Titanic passagerliste

Titanic passagerliste


Finde en Titanic passagerliste online er ikke svært, da skibets forlis er en af ​​de mest berømte begivenheder i historien.

Om Titanic

Titanic var den største passager dampskib i verden på det tidspunkt, dets rejse den 10. april 1912. Fire dage i turen fra England til New York, slog skibet et isbjerg. Det sank den 15. april 1912 resulterer i dødsfald blandt 1517 mennesker. Størrelsen af ​​tragedien blev forværret af, at der var 2.227 mennesker om bord på skibet og kun nok redningsbåde til 1.178 personer. Men det var faktisk en hel del mere redningsbåde end skibet var retligt forpligtet til at have.

Af Titanic overlevende, de fleste var kvinder og børn, som fik lov til første bestyrelse de tilgængelige redningsbåde. Passagerer, der rejser på første klasse var de mest tilbøjelige til at have overlevet og besætningsmedlemmer var de mest tilbøjelige til at være døde i katastrofen. En højere procentdel af britiske passagerer omkom, som ofte tilskrives det faktum, at de var høfligt og ikke aggressiv nok til at tvinge deres vej til de tilgængelige redningsbåde.

Titanic er fortsat af historisk interesse, fordi det bruges de mest avancerede teknologier til rådighed på det tidspunkt, og blev anset for at være meget sikker. Der er også en stor følelse af ironi involveret, da skibet sank på sin jomfrurejse.

Finde en Titanic passagerliste Online

Titanic passagerliste Den er bredt tilgængelige online, selvom du måske ønsker at kontrollere dine oplysninger ved hjælp af mere end en kilde, da trykfejl i individuelle lister er en mulighed.

Biblioteket i Virginia har en grundlæggende liste over passagerer på Titanic, ligesom Titanic Fakta hjemmeside. Royal Mail Steamer har en liste, der omfatter besætningsmedlemmer som bandet og dæk besætning. Listen på Wikipedia indeholder hver passager alder, hjemby, hvor de gik ombord, og deres bestemmelsessted.

Encyclopedia Titanica har en komplet liste over Titanic passagerer, sammen med en kort biografi for hver person. Listen omfatter den klasse, de var på rejse, uanset om de var en passager eller en anden ansat, deres alder, civilstand, erhverv, hvis de blev reddet, og hvor de er begravet, hvis de druknede.

Hvis du er interesseret i et billede af den faktiske historiske dokument, kan du hente en kopi af billedet fra Elliott Tilbage hjemmeside.

Hvis du ikke ved, om du er forbundet med nogen af ​​de passagerer på Titanic, FindMyPast kan du hurtigt søge efter dit efternavn i passagerlister.

Passager Biografier

Ud over Titanic passagerlister, er der også en række websteder, der tilbyder biografier af ofrene for katastrofen. Biografier af nogle af de mere bemærkelsesværdige Titanic passagerer omfatter følgende:

  • Henry Tingle Wilde var overstyrmand på Titanic.
  • William McMaster Murdoch var styrmand på Titanic.
  • Wallace Hartley, dirigent på Titanic, er bedst kendt for at tilskynde bandet til indeholder sang og spillede salmer i et forsøg på at berolige passagererne som katastrofen udfoldede.
  • Charlotte Cardeza var en af ​​Titanic rigeste passagerer, der har været skilt fra barnebarn af en portugisisk Grev og arve en betydelig formue fra sin far. Hun blev reddet fra Titanic og levede resten af ​​sit liv giver betydelige beløb til de fattige og trængende.
  • Violet Jessop var en stewardesse, der mirakuløst overlevede skibsforlis både Titanic i 1912 og Britannic i 1916. Hun var også en passager ombord den olympiske da den kolliderede med Hawke i 1911.

Uanset om du finde spor til din slægtsforskning eller blot tilfredsstille din nysgerrighed, kan det være interessant og lærerigt at studere listen over passagerer, der sejlede på Titanic.