Tips til Undervisning en klasse for Ældre Ernæring

Tips til Undervisning en klasse for Ældre Ernæring


At finde tips til at undervise en klasse på ældre ernæring er en fornuftig del af planlægningen og udviklingen af ​​et pensum. At have en lektion plan er den eneste måde at stå over for en klasse af ivrige elever.

Tips til Undervisning en klasse på Ældre Ernæring

For dem, der aldrig har lært tidligere, eller hvis undervisningen ekspertise gælder for et andet aldersgruppe, du kan være undrende, hvordan du bedst kan optage din instruktion. Følgende er nogle tips til at undervise en klasse på ældre ernæring.

  • Præsenter dig selv for klassen. Første indtryk er vigtige. Tilbyde en personlig tidbit at bryde isen og give dine elever et glimt af din personlighed. Tilskynde dem til at gøre det samme. Det vil hjælpe din klasse relaterer til hinanden og tonen an i dit kursus.
  • Betragt mængden. For at hjælpe eleverne forstå hver lektion, vurdere deres personligheder og grad af læring. Form din instruktion omkring disse forhold. For en sjov crowd, indsprøjte en sans for humor og munter læring. For dem, der er mere højtidelig, hjælpe dem slappe af og lethed ind i din studieordning ved fremføring en professionel endnu venlige attitude.
  • Velkommen gæster. For at holde din klasse fascineret, invitere gæster til at hjælpe udtrykke ideer og tilbyde specialiseret input. For eksempel invitere en kok eller erfaren kok til at kommunikere ideer om sund måltid forberedelse.
  • Tag pauser. Vær opmærksom på behovene hos dine elever og tilbyde hyppige pauser.
  • Serveres let forfriskning. Tilbyder simple forfriskninger vil give seniorer til at genoplade og sætte fornyet fokus, og du kan reflektere punkter sundt måltid planlægning.
  • Indsaml feedback. Consulting dine elever er en fantastisk måde at skræddersy lektionen til din klasse. Det vil også hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvad de lærer, og hvilke oplysninger kan have brug for retouchering. Spørg efter individuel feedback, som nogle elever kan være genert over at bede om hjælp. Tilskynd eleverne til at udfylde feedback-kortene efter hver klasse.
  • Dyrk respekt. At ligegyldigt hvad alder eller kognitivt niveau af dine elever, de fortjener respekt. Husk at behandle dem venligt, udøve tålmodighed og opretholde en professionel holdning i hele.

Forsknings- og Lektion Planer

Uanset om du underviser til en uformel flok eller en gruppe af alvorlige seniorer, der har en lektionsplan er afgørende. Krydret lærere kender værdien af ​​at dokumentere deres mål, undervisning og aktiviteter forude.

Hvis du vil starte en lektion plan, overveje længden af ​​kurset, den tid vil du tage for at dække hver lektion, og hvordan du vil præsentere dine ideer. Hvis du ikke ved, hvor man skal begynde, bruger internettet til at finde instruktion ideer, skabeloner og andre ressourcer. En god mængde forskning vil udstyre dig at lære din målgruppe. Selv hvis du er stærkt uddannet om ældre ernæring, forfriskende din viden og gennemgå information er en god idé. Derudover kan du overveje at røre på nye facetter af ernæring, da klassen vil være mere interessant for dig, hjælper dig til at udtale spænding om dine ideer.

Konklusion

Mens hver klasse vil være anderledes, da instruktionen varierer, vil det grundlæggende i at undervise de ældre være tydelig med erfaring. Evaluering dine fremskridt og dokumentere dine oplevelser, kan hjælpe dig med fremtidige lektioner. I sidste ende, kan du den ene giver tips til undervisning en klasse på ældre ernæring.