Top 5 Anti-aging fødevarer

Det er aldrig for tidligt at begynde at spise fødevarer, der understøtter immunsystemet, bremse aldringsprocessen og hjælpe med vægttab i processen. Spise hele fødevarer er en god vane at komme ind, mens der opholder sig væk fra stærkt forarbejdede fødevarer, der er fuld af kemikalier og høj fructose corn sirup.

Top 5 Anti-aging fødevarer

Her er de top 5 Anti-aging fødevarer:

1. nødder, frø og olier

Vælg mellem olivenolie, valnøddeolie, macadamia nøddeolie, sesamolie og nyde en håndfuld nødder på din salat eller til en lækker snack.

2. Ikke-GMO soja protein

Det betyder ikke, at spise hver produkt fremstillet af soja. Det betyder god kvalitet tempeh, tofu eller sojamælk at glemme du kun har brug for 26 gram fermenteret soja protein pr dag. Fermenteret soja betyder soja har været igennem en gæringsproces meget lig øl giver 2 kraftige antioxidanter genestein og daidzen til at blive frigivet i soja.

3. Svampe

Kig efter shitake, cremini, portabella til navn og få, og sørg for du koge dem for maksimalt udbytte. Svampe er kendt for at bygge immunsystemet men de skal koges for at høste de sundhedsmæssige fordele.

4. Fisk

Omega 3 er er en af ​​de vigtigste næringsstoffer til at bremse aldringsprocessen indefra og ud ved at reducere inflammation. Alle sygdomme begynder som et resultat af inflammation eller andet sted i kroppen. Vælg vildlaks eller din foretrukne fisk, og hvis du ikke er en fan af fisk, kigge efter en god kvalitet supplement, der viser DHA og EFA på etiketten. 1.000 mg. daglig er en god dosis.

5. Æg

De har fået et dårligt ry i de forløbne år, men æg er godt for dig fuld af god kvalitet protein og alle de vitaminer og mineraler er i blommen. Nyd en æggehvide omelet med en hel æg til at få alle de vitaminer og mineraler findes i blommen.

Du kan ældes med ynde ved at bremse processen indefra og ud. Hvis du ikke kan udtale ordene i ingredienslisten, er det ikke noget, du skal spise. Hver gang du ser et produkt, der siger "fedt-fri" på etiketten, betyder det sukker. Producenten mad skal erstatte fedt med noget, og det er som regel sukker så erstatte eventuelle "fedt-fri" fødevarer med hele fødevarer. Spise fra jorden.