Toning dine lår med lunges

Hvis du nogensinde har ønsket at tone dine lår i en mere effektiv måde, så lunges kan bare være den bedste måde at gøre det. En vægttræning øvelse, der er beregnet til at styrke en hel masse muskler, kan lunges også opfattes som korte lunges og lange lunges. De korte lunges fokusere på dine quadriceps, mens de lange lunges gøre dine glutes den fokus af øvelsen.

Hvis du altid har ønsket at sporten mere imponerende udseende lår, så lunges er den ideelle øvelse for dig at prøve at nå dette mål. De er nemme at gøre, ikke kræver nogen ekstra udstyr eller uoverkommelige omkostninger, og kan gøres uden nogen forberedelse.

Muskler Arbejdede

Lunges er en spektakulær øvelse for toning dine lår dels fordi de også træne en hel masse muskler. Lunges træne dine quads, dine glutes, din forstrækning muskler, dine biceps femoris, din semitendinosus og din semihindeagtige. Dine quads er en stor gruppe af muskler, der omfatter de fire vigtigste muskler på toppen af ​​låret, mens glutes er de tre muskler, der tilsammen udgør din derriere.

Dine hamstrings er dine posteriore lårmusklerne. De semitendinosus muskler, de semihindeagtige muskler og din biceps femoris musklen er muskler, der udgør din hamstrings. På grund af det store antal muskler i hele dine lår (både for og bag), som er ved at blive udarbejdet af lunges, toning dine lår er gjort let. Lunges er en af ​​de mest ideelle såvel som væsentlige lår øvelser.

Udførelse lunges

Start i en position, hvor dine fødder er skulder-bredde fra hinanden, når du sætter den ene fod frem, mens du holder den anden solidt plantet på plads. Nedbringe din fod på en sådan måde, at din hæl rører jorden først. Derefter flytte din vægt fremad på foden, du trådte ud med så dit knæ bliver bøjet i en 90 graders vinkel, og dine knæ linjer op lige over tæerne.

Fortsæt flytte din vægt fremad, indtil din ryg knæ er næsten at komme i kontakt med jorden. På dette tidspunkt i lunge, stoppe din momentum frem og bak naturligvis bringe din krop op igen til sin oprindelige, startposition ved at trykke opad på din forben. Gør det samme procedure med det modsatte ben til at udøve det andet ben også.

Forøgelse Vanskeligheden

Hvis du føler at du har styr på det grundlæggende i lunges, så er det tid til at presse dig selv hårdere og længere endnu ved at tilføje nogle vægte i ligningen. Du kan enten bruge håndvægte (som du vil holde i begge hænder), eller du kan bruge en vægtstang, der har vægt på det, som du kan holde på toppen af ​​dine skuldre og nakke. Hvis du forsøger at tilføje vægte til dine lunges, kan du opleve, at du kan have en prøvelse med at holde håndvægte i hånden under dine lunges. Hvis det er tilfældet, gå med barbell lunges i stedet.