Top 5 Kommunikation Opdelinger, når du taler til mænd

Mange tåbelige skænderier, misforståelser og vrede er temmelig nemt at undgå. For at opnå dette, behøver du ikke ønsker at tale med en mand i kvindelig sprog. Normalt, når der kommunikeres med en mandlig, kvinder sjældent bevidst forsøger at være korrekt forstået, men de burde! I denne situation anvender vi vores kvindelige normer og derefter trække vores skuldre da vi fortvivlelse at fremkalde en reaktion fra vores elskede én. Hvorfor sker det? Allan og Barbara Peaze, forfatterne til en fremragende bog med titlen "Hvorfor mænd ikke Lyt & kvinder kan ikke læse kort" har svaret.

Top 5 Kommunikation Opdelinger, når du taler til mænd

Tænker Aloud med en mand, ved din side

En kvindelig sind er programmeret til at bruge tale som den vigtigste udtryksform. Hvis en mand har fem eller seks ting at gøre, vil han bare sige, "Jeg har fået nogle ting at gøre, se dig senere". Som en kvinde, hun vil højst sandsynligt at liste det hele i en tilfældig rækkefølge og nævne alle muligheder og muligheder (jeg skal være i en sådan-og-sådan sted, gøre det og det, men hvis der ikke kommer noget ud af det jeg vil slip på et andet sted, og så videre).

Hvorfor Tænker Aloud irriterer Mænd

Mænd tager den kvindelige måde at finde løsninger, der er en slags tænkning højt som en endeløs og, hvilket er det vigtigste, trættende snak der skal ignoreres, eller endnu værre, da et råb om hjælp.

Rette fejl

For en kvinde til at holde op med at tænke på et problem der er kun én måde, og det er at tale om det. Så når man taler om dine bekymringer det betyder ikke, du lader løse dine problemer til en anden eller flytte din byrde til nogens skuldre. Fortæl din elskede om denne naturlige kvindelige kvalitet.

Og husk, at mandens tavshed betyder ikke at han er ved at blive ligegyldig.

Taler om mange ting på én gang

Information trafik mellem venstre og højre hjernehalvdel af en kvindelig hjerne er mere intensiv. Desuden er der en særlig tale hjerne zone; det er derfor, vi kan tale om flere ting på samme tid, nogle gange i en enkelt sætning.

Hvorfor denne irriterer dem

Kvinde tilfældig måde at tale skræmmer mænd, hvis hjerne er i stand til at følge kun ét tema, og behandler oplysningerne på kun ét emne på samme tid. En kvindelig, på den anden side, kan starte med et emne og ændre det i midten af ​​snak og så uventet gå tilbage til det oprindelige emne, mens nævne i forbifarten noget helt irrelevant. Det gør mænd svimmel og forvirret.

Sådan rette denne fejl

Hvis du ønsker at blive hørt og forstået af din mand, skal du ikke ændre dit emne. Tal kun om det emne, der er afgørende for dig.

Afbrydelse

Mænd afbryde hinanden, når de føler sig aggressiv eller mistænkte konkurrence. For en kvinde er det modsatte tilfældet - kontinuerlige svar indebærer opmærksomhed mod samtalepartner. Men vores forsøg på at slå en snak til en multi-emne samtale at imponere manden er dømt til at mislykkes. En mandlig fortolker dem som indblanding i sin tale.

Hvorfor Mænd Hader at blive afbrudt

Mand tale er løsningsorienteret, og han skal bringe det til enden ellers snak synes meningsløst for ham. Han kan ikke følge forskellige temaer under samtale og mener alle, der gør det som uhøfligt.

Ikke afbryder Mænd

Spare mænd! De taler ene efter den anden, fordi de enten kan tale eller lytte. De kan ikke gøre begge dele på samme tid. Være tolerabel og lad ham sige alt, hvad han ønsker. Afbryd ikke.

Slinger i valsen

Omsvøb er en rent kvindelig måde at tale, og det tjener et bestemt mål. Det hjælper etablere god rapport ved at undgå aggression og uenigheder. Denne holdning er effektivt at udføre en rolle reden forsvarer, der er at opretholde harmoni.

Hvorfor denne Irriterer Mænd

Mænd får nervøs over den manglende logik og fornuft i snak. De bebrejder kvinder for ikke at vide, hvad de taler om.

Måde at rette denne fejl

Gør det klart på forhånd på hvilket tidspunkt du ønsker at tale, hvad der præcist om, og hvad emne du vil diskutere. Denne tilgang appellerer til en mands logik. Det er let forståelig for ham og gør ham føle sig vigtig.

At udtrykke utilfredshed gennem Silence

Kvinder bruger ord for at vise deres sympati og etablere relationer, der er grunden til ord er slags belønning for os. Mænd er forskellige, og de sjældent tager hunner '«forfærdelige trussel" som "Jeg vil ikke tale med dig mere" seriøst. For ham sådan trussel er en glimrende mulighed for at tage en pause fra din snak.