Top 10 tips til en europæisk River Cruise

Top 10 tips til en europæisk River Cruise


Glem alt om at bladre gennem en hel bog af sejlads forslag; snarere, få al den hjælp du har brug for din drøm rejse læser følgende top 10 tips til en europæisk flod cruise. Rådgivningen hjælper dig med at beslutte, om en indvendig sejlads vandvej er rigtigt for dig, og hvordan du kan få mest ud af din europæiske ferie.

Top 10 tips til en europæisk River Cruise

Disse enkle tips gælder for krydsere, der ønsker at tage en rabat sejlads eller dem med penge til overs. Uanset dit budget er der ting, du bør vide, før du tour Europa op tæt og personligt på en flod cruise:

1. Size Matters

River krydstogter er langt fra Ocean Adventures. De intime rejser er pakket med natur og et utal af shore udflugt muligheder i modsætning ocean krydstogter, der kan funktionen havdage med lidt at se på andet end endeløse blå vand. Desuden kan flod skibe i Europa, som er meget mindre end oceandampere, nemt navigere regionens smalle vandveje. De fleste europæiske flodbåde kan bære omkring 250 passagerer. Den begrænsede plads skaber et hyggeligt miljø, så du kan komme til at kende dine kolleger passagerer meget godt. Hvad mere er, på grund af den mindre størrelse af fartøjet, er de fleste kahytter placeret på ydersiden af ​​båden, hvilket betyder, at du er i stand til at nyde uhindret udsigt til gaden.

2. Juster dine forventninger

Den lille størrelse af europæiske flodbåde betyder, at du ikke vil blive tilbudt den samme mængde ombord faciliteter som dem vist på massive oceandampere. Desuden den type aktiviteter, der tilbydes på europæiske flodkrydstogter er lidt mere adstadig end dem, der findes på større skibe. Sample aktiviteter omfatter madlavning demonstrationer, vinsmagning, historiske foredrag og koncerter.

3. Forbered flere stop

En af fordelene ved at tage en europæisk flod krydstogt er, at du gav den luksus sejler til hjertet af de historiske byer og gamle landsbyer, der kalder kontinentet hjem. Som sådan de fleste krydstogt rejseruter har flere stop end dem, der findes på traditionelle ocean krydstogter, som typisk pryder kanten af ​​ferie destinationer. Ved en flod rejse, du får chancen for at tour alt fra vinmarker og middelalderlige borge til historiske seværdigheder og restauranter i verdensklasse.

4. sætte grænser

Flere stop betyder mere tid på at udforske bedste europæiske turistattraktioner. I mange tilfælde kan oversættes til en masse walking langs gamle brostensbelagte gader og trapper. Hvis du planlægger en omfattende shore udflugt, er det en god ide at kende dine fysiske begrænsninger. Hvis du har en hjertesygdom eller anden medicinsk tilstand, skal du sørge for at tjekke med din læge, før klatring 300 trin til toppen af ​​en østrigsk bakketop eller et fransk slot.

5. Timing er nøglen

Hvis du søger for at tage en budget europæisk flodkrydstogt, derefter skyde at sejle i løbet af foråret og efteråret. Vinter fart, især julen krydstogter, er dyre og svære at finde på grund af deres popularitet. Sommer flodkrydstogter er også lidt pebret, da efterspørgslen opvejer levering i travle rejse sæsonen, når børnene er ude af skolen og vejret udbytter spektakulær udsigt over frodige flora og fauna i det sydlige Frankrig.

6. Være selektiv

Europæiske flod krydstogter er let tilgængelige hele året, så være selektive, når booking en rute. Da der er ingen mangel på floder i regionen, behøver du ikke at føle sig som om dine valg er begrænset til de populære Donau og Rhinen. Andre turist-venlige europæiske floder betjenes af krydstogtselskaber nævnes:

 • Douro
 • Elbe
 • Mosel
 • Rhone
 • Saone
 • Seine
 • Dneiper

7. gennemsynsindstillingerne

Europa har en overflod af krydstogt destinationer, herunder:

 • Østrig
 • Hviderusland
 • Tjekkiet
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Holland
 • Polen
 • Portugal
 • Rusland
 • Serbien
 • Ukraine

Det er en god ide at gennemgå dine muligheder før afvikling på en bestemt region og cruise selskab. Nogle krydstogter kombinerer vand og jord pakker. En erfaren rejsebureau vil være i stand til at hjælpe dig med at finde den europæiske flodkrydstogt, der passer bedst til din tidsramme, interesser og budget.

8. Pack forsigtigt

Det er sandsynligt, at du vil tage et kommercielt passagerfly at komme til og fra dit krydstogt porte, så du skal være opmærksom på at pakke lys for flyvningen og cruise. Heldigvis behøver de fleste europæiske flodkrydstogter ikke har formelle nætter, så du kan lade din smarte tøj og sko derhjemme. Hvad mere er, de fleste flodbåde har ombord møntvaskerier, hvor du kan vaske dit tøj. Suiterne og andre fornemme kahytter inkluderer gratis tøjvask.

9. lære sproget

Der er ingen hurtigere måde at endear dig selv til europæerne end at lære det lokale sprog. Det betyder ikke, at tage et lynkursus, så du kan tale flydende fransk for dit krydstogt ned Seinen. Snarere lære et par centrale sætninger, såsom "goddag", "tak" og "undskyld". Din indsats vil blive værdsat af de lokale handlende og restaurant personale.

10. Overvej Tema Trips

Hvis du er overvældet af den vifte af forskellige europæiske flod krydstogt muligheder, derefter overveje at indsnævre din søgning ved at overveje et tema sejlads. Mulige ruter omfatter alt fra en tre-nætters vin tour på Saone til en 30-dages odyssé, der omfatter en litani af fantastiske stop på floder og bifloder fra Amsterdam til Sortehavet.

Planlægning af en tur

Uanset hvilken europæisk vandvej du vælger at turnere, er det altid en god ide at rådføre sig med eksperter, før du går. Kontakt en velrenommeret rejsebureau i dit område eller forespørge en repræsentant på en af ​​de førende krydstogtselskaber, der specialiserer sig i europæiske River Cruises, såsom AMA Waterways, Avalon Vandveje eller Viking Cruises.