Tøjdesign Jobs

Tøjdesign Jobs

Mange kreative personer, der søger en karriere i modeverdenen og indretning finde tilfredsstillende og lukrative karriere i tekstil design.

Hvad gør tekstildesignere gøre?

Tekstildesignere skaber designs og mønstre, der er gengivet på stoffer og andre kommercielle produkter. Mest almindeligt er det arbejde, som tekstildesignere bruges til at skabe tekstilvarer, der går ind i produktion af tøj, polstring, sengetøj, tæpper, tæpper og andre stof-baserede produkter.

Professionel tekstildesignere arbejder også i papirvareindustrien, skaber kunstværket set på indpakningspapir, lykønskningskort, tapet, og forskellige typer af emballage.

Jobs i Tøjdesign

Der er mange forskellige typer af arbejdspladser i tekstilindustrien. Beskæftigelsesmuligheder for enkeltpersoner nyt for området kan omfatte:

 • Beklædning Stylist
 • Assistent Stylist
 • CAD Designer eller operatør
 • Design Technician
 • Fabric Development Specialist
 • Lace Designer
 • Print Designer
 • Produktionsudstyr Operatør
 • Tekstil kunstner
 • Tekstil Designer

Arbejde Aktiviteter

Afhængig af den enkeltes karriere scenen og industri, kan regelmæssige arbejdsaktiviteter omfatte:

 • Samarbejde med kunder, tekniske specialister, markedsføring fagfolk og detail købere
 • Kommer op med ideer til nye designs og regne ud, hvordan at udføre dem
 • Oprettelse mock ups af eksempler på mønstre
 • Holde op med design og produktionsteknologi
 • Planlægning og udvikling af designs anvender frihånd og computer aided design teknologi
 • Projektledelse
 • Revidere og perfektionere design til produktion
 • Sourcing stoffer og andre materialer, der kræves til produktion
 • Opholder sig ajour med design tendenser
 • Færdiggørelse yderligere pligter og ansvar som formålsbestemte og nødvendige

Det er vigtigt at huske på, at dit første job i feltet er ikke sandsynligt, at inddrage design på egen hånd. Det er meget mere sandsynligt, at du vil starte ud fuldbyrdende designs andre har skabt, før de kan gå videre til et design team.

Hvor finder Åbninger til Tøjdesign Jobs

Hvis du afslutter en formel studieprogram relateret til tekstildesign, en af ​​de bedste midler til at finde job inden for dit område er karriere tjenester kontor på din skole. De karriererådgivere kan forventes at få kontakt med arbejdsgivere, der aktivt søger nye kandidater til entry level positioner i branchen. Selvfølgelig vil du også ønsker at søge beskæftigelsesmuligheder på din egen så godt.

Textile Industry Jobs på Major Beskæftigelse websteder

Jobs i tekstil design er ofte annonceres gennem store beskæftigelse websteder og søgemaskiner. Her er et par af de bedste steder at finde de aktuelle åbne position programoversigter. Nedenstående links går til at åbne geografi søgninger efter "design tekstil job." Juster dine resultater efter geografisk område eller ved at ændre din søgning til bestemte stillingsbetegnelser inden for branchen.

 • Karriere Builder: Arbejdsgivere sted jobmuligheder i tekstil design på Career Builder i håb om at finde kvalificerede ansøgere. Upload dit CV til webstedet, og oprette alarmer, så du vil finde ud af om nye positioner, der interesserer dig, som de bliver tilgængelige.
 • Indeed.com: Denne jobsøgning site er en stor ressource for at finde åbne positioner i tekstildesign, da det ikke udelukkende stole på lønnet beskæftigelse annoncer. I stedet, stedet trækker i jobåbninger fra en række forskellige ressourcer, sammenstille dem for dig i et enkelt sted. Du kan uploade dit CV til webstedet, og skabe advarsler, så du får besked om nye relevante posteringer.
 • Simply Hyret: Dette websted fungerer ligner Indeed.com, men resultaterne kan variere en smule. Det er absolut værd at gennemgå begge steder, når du søger et nyt job. Du kan ikke skrive dit CV til denne hjemmeside, men du kan oprette meddelelsesadvarsler for visse typer af positioner.

