Toddler høreproblemer

Toddler høreproblemer

Toddler høreproblemer kan være medfødt eller blot på grund af en ubehandlet øre infektion. Hvordan ved du, hvornår det er tid til at bekymre sig?

Indledende Screening

Når en baby bliver født, er han eller hun får et væld af screeninger. En nyfødt høreprøve gives normalt til at teste for tegn på høretab. Hvis du forventer en baby, så spørg din børnelæge, hvis en høreprøve er en del af den rutinemæssige screening proces i dit hospital. Hvis ikke, bør du anmode om en høring evaluering til din baby så hurtigt som muligt.

Hørelse og dit barn

Høring går hånd i hånd med tale. Hvis høreproblemer er tydelig i et lille barn, tale og endda sociale kompetencer kan blive påvirket så godt. Fordi børn lære at kommunikere med andre ved at efterligne dem omkring dem, kan de, der har svært ved at høre har forsinket tale udvikling. Dette kan føre til sociale og faglige problemer. Ifølge Center for Hearing Health, høretab påvirker to ud af hver 100 børn, der er under en alder af 18 år. Men i dag er mange af disse børn kan blive hjulpet gennem programmer for tidlig indgriben og / eller teknologi.

Typer af Toddler høreproblemer

Toddler høreproblemer er generelt opdelt i to kategorier: medfødte og erhvervede. Medfødt generelt henvises til høretab, der blev opdaget ved fødslen, mens erhvervet henviser til enhver høretab, der sker efter fødslen.

Medfødte høreproblemer

Medfødt høretab kan forekomme af forskellige årsager, herunder følgende:

 • Fødselskomplikationer -Det er et temmelig stort kategori og grundene variere og kan omfatte tidlig fødsel, toxoplasmose, røde hunde, neonatal intensivafdeling, usædvanligt ansigtsbehandling og / eller kraniel udseende, forekomst af lægemidler, der anvendes til livreddende foranstaltninger af spædbarn, nødvendig blodtransfusion , herpes, og mere.
 • Lidelser -A forstyrrelse i hjernen eller nervesystemet eller genetisk høretab kan være årsagen.
 • Genetiske syndromer -Certain syndromer, såsom Downs eller Usher, kunne også være årsag til medfødt høretab.

Erhvervede høreproblemer

Erhvervede høreproblemer kan også opstå af et utal af årsager, herunder følgende:

 • Øreinfektioner -Det er en af de mest almindelige årsager til toddler høreproblemer. Øre infektioner kan forårsage en midlertidig høretab, men infektioner, der er tilbage ubehandlet kan skabe permanente skader. Forsøg ikke at behandle dit barns øre infektion på egen hånd. Selv om mange børnelæger foretrækker at vente et par dage, før der gives antibiotika, kan en øre infektion, der ikke rydde op i et par dage medføre permanente høreskader. Selv simple voks ophobning kan medføre dit barn til at opleve svært ved at høre. Forsøg ikke at fjerne voks dig selv, men i stedet besøge din børnelæge så hurtigt som muligt.
 • Andre infektioner / sygdomme -Andre infektioner og sygdomme, der kan forårsage problemer med hørelsen omfatter mæslinger, fåresyge, kighoste og meningitis.
 • Skader -Injuries til trommehinden eller hovedskader kan også forårsage høreproblemer.
 • Medicin -Certain medicin, ligesom ototoksiske medicin kan forårsage høreproblemer.
 • Sygdomme -Der er visse sygdomme, såsom Menjere sygdom, der kan forårsage høretab samt.

Almindelige spørgsmål

Hvis du er bekymret for dit barn hørelse, så spørg dig selv følgende spørgsmål om dit barn:

 • Er hun ignorere dig, når du kalder hendes navn?
 • Er hun svare uhensigtsmæssigt på spørgsmål?
 • Er hun scoot tættere på tv'et eller bede om at blive slået op?
 • Er han ser ud til at se dine læber, når du taler?
 • Har han svært ved at udtale ord?
 • Er han klage med earaches?

Ved at svare "ja" til et af disse spørgsmål betyder ikke nødvendigvis, dit barn har en høring problem, kan du ønsker at fortsætte med at overvåge ham eller hende, og lave en aftale med din børnelæge for at diskutere dine bekymringer.