsiner og limefrugter er udsmykning bryllup barer rundt omkring i landet. Fern guirlander handler som løbere på lange og rektangulære borde.

Frodige og romantisk

Fuld blomster er alle de vrede i centerpieces og buketter. Sammen med de frodige blomster, såsom petaled træ pæon og haven rose, romantik er navnet på spillet. Haveroser lugter meget sød og skrige romantik.

Rustik og Natural

Mange brude er på vej tilbage til den naturlige og rustikke udseende. Brides tilføjer nogle glitter og glamour med nogle dekorationer til den rustikke og naturlige look, dog. Det er sandsynligt, youâ € ™ ll se nogle pels tabel overlays kombineret med gren centerpieces. Det er lige så sandsynligt, at blomst piger vil have branchy kroner med fine blomster pryder deres hoveder.

Mason Jar centerpieces

I DIY tider, brude bruger mason krukker som blomst centerpiece indehavere. De arenâ € ™ t nødvendigvis deres MoMA € ™ s eller grandmotherâ € ™ s mason krukker enten. Pinterest er en eksplosion af ideer til, hvordan brides kan Tradewinds op mason krukker til at skabe et glam se ud af et fælles emne. For eksempel male mason krukker med kridt maling til at matche dine farveskema. Bind et Jute bånd om halsen på krukken og fyld hver krukke med en håndfuld pæoner. Voila!

Homegrown

Eco-bevidste brude og gomme opholder tæt på hjemmet til at vælge deres blomster. Mange henvender sig til lokale gårde og farmersâ € ™ markeder i stedet for at leje en blomsterhandler til at tage sig af deres blomster til dem. Ikke alene er dette et skridt til at hjælpe med miljøet, men det hjælper også at skære ned på bekostning af blomster til brylluppet.

Nogle blomst traditioner fremførsel fra år til år. Nogle tendenser kommer og går, og nogle synes at bo og blive hængende.