Top 10 tips til hjem Hårfarve

Top 10 tips til hjem Hårfarve

Farve dit hår derhjemme kan spare dig tid og penge. Men det er nemt at føle sig intimideret, når du er overladt til dine egne enheder i dit badeværelse med kun en boks og nogle foldede instruktioner.

Ti Tips til DIY Hair Farvelægning

1. Du må ikke vaske dit hår først

Det kan synes som det giver mening at vaske dit hår før du farver, men de olier på din hovedbund vil faktisk beskytte din hud bliver irriteret, når du anvender produktet. Hvis dit hår er for ren, kan du opleve snurren og ubehag.

Selvom du ikke skal med vilje anvende hårfarve på huden, kan produktet nemt komme på huden under ansøgningsprocessen. Det er meget bedre-og mere komfortabel, hvis du ikke bare bruge shampoo til at vaske væk alle de naturlige olier.

2. Må ikke springe Strand Test eller Allergi Test

Du ved aldrig, hvordan dit hår eller hud vil reagere på et farvestof, selv et farvestof fra samme mærke som din nuværende skygge. Har en test streng og allergi test hver gang, før du prøver en ny farve for at undgå bivirkninger eller en hårfarve du ikke er stolt af at sport.

  • Til streng test, trimme et stykke hår fra nær nakken af ​​din hals og tape den til et stykke papir, derefter anvende en lille mængde af hårfarve. Dette vil give dig mulighed for at se, hvordan farven ser ud, når anvendt på din nuværende skygge.
  • For allergitest, bruge en vatpind til at anvende en lille smule af farvestoffet til at rense huden, helst den inderste albue, og overlade det til for 48 timer. Hvis din test streng er den smukke farve du havde håbet på, og din hud har ingen reaktion, har du fundet din næste farve!

3. Beskyt din hud

Beskytter din hud går ud over den gamle t-shirt du skal bruge for at dække dine skuldre. Du ønsker at beskytte din pande, ører og siderne af dit ansigt, mens anvendelse farve.

Tag vaseline og anvende det omkring dit hår linje, hele vejen rundt, og sørg for at anvende nogle til dine ører, også. Dette vil skabe en barriere mellem farven og din hud, så den nemt kan tørre.

4. Vælg flerdimensionale formler

Ingen kan lide flad farve, men da det er svært at opnå den perfekte placering af højdepunkter og problemfri farve fra top til bund, når farve dit eget hår, multi-dimensionelle formler er en god mulighed. De kan give det udseende af subtile højdepunkter og lowlights. Clairol nice n 'Easy eller L'Oreal Feria er gode mærker til at prøve.

5. Brug ikke Demi-permanent Shades at lysne

Den eneste måde du kan lysne dit hår derhjemme er ved hjælp af en permanent farve eller fremhæve kit. Må ikke købe en demi-permanent skygge (som dem, der vasker i 28 shampoo), og forventer at se en drastisk forskel. Tonen i din nuværende nuance kan ændre sig - for eksempel kan du være i stand til at flytte en mellemlang mørk aske brun til Auburn - men det vil ikke få nogen lighter.

6. Lad de drastiske ændringer for de professionelle

Må ikke gå mere end to eller tre nuancer lysere eller mørkere end din nuværende hårfarve når farve dit hår derhjemme. Jo flere drastiske ændringer bør overlades til de professionelle.

Disse typer af ændringer kan endda tage flere ture til en professionel for farve lagdeling. For eksempel, du vil få brug for mere end ét besøg for at komme fra sort til blond, fordi processen er så barsk det ikke kan gøres hele på én dag. Hvis du skulle forsøge at gå direkte fra blondine til sort derhjemme, ville du gå glip af nogle af de underliggende røde toner, der eventuelt skal anvendes først for at gøre farven ser rige, naturlige og smukke.

7. Påfør farve til fugtes Hair

Et par dage før du planlægger at farve dit hår, anvende en dyb konditionerende behandling, så dit hår er så fugtig og klar til at få fat i, og hold den farve, du kommer til at gælde.

Der er to problemer med at anvende farve til tørt, skadet hår.

  • Først strengene opsuge farve som en svamp, hvilket efterlader dig med en mørkere nuance end du havde tænkt dig at have.
  • På den modsatte ende af spektret, når du begynder at vaske det, vil farven ikke blive. Der er meget lidt tid, når du kommer til at nyde de rige, smukke skygge du har planlagt at have for de næste par måneder.

8. Forbered, forberedelse, forberedelse

Der er flere ting, du skal gøre, før du er klar til succes farve dit hår derhjemme.

  • Dæk dit gulv med håndklæder, inden du går i gang. Anvende hårfarve er rodet, uanset hvor forsigtig du er. Det kan dryppe eller du ved et uheld slynge dråber, som du kører farven gennem dit hår.
  • Sørg for at du har alt, du behøver, før du går i gang-en timer, folie eller plast wrap, hvis du har brug for det, handsker, saks til at åbne balsam, der sandsynligvis kom med farvestoffet, etc.
  • Forlader dit hår ned og derefter forsøger at få alle de tråde, der er omfattet fra top til bund, kan efterlade dig med områder, der ikke får den samme mængde farve som andre. I stedet sektion dit hår til den nemmeste program - så du kan være sikker på hver sektion er mættet med farve inden du går videre til næste område.
  1. Del dit hår ned midt i din pande til nakken af ​​halsen
  2. Opdel disse afsnit igen, trække en streg fra øre til øre over kronen af ​​dit hoved med det punkt på en rattail kam.

9. Gør enderne Sidste

Enderne er ældste og har været udsat for de mest misbrug fra varme styling, vejrskift, sol, og så videre. Det betyder, at de er de mest porøse og kan nemt opsuge farven. Vær opmærksom på anvisningerne, der kommer i kassen til farvestof og køre farven gennem enderne kun for det antal minutter, de siger (normalt omkring fem) og derefter vaske al farvestoffet ud. Dette er især vigtigt, hvis dit hår er bleget eller fremhævet og du anvender en mørkere nuance.

10. Brug opvaskesæbe at fortryde en fejl

Hvis du laver en fejl og dit hår griber ind for meget farve på én gang, kan du vaske med flydende opvaskemiddel. Det er barske nok til at fratage væk nogle af de overskydende farve (og værd at prøve, før du betaler en professionel til at ordne det). Men husk på, hvordan beskadige opvaskemiddel kan være og kun anvendelse, hvis der er ingen måde du kan håndtere dybden af ​​farven i et par dage, indtil den lyser op gradvist på egen hånd. Hvis du bruger opvaskemiddel, dyb tilstand dit hår bagefter.

Beskyt din nye farve

Uanset om du gik til en salon eller har din farve hjemme, du generelt ønsker at gøre farven vare så længe som muligt. Vælg produkter, der beskytter dit hår farve, undgå at bruge for meget tid i solen uden dine tråde dækket op, og skyl med lunkent eller koldt vand i bruseren.