Top 3 Tips til at pakke kufferten effektivt

Hvorfor en kuffert synes så stor, når du skal slæbe den rundt i lufthavnen, men så lille, når du forsøger at proppe ting ind i det? Mens pakning en kuffert er ofte udfordrende, der er foranstaltninger, du kan tage for at sikre, at processen er så smertefri som muligt. Her er nogle tips til at hjælpe dig ud.

Planlæg Ahead

Top 3 Tips til at pakke kufferten effektivt

Uanset hvor god du er til at gøre mest muligt af den tilgængelige plads i kufferten, hvis du donâ € ™ t planlægge, kan du ende med at pakke de forkerte ting. Før du begynder at pakke, skal du gøre følgende:

 • Plan for vejret på destinationen. Du sandsynligvis allerede har en generel idé om det klima, hvor du skal hen, men når tiden til at gå i gang nærmer sig, kontrollere prognosen blot for at sikre youâ € ™ re pakning det rigtige tøj.
 • Vide hvad der er tilgængeligt på din destination. Ting som hårtørrer og toiletartikler tage op en masse plads. Hvis dit hotel har ting som hårtørrer, shampoo, balsam, og morgenkåbe tilgængelige, overveje at forlade disse ting derhjemme.
 • Lav en liste. Hvor mange af hver type tøj skal du bruge? En liste er især nyttig, når det kommer til at huske at pakke små ting som din medicin og din tandbørste.

Vælg den rigtige kuffert

Kufferten påvirkninger hvor let eller svært emballage er, så når du besøger bagage butik, holde følgende i tankerne:

 • Intet hindrer pakkeprocessen som en brækket lynlås på det forkerte tidspunkt. Forskning mærker før du køber, og vælge en med et godt omdømme og en solid garanti.
 • Vælg en letvægts kuffert. Det vil gøre at overholde flyvning regler lettere, og det vil mindske bekymringen, at du måske ender med at betale ekstra i lufthavnen.
 • Mens hårdt sidet kufferter gør et stort stykke arbejde med at beskytte dine ting, har de tendens til at veje mere og er vanskeligere at presse ind i rum (og det er sværere at presse ting ind i dem). Medmindre du har lyst til dine ejendele virkelig brug for ekstra beskyttelse, gå med en blød-sidet kuffert.

Pack Metodisk

Nu hvor du har ret kuffert og du ved lige hvad der skal gå inde i det, ita € ™ s tid til det sjove ved at gøre det hele passer. Følgende pejlemærker vil hjælpe dig med at få mest muligt af den tilgængelige plads.

 • Put sko og andre tungere poster nær hjulene. Proppe dine sokker eller andre småting i dine sko.
 • Pænt folde og stable dit tøj i stedet for at rulle dem op. Den eneste undtagelse fra dette er, hvis du har for meget plads i din kuffert og har brug for dit tøj til at tage mere plads, så de donâ € ™ t få kastet rundt og rynket.
 • Placer sart tøj nær centrum.
 • Pack undertøj og andre små stykker tøj rundt i siderne.
 • Vælg det meste neutrale farver til dit tøj. Du kan bringe nogle få tilbehør, der går godt med hver tøj du pakker.

God forberedelse sparer dig besværet med at komme ind i en brydekamp med kufferten, når den tid kommer til at lyne op. Nyd din tur!