Toddler Halloween Kostumer

Toddler Halloween Kostumer

Den store dag er næsten her og du har ingen idéer til toddler Halloween kostumer. Selvfølgelig er der masser af kostumer i de lokale varehuse, men du vil noget andet, måske noget mere kreativt. Tag følgende ideer og tilpasse dem til dine egne behov. Glem ikke at tilføje dine egne kostume idéer, også!

Dalmation Puppy Costume

Denne lille barn Halloween kostume kostume er for sød! Alt du virkelig har brug for er en hvid sovekabine og nogle sort stof maling. Tag stof maling og farve sorte pletter over hele sleeper. Dernæst kan du lave dine egne ører ved hjælp af en lille bøjle. Dæk den i hvidt materiale, og klip nogle hvide ører fra et stykke filt. Paint pletter på hovedbøjlen og ørerne. Nu tager nogle af dine egne make up eller ansigt maling og give din lille hvalp en sort næse med et par knurhår. Hvor yndig er det?

Duck eller Enhver Bird Kostumer

Toddler Halloween Kostumer

Kylling og mariehøne kostumer

Du skal bruge en sovekabine i uanset farve du ønsker din lille fugl til at være. Du kan købe et par store stykker af filt til at skære ud for fløjene. Du fastgøre vingerne langs siderne af sovende og til undersiden af ​​hver arm. For at fuldende udseendet, tage en af ​​dit barns baseball-kasketter, og dække det med nogle mere mærkes. Regningen bliver næbbet på fuglen, så bruge en anden farve til dette. Nu kan din lille fugl vralter eller flyve på ned ad gaden, da han trick eller behandler!

Lamb Tumling Halloween kostume

Toddler Halloween Kostumer

Dalmation kostume

Når du beslutter, hvilken farve din lille lam bliver, købe nogle bomuld pladevat at bruge. Hvis du kun kan finde det i hvid, kan du være i stand til at farve det. Placer dit barn i en sovekabine eller sved dragt af samme farve. Nu vedhæfte dobbeltklæbende tape over tøjet. Når du har gjort dette, er alt du skal gøre er at tage dele af pladevat og dækker dragten helt. Du kan gøre det samme for hovedet ved at dække en hat eller kælk. Lad nogle af pladevat hænge ned siderne af dit lille barns ansigt til at ligne ører.

Ladybug Costume

Denne lille barn Halloween cosutume er virkelig simpelt. Køb en sort sved jakkesæt eller bare en sort top og bukser, og tilføje en rød vest. Du vil også ønsker en sort hat. Du kan bruge to tape til at fastgøre store sorte pletter skåret ud af filt materiale på rød vest. Når du er færdig med kostumet, blot fjerne pletterne! Antenner kan være lavet af to røde piberensere, som du tillægger den sorte hat. Du kan endda tilføje et par steder at dine små i øjnene, hvis du har lyst, med ansigtsmaling! Hvor nuttet!

Spider Costume

Toddler Halloween Kostumer

Lamb kostume

Dit barn vil være yndig, selv om hun er en edderkop! Køb en sort tøj for hende at bære, sammen med to par sorte strømpebukser. Du bliver nødt til at proppe de strømpebukser med en form for materiale, således at de ligner ben. Drapere strømpebukser på tværs af bagsiden af ​​dragten og sy på plads, således at benene dingle ned på hver side. Lad din lille bære nogle hvide sokker og handsker, og tilføje hvide sokker til enderne af hver af spider ben. Hvis du vil have benene til at bevæge sig sammen, kan du vedhæfte dem med fiskesnøre. Sød og utryg!