Top 10 tip til administration Sociale netværk

Top 10 tip til administration Sociale netværk
Administrer din sociale netværk.

Hvis du nemt få overvældet af internettet, så tjek disse top 10 tips til styring af sociale netværk. Med lidt råd, vil du være at navigere det sociale netværk verden med lethed.

Top 10 tips til Managing Social Networking

Sociale netværk er en masse sjov, men det kan komme ud af hånden temmelig nemt. Før du ved af det, har du tilmeldt 20 forskellige steder og bruger hele dagen lang styre dine medlemskaber eller kommunikere med dine venner online. Hvordan kan du holde din sociale netværk liv under kontrol, så den ikke tager over hver vågne øjeblik? Følg disse top 10 tips til styring af sociale netværk, så du kan skabe balance mellem din Internet tid med alle de andre ting, du skal tage sig af i livet!

1: være kræsen med websteder

Mens der er utallige sociale netværkssider på internettet, herunder nogle tjenester, så du kan oprette dit eget sociale netværk, betyder det ikke, at du nødt til at slutte hver eneste af dem. Det giver mening at deltage i større netværk, hvor din rigtige, in-person venner kan hænge ud, som Facebook, MySpace og Twitter. Når det kommer til fremmede sociale netværkssider, er det fornuftigt at undgå dem, at du ikke vil kunne blive tvunget til at besøge ofte.

2: Brug én e-mail-adresse

Hvis du tilmelder dig flere konti, skal du bruge en enkelt e-mail-adresse til dem alle. Dette vil spare dig tid, som du ikke behøver at være kontrol flere steder, samt flere e-mail adresser for opdateringer.

3: Hold bogmærker

Hvis du har tilmeldt dig til flere sociale netværk, kan du prøve at holde et bogmærke mappe med et link til hver. Dette vil gøre det lettere at huske, hvor du har tilmeldt dig, og du vil nemt kunne få adgang til de steder, med et klik på en knap.

4: Organiser dine kommentarer

Brug af værktøjer som BackType kan hjælpe dig med at organisere kommentarer fra flere sociale netværkssider ved at køre dem gennem et enkelt sted. Det kan spare dig en belastning af tid!

5: Brug Automation Værktøj

Med syndflod af sociale netværk kom værktøjerne til at gøre bruge dem lettere. Hvis du vil have hjælp opslag til en håndfuld tjenester på én gang, så skal du tjekke ud OnlyWire, en tjeneste, der giver dig mulighed for at skrive på Twitter, Facebook, Flickr, Delicious, LinkedIn, og mere - alt sammen med et tryk på en knap. Dette værktøj er specielt praktisk, når du bruger sociale netværk for erhvervslivet, fordi du kan sende oplysninger produkt i flere forretninger på én gang. OnlyWire er ikke gratis, men det er pålidelig og let at bruge, og vil spare dig for værdifuld tid.

6: Få en Timer

Top 10 tip til administration Sociale netværk
Få det sammen!

Et af de største problemer, som folk har med sociale netværk er tid at spilde, så overveje at få et køkken timeren for dit skrivebord. Når du begynder at spille rundt på sociale netværkssider, indstille timeren i 20 minutter for at sikre du styre, hvor meget tid du bruger online.

7: Vær konsekvent

Sociale netværk er ikke et kortsigtet projekt - det er en langsigtet rejse, der skal bevares, hvis du ønsker at få noget ud af det, især for erhvervslivet. Kortlægge dine mål og holde overensstemmelse med dine bestræbelser på at opnå maksimal succes.

8: Definer personlige og forretningsmæssige websteder

Ved brug af sociale netværkssider, er det en god ide at tage en beslutning om, hvor du skal bruge for erhvervslivet, og som du skal bruge til personlige aktiviteter. Du ønsker at sørge for at holde dem adskilt, så dine forretningsforbindelser ikke ender med at se billeder af dit personlige liv.

9: Prøv Flock

Flock er en webbrowser, som giver dig mulighed for at logge ind på alle dine sociale netværkssider gennem et integreret system. Dette er praktisk, da du allerede bruger browseren, og Flock gør det nemmere at holde styr på, hvad der foregår i dit netværk.

10: Gør din forskning

Før hoppe ind i sociale netværk, gøre lidt forskning for at finde ud af, hvilke websteder er rigtige for dig. Lidt information kan gøre en stor forskel mellem spildtid og tid velanbragt at nå dine mål.