Toddler Hitting My Face

Toddler Hitting My Face


Forældrekontrol klager vedrørende et "lille barn at ramme mit ansigt" er ikke usædvanligt. Faktisk vil de fleste småbørn gå igennem en periode med aggression i hvilken de udtrykker deres ønsker gennem borderline voldelige fysiske handlinger. , Normal da dette kan være, er det imidlertid vigtigt, at en forælder kontrollere disse udbrud tidligt på før de kommer ud af kontrol.

Hvorfor er min Tumling Hitting My Face?

Småbørn er normalt ikke udstyret med udviklede sprogfærdigheder, og de mangler evnen til at rationalisere. Betragtninger en baby vociferates sine uopfyldte krav gennem gråd eller intens skrigende, småbørn gør brug af deres mobilitet at gøre deres ønsker kendt. Mange småbørn vil begynde den handling for at ramme, når et objekt er taget fra dem eller et krav ignoreres. Hvorvidt et barn rammer en forælder ansigt eller en arm, den omstændighed, at et lille barn rammer generelt er spørgsmålet.

Småbørn typisk ramt at hævde deres vilje på deres nærmiljø. Når en forælder klager over en "lille barn at ramme mit ansigt" deres barn har virkelig engageret i forælder vs. barn magtkamp, ​​som vil fortsætte i de kommende år, og kan til tider fortsætte produktopsætningen. Derfor er nødvendig på den del af den forælder, hurtig handling.

Vigtigheden af ​​Myndigheden

Forældre bør ikke være tyranner. Men de er til stede i et barns liv at nære og vejlede deres unge. For at vejlede effektivt, behøver forældre til at være den myndighed i et barns liv, og ikke omvendt. De tidlige stadier af raserianfald og rammer dette varemærke toddlerhood skal kontrolleres lest et barn udvikle den idé, at han er faktisk husstanden myndighed. Generelt er forældrene skulle være ansvarlige og rationelle væsener og de mere effektive enheder af autoritet. For at give en irrationel og uerfaren toddler den myndighed over ethvert miljø er en dårlig idé. Desuden børn, der modtager budskabet i deres tidlige år, at deres vilje er prioriteret faktor typisk vokse ind voksne, der er dårligt disciplineret, ubehagelig, og nogle gange helt asocial individer.

Etablering af en sund mængde myndighed over dine børn fra buksetrold år og længere er en investering i din fremtid. Hvis dit barn ikke kan lære at være respektfulde, når det kommer til hans forældre, er det usandsynligt, at ethvert tal fra skolelærere til fremtidige chefer nogensinde vil blive set som en passende kilde til autoritet. Dette kan oversætte til en oprørsk barn, der gør dårligt i skolen og er næsten uansættelig. Ja, det er den mest ekstreme tilfælde af dårligt disciplinerede børn, men forbindelsen er stadig til stede.

Tilstrækkelig Korrektion

Der er mange skoler filosofi når det kommer til forældrerollen. I det moderne samfund har spanking taget bagsædet til Super Nanny kultur. Men uanset hvilke midler der bruges til at styre din barns adfærd, de vigtige aspekter er, at form for disciplin anvendes er effektiv og ikke-ødelæggende. En forælder skal have en "no tolerance" politik over for et lille barn, der rammer. Hvis det betyder at holde barnets hænder fast som en handling af forebyggelse eller fører dit barn til et hjørne, hvor han skal forblive i et passende tidsrum er blevet forkyndt, så lad dette være tilfældet.

Det er vigtigt, at straffen lykkes slagkraftigt eller forsøgt at ramme det samme, for ikke at forvirre et barn om, hvorfor han bliver straffet. Husk også, at småbørn ikke forstår højtudviklet tale. De er som regel rammer som en grundlæggende instinkt, fordi de mangler ordforråd til at give udtryk for deres vilje. Derfor er langvarige drøftelser og moraliserende taler ofte spildt på et lille barn, der er at smide en raserianfald.

Alvorlige tilfælde af at ramme kan kræve et barn at blive set af en rådgiver. Igen bør forældrene ikke se behovet for en rådgiver som en forfærdelig mangel på deres side. Ethvert barn er anderledes, og nogle tilfælde er forårsaget af en alvorligt stærk vilje, der er svært for selv de bedste forældre til at temperere. Disse rådgivning sessioner bør ikke frygte, men de bør ligeledes ses som en investering i retning af dit barns fremtid.