Titler på Tumling Bøger om Kites

Titler på Tumling Bøger om Kites


Finde titler på toddler bøger om kites er noget mange daycare udbydere, forældre og lærere gør i foråret og sommeren. Flying en drage er en spændende aktivitet for børn i alderen to og fem, og en bog udvider spændingen ud over de solrige sommerdage med drageflyvning.

Drageflyvning Bøger for småbørn

Drageflyvning er en af ​​de første aktiviteter mange småbørn nyde med deres forældre og venner. Forlæng aktiviteten i historien tid ved at læse en af ​​disse fantastiske titler på toddler bøger om drager:

 • Hvis jeg var en Kite af Wendy Wax: Småbørn vil elske den lille kite på forsiden af bogen, der passer på deres finger. Som historien skrider frem, kan de gøre dragen svæve gennem siderne indtil man kommer til slutningen af ​​bogen.
 • Kipper s Kite af Mark Inkpen: Denne touch og føler board bog for småbørn har en hund som hovedperson.
 • The Kite af Mary Packard: Læs om at flyve en kite i denne novelle.
 • Lille Lions Lost Kite af Emily Bolam: Følg Lille Lion da han jager alle for sin tabte kite i denne lift klappen board bog.

Småbørn, der er klar til at skifte til børnehaveklasse kan nyde historier om drager, der er mere involveret. Deres opmærksomhed span er længere og de kan forstå historier, der er mere komplekse. En bog at læse med dem er Riley Flies en Kite af Susan Blackaby, der følger Riley som han forsøger at finde det rigtige sted til at flyve sin kite. Et par andre titler til ældre småbørn kan nævnes:

 • Den Funny Ride af Margaret Hillert: Læs sammen som et barn ser interessante ting fra en himmel visning når dragen tager ham op i luften.
 • En blæsende dag af Jane Kommen: Når Janey s kite sidder fast i et træ, hendes venner er der for at hjælpe hente den.
 • Corey s Kite af Hannah Roche: Lær om vejret, da Corey flyver sin kite.
 • Drageflyvning af Grace Lin: Plottet i denne historie er temmelig kompliceret for småbørn, men de korte sætninger at gøre det simpelt som en familie gør en drage kite.

Hver lille barn udvikler med forskellige satser, så nogle småbørn er klar til længere, mere involverede historier på en tidligere alder, mens andre stadig er i indgreb med korte papbøger. Vælg titler på toddler bøger om drager, der passer til dit barns udviklingsmæssige alder og ikke nødvendigvis, hvad du føler, at hun eller han skal gøre. Bøger, der er for simpel eller for svært, kan bremse hans eller hendes entusiasme.

Yndlingsfigur Titler på Toddler Bøger om Kites

Småbørn nyder at læse om deres yndlingsfigurer, uanset om de er fra en bog serie, film eller tv-program. Søg bøger, at funktionen er eventyragtige figurer flyvende en drage, som i disse titler:

 • Berenstain Bears: vi kan lide Kites af Stan og Jan Berenstain: Følg bror og søster Bjørn, som de flyver med drager i denne sjove rim eventyr, perfekt til småbørn gennem begynder læsere.
 • Dora og Rainbow Kite Festival af Christine Ricci: Følg Dora som hun og hendes venner får en kite til festivalen anvendelse af lignende teknikker som findes i den populære tv-program.
 • Kite-tacular Adventure af Thea Feldman: Følg stjernerne i Mine Venner Tigger og Plys som Super Sleuths hjælpe Roo fri sin kite fra et træ.
 • Curious George og The Kite af HA Rey: Børn vil glæde i at følge sjov-kærlig abe da han bliver fejet væk mens du flyver en drage.

Mere Kite Litteratur

Find de anførte ovenfor, og mere ved boghandlere kite bøger og dit lokale bibliotek. Bibliotekarer og lærere kan have anbefalinger om bøger om drager, så bed dem om at lære mere. For småbørn med en kort opmærksomhed span, kigge efter børns poesi bøger, at funktionen korte vers om drager. Start med at kigge efter bøger med foråret digte.Drageflyvning er et spændende eventyr for småbørn. Bringe deres begejstring inde og gnist deres interesse i at læse ved at dele en kite bog sammen.