Tofu Tyrkiet

Tofu Tyrkiet
Næste Thanksgiving, lad kalkun strejfe frit og kram dig selv på tofu kalkun i stedet.

Det kan være den punchline af vittigheder og modtageren af ​​hævede øjenbryn, men sandheden er, at tofu kalkun, uden at have nøjagtig den samme tekstur af fuglen, kan være ganske velsmagende. Det bruges som en vegetarisk alternativ til Thanksgiving, men også nydt året rundt i en række måltider, der ellers ville omfatte kød.

Hvorfor Tofu Tyrkiet?

Folk spiser kød for protein og aminosyrer, men også fordi de kan lide smagen. De fleste af os er blevet rejst på kød og så gå vegetar kan føles som en øvelse i afsavn, især på ferietid. Skidt med, at hvad der normalt ophidser alle ved bordet fleste er side retter, tanken om ikke at have en kalkun som en præsentation parabol virker helt forkert.

En tofu kalkun vil ikke forme til en fugl, men det kan replikere smagen af ​​en stegt kalkun pænt. Tofu er lavet af sojabønner ostemasse og ikke har nogen reel smag af sine egne, hvilket gør den ideel til brug i røre FRJ retter, curries og gryderetter, fordi det absorberer smagen af ​​alt omkring det. Ekstra fast tofu har en stærk tekstur, der gør det muligt at fungere som en fremragende køderstatning i en række forskellige retter. Og fordi tofu er så rig på proteiner og andre næringsstoffer, er det en ernæringsmæssig kød stedfortræder så godt.

Det sjove ved Tofurky

Tofu kan være grundlaget for mange kød erstatninger, men Tyrkiet er en, hvor det excellerer, hvorfor der er så mange opskrifter på det og endda en hel brand: Tofurky. Fordi dens navn er så sjovt, er Tofurky blevet nævnt på en række tv-sitcoms, og dermed øge bevidstheden, selv om det er skydeskive for en vittighed. Tofurky er en af ​​lederne i verden af ​​tofu kalkun og har en række produkter at friste selv de mest skeptiske kødædende. Nogle af deres mest succesfulde produkter er deres pølser. De gør tre varianter: Øl Brats, kielbasa og italienske. Alle kan faktisk være grillet, så du kan have en klassisk grill, herunder syde. De går også godt i boller eller i nogen opskrift, der opfordrer til hakket kød. Hvis du søger efter en vegetarisk præsentation skål, prøv Timpano med Tofurky italiensk pølse indeni. Det er værd at smag.

Derudover kan du få Tofurky burgere, frokost kød og ferie måltider. Deres Tofurky Feast er 100% veganske og endda omfatter Tofurky "wishstix" for dem, der føler måltidet er ikke komplet uden et ønskeben at bryde. Det har også en Tofurky stege, tranebær æble potato dumplings, "giblet" og champignon sauce og vilde ris udstopning. Stege og sider kan alle købes separat som godt.

Tofurky lægger vægt på at bemærke, at dets produkter er alle lavet af tofu, i stedet tekstureret tofu pulver, der undertiden er grundlaget for andre kød erstatninger. Dette kan forklare, hvorfor dets overordnede smag og tekstur er så overlegen.

Spil med din mad

Forberedelse et stort måltid kan være behageligt, men kun et par kokke nogensinde overveje det virkelig sjovt. Men fordi tofu kan støbes til former (hvis du har tid og interesse), hvilket gør en tofu kalkun kan være en blast. Du kan bage det i en form eller forme det selv. Se online for folks billeder af succesfulde underlår! Men du behøver ikke at være gift for at forme tofu i en mærkbar fugl. Snarere, kan du bringe tilbage den middelalderlige stil præsentation fest med en vegetarisk twist. Med lidt øvelse og pleje, kan tofu støbes ind i alle mulige former. Hvis du ikke er begejstret med sin farve, lægge fyldet over den, eller lave en glasur. Denne metode til at spille med mad er en god måde at få børn begejstrede vegetarisk madlavning og spise - og er sjovt for slidte voksne, også!