Top 10 måder at gemme på din mobiltelefon regning

Top 10 måder at gemme på din mobiltelefon regning

Hvis du søger for at sætte et par mere bucks i lommen, så vil du ønsker at vide om de 10 bedste måder at spare på din mobiltelefon regningen. Det bare ikke giver mening at bruge $ 100 om måneden på din mobiltelefon, når du kan slippe af sted med en plan, der koster dig halvt så meget!

Top 10 måder at gemme på din mobiltelefon regning

Denne liste er langt fra udtømmende, men hvis du være opmærksom på de 10 bedste måder at spare på din mobiltelefon regning, vil du helt sikkert har meget mere at bruge penge, som kan udnyttes bedre andetsteds.

1. vælge mellem Prepaid eller Månedligt

Der er mange grunde til, at du kan vælge at gå med en forudbetalt mobiltelefon, som også er kendt som en pay-as-you-go plan, snarere end med en post-betalt månedlige plan. For lettere brugere, der ønsker at have bedre kontrol over deres omkostninger kan en forudbetalt telefon være vejen at gå.

Dog vil moderat til tunge brugere typisk finde større værdi ved at underskrive en kontrakt. Den minuttakst normalt arbejder sig at være lavere, og der kan være andre frynsegoder til at blive nydt så godt. Tag dig tid til at studere din månedlige brugsmønstre og vælg derefter.

2. Køb Last-generation håndsæt

Det er let at få begejstret de hotteste nye Android-telefon eller den nyeste BlackBerry håndsæt, men disse er uundgåeligt de dyreste tilbud. Med hensyn til up-front omkostninger, kan du finde nogle meget billige mobiltelefoner, hvis du er villig til at vælge en ældre håndsæt. At købe ældre telefoner kan også komme med en række incitamenter fra luftfartsselskaber og detailhandlere, så sørg for at shoppe rundt efter den bedst mulige aftale.

3. Reducer Ekstra funktioner

Har du virkelig brug for at have ubegrænset SMS-beskeder på din månedlige plan? Hvor meget tid har du virkelig tilbringer med XM satellit radio eller mobil-tv på din mobiltelefon? Disse ekstra kan tilføje op meget hurtigt! Med hensyn til de 10 måder at spare penge på din mobiltelefon regning, hvorved unødvendige funktioner kan nemt være en af ​​de mest effektive.

4. Spørg om Value Packs

I forlængelse af det foregående punkt, spørge din valgte trådløse luftfartsselskab, hvis de har nogen værdi pakker til rådighed. I stedet for at betale for nummervisning og voicemail som to separate tjenester, kan du ofte spare en masse penge ved at vælge en værdi pack bundt i stedet.

5. Vælg en mindre Plan

Det kan lyde fantastisk at have hundredvis af anytime minutter, ubegrænset weekender og ubegrænset in-netværk kald, men har du virkelig brug for at have alt dette tilgængelige sendetid? Det giver ikke mening at abonnere på en plan, der er for stort til dit behov, fordi du i sidste ende betaler for noget, som du ikke vil bruge. Vælg en billigere plan og gemme dine penge.

6. Overvej en familie Plan

Ligesom du kan spare penge ved at samle de ekstra funktioner, kan du også spare penge med familie mobiltelefon planer. Denne måde, familiemedlemmer deler den samme "spand" af minutter, hvilket resulterer i større samlede besparelser.

7. Brug tredjeparts Long Distance

Mens de lange strækninger på din trådløse udbyder kan være mere praktisk, de er også normalt dyrere. For canadierne kan ved hjælp af en tredjepart service som Yak Mobile medføre store månedlige besparelser. Lignende telefonkort-lignende systemer findes over hele verden.

8. Bundle med andre tjenester

Har du højhastighedsinternet derhjemme? Har du en fastnet telefon og kabel-tv også? Ofte er mobiltelefon selskaber også involveret i disse andre tjenester, så pakke dem sammen for tilsat besparelser. Dette gør det også for en enklere regning hver måned.

9. Forhandle en fastholdelsesplan

Uden tvivl, er de billigste mobiltelefon planer aldrig annonceret. Hvis du har været en loyal kunde i flere år, og du opdager en bedre aftale et andet sted, ikke hoppe skib bare endnu! Ring til din nuværende luftfartsselskab og fortælle dem om denne anden aftale. Ofte kan du overtale dem til at matche (eller slå) konkurrentens tilbud.

10. Vær opmærksom på Overskud

Den største enkeltstående årsag til uventet store regninger er, når kunderne går over deres månedlige kolonihave. Hold øje med dit forbrug og sørg for at du ikke bruger flere minutter end du burde. Vær på vagt over for lange afstande eller roamingtakster også.