Toddler Bidende

Toddler Bidende

Toddler bidende er så frustrerende! For nylig en vens fjorten måneder gammel dreng lænede mod en anden vens fire måneder gamle lille pige. "Awww", vi alle sagde, "han kommer til at kysse hende." Da han trak væk, begyndte imidlertid den lille pige til at hyle som om i smerte. Som vi undersøgt yderligere, bemærkede vi to meget forskellige tænder mærker på barnets ansigt. Det lille barn havde bidt hende!

Det er klart, det er ikke en usædvanlig begivenhed. Småbørn bide, og de bider af forskellige årsager. Nøglen til at stoppe denne dårlige og smertefulde, vane er at regne ud, hvorfor dit barn er bidende, og hvad du kan gøre ved det.

Hvorfor har Toddler s Bite?

Småbørn bide af forskellige årsager. Når du regne ud, hvorfor dit barn bider, kan du være i stand til at stoppe denne adfærd.

Følelsesmæssig Overload

I tilfælde af min vens toddler, fremgik det, at han bed den lille pige, blot fordi han var overvældet af følelser for hende. Et kys var bare ikke nok til at vise, hvordan han følte! Han så virkelig forvirret, når vi alle begyndte at ståhej over grædende spædbarn. Toddlers følelser løbe fra den ene ende af spektret til den anden. De er straks glad, trist, vred, legende, søvnig, whiney, opstemt, etc. Så når et lille barn føler sig særligt glad for et andet barn, han kan ikke vide præcis, hvordan at udtrykke sin følelse. Således han bider hende.

Frustration

En anden væsentlig årsag til toddler bidende skyldes frustration. Småbørn er typisk frustreret over flere ting i løbet af dagen. De ved ikke altid, hvordan man kommunikerer deres frustration på passende vis. De kan græde, sparke benene, ryster på hovedet, og endda bide en intetanende ven, simpelthen fordi de er frustrerede.

På Defense

Toddler bidende kan faktisk være en forsvarsmekanisme. Mens du sikkert vil vide, at et barn er blevet bidt, kan du have gået glip af, hvad skete umiddelbart før den bidende skete. Du har måske ikke bemærket, at dit barn er blevet skubbet, skubbet, eller ramt. Hvis denne hændelse skete, kan dit barns tilstand af forsvar have været at bide de ulovlige barn. Hvis du har at gøre med unge småbørn, kan det være næsten umuligt at finde ud af hele historien!

Kommunikation

Fordi småbørn ikke kan være meget dygtige til at kommunikere deres ønsker og behov, de bider som en form for kommunikation. De lærer, at den kan få en form for respons eller opmærksomhed ved at ty til denne adfærd, selv om den er negativ opmærksomhed.

Stoppe din buksetrold fra Bidende

Når du har fundet ud af, hvorfor dit barn bider andre, kan du være i stand til at stoppe denne adfærd.

Bider ikke tilbage!

Mange forældre til at bide småbørn straffe deres børn ved at bide dem tilbage. Fungerer det? Absolut ikke! I stedet er det kun reemphasizes adfærd, som barnet allerede praktiserer. Husk, småbørn er små svampe, slikker ord og handlinger omkring dem. Dette er, hvordan de lærer. Forældre skal undervise ved eksempel. Hvis du bide dit barn tilbage, hvad er du undervise ham?

Attention

En af grundene til, at småbørn bid er simpelthen for at få opmærksomhed. Men hvis bidt barn får al den opmærksomhed i stedet for den bidende barn, hvad har hun lært? Hendes plan har givet bagslag. Når et lille barn bider et andet barn, giver bidt barn masser af opmærksomhed først.

Undersøge omstændighederne

Hvis dit barn bider det samme barn igen og igen, eller hvis dit barn bider et andet barn for første gang, du måske nødt til at undersøge, hvad der ellers kan ske. Hvis et andet barn er mobning dit barn, kan hun have bidt barnet som en form for selvbeskyttelse. Mens selvfølgelig skal du irettesætte dit barn, så prøv at finde ud af, hvorfor hun bed det andet barn. Hvis du opdager formildende omstændigheder, så tal med forældrene til det andet barn. Hvis problemet fortsætter, drøfte situationen med din daycare udbyder, hvis det er relevant.

Fast og konsekvent Responses

En af de bedste måder at håndtere en bidende lille barn er at være fast og konsekvent i dit svar. Så snart du har opdaget, hvad dit barn har gjort, fortælle ham i en no-nonsense stemme, "Ingen bidende!" Du bliver nødt til at fjerne barnet fra situationen, og det kan være en god idé at sætte ham i time-out eller tage væk en skattet legetøj i et stykke tid. Selvfølgelig skal du forklare, hvorfor du gør det til dit barn.

Kærlighed og tålmodighed

Endelig vil det tage masser af kærlighed og tålmodighed fra din side til at hjælpe dit barn overvinde denne irriterende vane. Du kan opleve, at hvis du bruger lidt ekstra tid at holde dit barn, efter hans straf, han kan svare på denne ekstra tid med dig. Til sidst, vil dit barn vokse ud af denne frustrerende adfærd problem.