Top 10 tips til at planlægge dit bryllup

Top 10 tips til at planlægge dit bryllup
Planlægger et bryllup er sandsynligvis et af de største projekter, du tager på i din levetid. Der er en masse, hvis indviklede detaljer til at deltage til, og det er en vigtig dag for dig, din brudgom og jeres familier. Her er de 10 tips til at være opmærksom på, når du planlægger dit bryllup.

# 1 Få organiseret fra Start

Start på højre fod og find et organisatorisk system. Det kan være så simpelt som en tre-ringbind med skillevægge og sheet beskyttere til at holde alle dine ideer og kontrakter efter sektion. Du kan vælge at bestille en fancy Planner til at organisere din planlægning så godt. Det er op til dig at vælge det system, der virker for dig, men den nederste linje er, at du nødt til at få og holde styr.

# 2 Planlæg Planlægning Time

Afsæt en dag om ugen med et sæt tid slot til planlægning. Har den nette tilføje dette tidsinterval for at hans kalender også, så du kan diskutere detaljerne sammen. Brug denne tid til at træffe beslutninger, underskrive kontrakter og skrive depositum checks. Det er nemt at blive fanget i detaljerne, aftaler med leverandører og kører over hele byen. Styr din tid snarere end at tillade tid til at kontrollere dig.

# 3 Ophold til stede i nuet

Planlægger et bryllup er en hvirvelvind. Glem ikke at nyde hvert øjeblik du har. Selv om det kan understrege dig ud, stop, tage en dyb indånding og leve i nuet. Lugt roserne på blomsterhandler udnævnelsen. Glace på din brudgom, som du udvælge bryllup band muligheder. Envision din dansegulv på spillestedet. Tag i alt, hvad der sker omkring dig på din bryllupsdag. Det hele går hurtigere end du tror.

# 4 Plan alene tid

Planlæg noget tid alene med din brudgom i planlægningsprocessen og i mellem ceremonien og modtagelse. Planlæg en dato nat en gang om ugen, hvor du undgå at tale om eller arbejder på brylluppet. Tag i en film, nyde middag i eller ud eller spille dine foretrukne brætspil. Braklægning 15 til 20 minutter, eller hvor meget tid, du ønsker efter ceremonien, så du og din brudgom er alene. Nyd et glas champagne og taler om den bedste del af ceremonien og noget, der gjorde dig til at le.

# 5 slippe Fantasyland

Indse, at uanset hvor meget du planlægger, er din bryllupsdag vil ikke være perfekt. Undgå at lade disse ting gider du. Forstå, at du har planlagt godt nok til at vide, at det er i orden, hvis tingene ikke er perfekte. Du vil sandsynligvis være den eneste, der lægger mærke til, hvis noget går ud kilter.

# 6 undgå at gå enegang

Uanset om det er shopping for din kjole eller vælge de favoriserer, bede om hjælp og rådgivning. Du kan få tunnelsyn, når det kommer til at planlægge dit bryllup. Spørg en person, der er åben og ærlig nok med dig for at fortælle dig sandheden. Det kan være over toppen til at bære påfuglefjer i dit hår eller modregne fyrværkeri inde i dit bryllup telt. En god ven eller din mor kan hjælpe med at holde dig fra at gå alt for langt fra den dybe ende.

# 7 Sæt Dine prioriteter

Dit bryllup kan ikke være alt for alle mennesker. I stedet for at forsøge at gøre det hele eller sige det hele med dit bryllup, sæt dine prioriteter. Hvad ønsker du dine gæster til at sige, når de går væk? Har du ønsker det skal være en sjov fest, hvor alle danser? Er maden, hvor du vil folks opmærksomhed til at være? Uanset din prioritet er, fokus på det og gøre din redegørelse.

# 8 Spor din Budget

Et bryllup budget er ikke en af ​​de ting, du ønsker at indstille og derefter glemme. Bestem dit budget på forhånd. Tildel tal til hver kategori af dit bryllup. Når du begynder at skrive depositum checks og modtage skøn, spore, hvor meget du bruger, og hvor meget elementer kommer til at koste. Hvis du ser, du overforbrug i et område, men underudnyttelse i en anden, kan du omfordele penge fra en kategori til en anden, eller finde måder at skære ned på udgifterne.

# 9 Sig undskyld til træer

Dette er en tid, hvor du vil have alt skriftligt. Sørg for, at alle dine leverandør kontrakter præcisere de betingelser, vilkår og hvad du aftalt med hver leverandør. Hvis der sker ændringer til de oprindelige aftaler, skal du sørge for et tillæg skriftligt udarbejdes og underskrives af både dig og sælgeren. Det er den eneste måde at sikre, at du er alle på samme side, og for at have bevis i tilfælde af at du er nødt til at anlægge sag, når brylluppet er overstået.

# 10 Spis, drik og vær glad

Du har gransket over menuen. Du møjsommeligt valgt din signatur drink. Du sammensætte en sang liste til din DJ, som du ikke kan vente med at skære tæppet med, så gør det-gøre alt det. Spis, drik og vær glad ved dit arrangement. Nyd hver minutiøse detaljer, du har lagt i dagen.

Det er nemt at blive fanget i detaljerne i planlægningen af ​​et bryllup. Tag disse top tips til at sikre, at du nyde hver del, fra planlægning til selve dagen.