Toddler Memory Book

Toddler Memory Book

Et lille barn hukommelse bog vil hjælpe dig med at bevare de dyrebare øjeblikke, du og dit barn oplevelse under hans eller hendes buksetrold år.

Making Memories Sidste

En af de mest almindelige gaver givet til nye forældre er en baby hukommelse bog. Disse bøger giver masser af sider for forældre at dokumentere alle disse milepæle deres babyer opnå. Desuden, baby hukommelse bøger typisk har sider til billeder, særlige souvenirs og meget mere. Et lille barn hukommelse bog stort set tjener det samme formål. Men da denne bog fokuserer specifikt på buksetrold år giver det en mulighed for forældre at få mere detaljeret på disse erindringer, de ønsker at bevare.

Memories kan være i form af håndskrevne dokumentation af et barns vægt og højde, samt detaljer om sproglige udvikling, særlige evner, og unikke egenskaber. Memories kan også være i form af skattede fotos, det lille barn illustrationer og endda kort og breve fra venner og familiemedlemmer. Hvad du vælger at placere i dit barns hukommelse bog er en unik personlig beslutning.

Toddler Memory Book Options

Hvad skal det lille barn hukommelse bog, du vælger ud? Dette kan meget vel afhænge af, om du køber en bog eller lave dine egne. Husk, at hvis du beslutter at købe en hukommelse bog, kan du ikke have en masse valg i hvilke funktioner Bogen giver. Hvis du har konkrete ideer om, hvad du ønsker i dit barns bog af erindringer, så vil din bedste satsning kan være at oprette din egen.

Bestil Features

Hvilken slags barns bog har du brug for? Når du beslutter dig, hvordan din bog skal se ud, kan du derefter fokusere på, om du har brug for at oprette eller købe det baseret på dine behov.

  • Ønsker du at kun inkludere oplysninger, memorabilia og sjove fakta om dit barn som et lille barn, og udelade noget i forbindelse med sine dage som en baby?
  • Ønsker du denne bog til at omfatte oplysninger fra alle de måneder, siden hun blev født?
  • Ønsker du bogen til primært har billeder af dit barn?
  • Har du foretrækker en enkel bog i form af et tidsskrift, eller ønsker du at oprette en scrapbog, der kombinerer skriftlig information og visuelle billeder så godt?
  • Vil du have en bog, der er udstyret med lommer til en lang række keepsakes?
  • Vil du have en bog, der giver dig mulighed for at tilføje sider, hvis nødvendigt?

Særlige Memories

Hvad skal gå i dit barns hukommelse bog? Igen er svaret på dette spørgsmål er baseret på personlige præferencer, men mange forældre vælger at omfatte nogle af eller alle følgende i deres børns hukommelse bøger.

  • Milepæle - Uanset om dit barns hukommelse bog er i form af et tidsskrift eller har fortrykt kategorier og diagrammer, som du kan udfylde, vil du ønsker at holde styr på alle de milepæle hun nået hele hendes buksetrold år. Dokument, når hun talte hendes første sætning, da hun lærte at hoppe, sjove ord, hun sagde, sjove ting, hun gjorde, og mere.
  • Billeder - Hvis hukommelsen bogen ikke har lommer eller ærmer for at holde disse dyrebare fotos, kan du tilføje et par til de indvendige omslag af bøgerne ved at tape karton på tre sider og forlader en åbning i toppen til at indsætte dine kort, fotos etc.
  • Artwork - Selvom du ikke vil have plads til at holde alle dine barns kunstværk, kan du placere et par særlige stykker i hukommelsen bogen. Hvis du bare ikke kan vælge, hvilke elementer til at holde, overveje at tage billeder af større samlinger af kunst og placere disse fotos i hukommelsen bogen i stedet.

Endelig, hvis du er handcrafting dit barns hukommelse bog, overveje dækker ydersiden af ​​hendes bog med en speciel tæppe skåret til at passe til bogens størrelse. Dermed du også oprette et minde fra en anden særlig objekt, der holder dyrebare minder for dig og dit barn.