Branchespecifikke Jobsøgning websteder

Der er også en række websteder, der specialiserer sig i at hjælpe match fagfolk i tekstil felt design med jobåbninger. Et par af de mest kendte jobportaler er:

 • ApparelSearch.com: Du kan finde en lang række jobopslag for åbne positioner og praktikplads muligheder i tøjet og modebranchen på denne hjemmeside.
 • Fibre 2 Fashion: Webstedet indlæg jobs specifikke for beskæftigelse inden for tekstil- og modebranchen. Du kan forskning job ved selskab, land, industri, og position. Der er også en speciel sektion notering konsulent job, som er bedst egnet til etablerede og erfarne tekstil design fagfolk.
 • Røde guldfisk: Hvis du er interesseret i at arbejde i tekstilindustrien i Det Forenede Kongerige, denne hjemmeside er et fantastisk udgangspunkt. Den opregner jobåbninger på dette område over hele Storbritannien, samt giver forskellige artikler og andre oplysninger om en karriere inden for tekstildesign.

Uddannelse til en karriere i Textile Design

Der er en bred vifte af uddannelses- og træningsprogrammer til rådighed, der kan hjælpe dig med at forberede sig på en karriere i tekstildesign. Afhængigt af dine karrieremål og nuværende erfaringer, kan det være i din bedste interesse at gennemføre en uddannelse i feltet. Alternativt, hvis du har en betydelig mængde af erhvervserfaring og dygtighed, en kortsigtet certifikat program designet til at hjælpe dig perfekt dit håndværk og skabe en vindende portefølje kan være i din bedste interesse.

Eksempler af uddannelsesprogrammer

Uddannelsesprogrammer til design tekstil fagfolk omfatter:

 • Philadelphia Universitet tilbyder en studentereksamen grad i tekstildesign. Studerende kan koncentrere i designregler for marken eller fokusere deres studier på naturvidenskab og teknik tekstil.
 • Den Savannah College of Art and Design: Denne velkendte design Skolen tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser i fibre. Programmet omfatter kompetencer udnyttes i hele tøj, møbler og interiør design felter.
 • Sessions School of Design: Denne online design skole tilbyder en række kurser og certifikat programmer, der giver begynder og avancerede designstuderende de færdigheder, de behøver for at begynde en karriere i forskellige områder i relation til design.

On-the-job træning

En stor del af uddannelse til tekstil design job foregår på jobbet. En stor del af det udstyr og teknologi, der anvendes af fagfolk på dette område er branchespecifik. Det er svært at lære de ins og outs af jobbet uden egentlig at relevant erhvervserfaring. Af denne grund er det meget gavnligt for personer der søger en karriere inden for dette område til at søge entry-level beskæftigelse i tøj eller indretning industrier tidligt i deres karriere.

Praktik er en meget gavnlig måde at lægge grunden til langsigtet karriere succes på dette område. Det kan også være meget gavnligt for de studerende at tage deltidsstillinger i produktionen, merchandising, grafisk design og andre områder i forbindelse med området. Tilknyttede oplevelse du kan få, vil hjælpe dig med at opnå dine langsigtede mål om at blive en tekstildesigner.

Er en karriere i Tøjdesign rigtige for dig?

Der er mange muligheder for talentfulde designere i tekstil feltet design. Du er den eneste person, der kan beslutte, om at udøve beskæftigelse i denne industri kan være rigtige for dig. Hvis du har kunstneriske evner, et godt øje for design, og du elsker at arbejde med mønstre og stof, kan tekstildesign være en stor karriere for dig.