Toddler Tantrums

Toddler Tantrums

Toddler raserianfald er en normal begivenhed. Selvfølgelig vil nogle raserianfald være mere alvorlige end andre, og nogle børn ty til raserianfald oftere end andre. Når du begynder at forstå, hvorfor dit barn er at have disse raserianfald, dog kan du være i stand til at afværge nogle af dem, og du kan også opdage hvordan du kan hjælpe dit barn styre sig selv.

Hvad er årsagen Toddler Tantrums?

Svaret er meget enkel. De kan ikke udtrykke sig ligesom ældre børn og voksne gør, og de bliver meget frustrerede. Så de smider et anfald! Det er den eneste adfærd, de forstår, at synes at få en form for resultat og opmærksomhed, selv om den er negativ. Dit barn ønsker at være i stand til at gøre, hvad hans ældre søskende og du gør. Han bliver meget frustreret, når han ikke får lov til at gøre dette, eller når han er simpelthen ikke i stand til at gøre det.

Hvordan skal du besvare dit barn?

Din første indskydelse kan være at miste dit temperament og bruge magt til at gøre dit barn opfører sig. Tænk et øjeblik over, hvad du underviser hende. Er du viser hende hvordan man styrer sine følelser? Hvis du mister din cool, hvordan kan du forvente, at hun for at holde kontrollen over hendes? Hvis du begynder at skrige, vil hun kun skrige højere for at blive hørt over dig. Absolut intet er udført, og den adfærdsmønster forbliver ubrudt og uændret. Vær opmærksom på følgende punkter i tankerne, når du har brug for at svare på dit barns raserianfald.

 1. Forbliv rolig.
 2. Tal i en langsom, rolig, men fast tone.
 3. Knæl ned, så du er på samme niveau som dit barn. Du vil ikke være så skræmmende i denne position, og du kan få øjenkontakt lettere.
 4. Ignorer klynker og små toddler raserianfald hvis muligt. Hvis du ikke giver dit barn opmærksomhed, kan han ophøre med sine raserianfald.
 5. Vær konsekvent. Du og din partner har brug for at være konsekvent i dine svar og disciplin metoder.
 6. Være kærlig. Dit barn ser ud til at du for kærlighed og tryghed. Du kan vise ham både mens du stadig forventer god opførsel.
 7. Må ikke give efter for et raserianfald. Sure, nogle gange kan det være nemmere bare at give efter, men dit barn vil lære meget hurtigt, at hans raserianfald får de resultater, han ønsker. Gør det ikke!
 8. Tag dit barn fra en usikker situation. Hvis dit barn er i fare for at skade sig selv eller en anden, kan du hente ham op og fjerne ham fra situationen.
 9. Brug time-outs. Nogle gange er det lettere for et barn at falde til ro, hvis han får specifikke grænser. Timeout kan give dig og dit barn en nødvendig pause fra følelsesmæssige udbrud.

Hvordan kan du forhindre Tumling Tantrums opstår?

Selvfølgelig, vil du ikke være i stand til at afværge alle toddler raserianfald. Men der er nogle ting, du kan gøre for at reducere antallet af buksetrold raserianfald dit barn måtte have.

 1. Gøre op med fristelser. Hvis du kender dit barn kommer til at have en stor stykke kage, når hun ser dig eller en søskende spise det, så skal du ikke spise det foran hende, medmindre du har planer om at give hende nogle, også. Brug din sunde fornuft.
 2. Hold dig til en tidsplan. Ofte småbørn har raserianfald, fordi de er trætte og sultne. Prøv at planlægge udflugter og andre arrangementer omkring hviletid og måltider. Vær sikker på at du bringe masser af nærende snacks med dig.
 3. Brug distraktioner, når du kan. Hvis du ser et potentielt problem, der opstår, se på mulighederne for at distrahere dit barn.
 4. Brug positiv forstærkning. Når du ser dit barn modellering god opførsel, rose ham! Hvis han holder op med at smide en raserianfald hurtigt som reaktion på dig, komplimentere ham for hans opførsel.

Husk, som dit barn modnes og bliver bedre til at vocalizing sine ønsker og behov, vil hans raserianfald falme. Indtil da, gør dit bedste for at undgå vanskelige situationer og behandle dit barn i en rolig, fast og kærlig måde.