Toasts for en Best Man til Give

Toasts er et bryllup tradition.

Det er en ære at blive valgt som bedste mand. Bliver bedt om at stå op for bruden og gommen er ikke et privilegium, der tilbydes til hvem som helst; Det betyder, at du er en person meget tæt og særligt for den nette. Det betyder også, gommen føler du er en person, der kan være tillid til med store ansvar, især bryllup toast.

Indledende linjer

Skrivning af en forlover tale kan virke som en skræmmende opgave, men det behøver ikke at være en udfordring. Alt du skal gøre er at trække på din erfaring som nogen at bruden og gommen, og smide i et par ord om kærlighed og måske en bit rådgivning.

Når du komme over det faktum, at alle øjne er på dig, er det nok bedst at clue alle i på dit forhold til det lykkelige par. Hvis du er en bedste ven eller en bror, lade alle vide ret off the bat. Hvis du ikke er relaterede, kan du fortælle alle, hvor mange år du har kendt den nette. Du kan også vælge at føre med en humoristisk anekdote, der opsummerer dit forhold til de nygifte.

Gode ​​starter kan lyde som:

  • "Undskyld mig alle, kan jeg har din opmærksomhed venligst."
  • "Jeg har et par ord, jeg gerne vil sige om Josh og Mindy."
  • "Jeg er Jack Curley, Josh bedste mand, og jeg vil først gerne sige, at efter at have dig som min bedste ven gennem de sidste 27 år, blevet bedt om at være din bedste mand på dit bryllup er en ære, som jeg vil skat for evigt. "

Short and Sweet

Det er bedst at holde toast korte og til det punkt. Der kan være meget, du ønsker at sige, men gæsterne er der til part, ikke lytte til den bedste mand voks nostalgisk om junior high school drengestreger. Du er velkommen til at tilbyde en historie eller et digt, men holde det enkelt; det sidste, du ønsker, er for øjnene at glasur over som gæster kæmper for at være opmærksom. Hvis gæsterne allerede har afsluttet deres champagne, er det en god indikation talen har gået på alt for længe.

Du kan aldrig gå galt ved at betale bruden en oprigtig kompliment, enten, men styre klart fra enhver pinlige historier at parret helst ikke ville høre på deres særlige dag. Dette omfatter alt involverer ex-kærester, ex-veninder og polterabend exploits.

Formålet

Den bedste mands toast er en af ​​de vigtigste.

Toasts for en bedste mand til at give skulle ønske det lykkelige par godt og invitere alle de bryllupsgæster at slutte sig til dig i en skål. Forhåbentlig vil du har skrevet ned, hvad du vil sige, og endda praktiseres en eller to gange. Hvis du ikke gjorde det, vil talen kommer ud at lyde akavet. Forsøg ikke at fløj det. Dette er ikke tidspunktet til ad libbing, og det sjældent virker, medmindre man er en professionel.

Toast ideer til den bedste mand

Prøv at tænke på en skål, som du ville en god historie: det har en begyndelse, en midte og en afslutning. Disse eksempler kan give dig ideer til, hvordan man begynde at skrive dine egne, men sørg og personliggøre din toast til at gøre det unikt til parret, du hæve din champagne flute til:

  • Humoristisk: "Jeg vidste, Matt fundet den i Jenna, da han begyndte at bruge mere tid sammen med hende, end han gjorde hans venner og hans Xbox."
  • Sød: "Don har altid været der for mig, lige siden vi mødtes i tredje klasse vores venskab har været igennem sin andel af op-og nedture, men vi vil altid være venner, og jeg er beæret og stolt over at stå her i dag.. at hæve et glas til ham og til sin brud, Samantha. "
  • Well Wishes:. "Jeg ville ønske Brian og Amanda flere års lykke, glæde og kærlighed, endnu mere, end de har oplevet i dag, omgivet af deres venner og familie Enhver, der kunne være halvt så glade som dette par er ville være glad alle de dage af hans liv, med glæde til overs. "
  • Congrats: "Nu, alle du hæve deres glas og slutte sig til mig i en skål for Mindy og Josh:. Kan du være venner til hinanden, som kun elskere kan, og kan du elske hinanden, som kun bedste venner kan tillykke."

Give Thanks

Traditionelt, bør du også sige tak. Tak forældrene til bruden (eller de nygifte) for hosting brylluppet, tak forældre til gommen til deres rolle, og takker det lykkelige par til skænke denne ære over dig.

Når dette gøres, er det tid til at pakke tingene op. Spørg dine gæster til at løfte deres glas, og tilbyder en skål for parret. Når toast er overstået, vil festlighederne begynde. Ingen tvivl om du vil lykønskes for et fint stykke arbejde, og gommen vil vide, at han tog den rette person til jobbet.

Komme forberedt

Forbered dine tanker på forhånd og øve foran et spejl eller for familie og venner. Du vil være mere sikker som du træder på den forreste del af rummet på den store dag. Bare husk at være dig selv, og at gommen har valgt dig til at være hans bedste mand til en god grund.