Tips til Undervisning børn med autisme i skole

Tips til Undervisning børn med autisme i skole


Med et par nyttige tips til at undervise børn med autisme i skole, kan forældre og lærere, at eleverne får den uddannelse, de fortjener. Børn med autisme lærer forskelligt end mainstream børn, men deres uddannelse er lige så vigtig.

Skoleundervisning Tips

Børn med mild autisme kan klare sig godt i et standard klasseværelse indstilling. Børn med alvorligt autistiske karakteristika kan have behov for en specialiseret miljø. I begge tilfælde kan følgende tip forbedre deres samlede oplevelse. Bemærk, at ikke alle tips vil arbejde for alle børn.

 • Skræddersy Forventninger til barnet: I stedet for at have en stiv lektionsplan med bestået eller ikke bestået forventninger, at børn mere fleksibilitet. Børn med autisme kan have brug for ekstra tid og forklaring før gribe et emne. Brug tilpasset læreplaner, som udvider som barnet masters færdigheder og er klar til at gå videre til det næste niveau. Gør overgange mellem fag og sværhedsgrader så glat som muligt.
 • Visualiser Begreber: Mange børn lærer visuelt. I stedet for at skulle tænke på sprog, disse børn se billeder. Når man underviser et koncept, bruge billeder når det er muligt at påvise point. Et billede af et navneord er lettere at forstå end blot høre navneord navn, f.eks.
 • Brug optagelser som Motivation: En af udfordringerne mange børn med autisme ansigt er distraktion. Barnet kan blive fikseret på et bestemt punkt, og ønsker at tale om det i udstrakt grad, selv om lektionsplan har brug for at bevæge sig fremad. Brug dette som en motivation værktøj. En fiksering på biler kan føre til en matematisk problem, hvor barnet bestemmer antallet af biler i en masse gennem multiplikation, f.eks.
 • Lær matematik med Visualisering: Math er et vanskeligt begreb at visualisere. Giv barnet den bedste mulighed for at lykkes ved hjælp af manipulatorer. Blokke, for eksempel, kan undervise mest basale matematiske ligninger. Det gør det muligt for barnet at visualisere konceptet. Det kan også være nyttigt, når man underviser geometri og nogle former for algebra.
 • Brug velkendte objekter: indarbejde særlige eller personlige genstande i barnets lektion. Børn finde trøst i velkendte objekter, og bruge disse objekter under undervisningen kan øge interessen for at lære. For eksempel, hvis barnet har en interesse i tog, kan du udvikle tælle færdigheder ved hjælp af små tog eller billeder af tog.
 • Hold Instruktion Simple: Undgå lange sætninger og instruktioner, der omfatter mange minutter til at forklare. Snarere fokusere på enkle instruktioner når det er muligt. Hvis undervisningen i et koncept om ernæring, har barnet simpelthen passer til billedet med de næringsstoffer i stedet for at skære dem ud, farve dem og derefter indsætte dem på plads.
 • Giv mundtlige og skriftlige instruktioner: Giv både skriftlige og verbale instruktioner til ældre børn, der kan læse. Mange børn med autisme har svært ved at følge instruktioner med mere end tre trin. Ved nedskrivning af instruktioner barnet er mere tilbøjelige til at huske sekvensen af ​​forventede begivenheder.
 • Indarbejd Teknologi Anvendelse: Lad barnet bruge en computer, hvis han bliver frustreret forsøger at skrive i hånden. Computere og medfølgende software og spil gør fremragende værktøjer til undervisning af børn med autisme i skolen.
 • Overveje at lære Style: At lære børn med autisme med succes, skal du overveje den individuelle læringsstil af hvert barn i klasseværelset. Nogle børn kan være visuelle elever, mens andre kan reagere bedre på auditive lektioner, såsom foredrag eller læring gennem sange. Andre børn kan være kinæstetisk lærende, hvilket betyder, at de lærer af at deltage aktivt i lektionen.
 • Følg en rutine: Hold dig til et klasseværelse rutine. Sørg for din elev ved, hvad der venter på ethvert punkt i skoledagen. Lektioner, fritid, frokost, og andre aktiviteter bør ske på samme tidspunkt hver dag. Dette gælder også for enhver tale eller ergoterapi kan barnet modtage, mens i skolen.

Overvejelser for socialt udfordrende skolemiljøet

Mange børn med autsim er klar over, at de er forskellige fra de andre børn i klassen. Dette skaber et socialt sammenbrud i mange tilfælde. Mens de tips til at undervise børn i skole er anført ovenfor, vil hjælpe, er det også vigtigt at overveje de sociale aspekter et barn med autisme har brug for at lære.

Tips til Undervisning børn med autisme i skole

 • Må ikke over understrege barn i klassen. Making dem stikker ud, vil ikke hjælpe dem til at klare sig bedre.
 • Indse, at børn med autistiske tilstande har en vanskelig tid i forbindelse med andres følelser. De kan ikke forstå dem.
 • Vide, hvornår at afdramatisere problemer med andre klassekammerater. En følsom barn kunne tage den manglende følelser eller den nysgerrige karakter af et barn med autisme forkert.
 • At yde social interaktion er relevant for barnet, baseret på pensum, barnet har brug for. Hvert barn kan kræve et andet niveau af opmærksomhed og social interaktion. I situationer, hvor barnet ikke kan være en del af en gruppe situation giver andre aktiviteter for barnet.
 • Husk, at børn med autisme kan være overfølsomme over for visse sensoriske stimuli, og overveje dette, når du konfigurerer dit klasseværelse og designe dit lektionsplan. Lyse lys, høje lyde, og visse teksturer kan alle gider et barn og forstyrre læring.
 • Giv din elev med et sikkert område at gå, hvis han føler overvældet og har brug for at slappe af. En ubrugt konferencerum eller endda et roligt hjørne i klassen kan hjælpe barnet føle sig trygge.
 • Må holde forældrene informeret om eventuelle tilfælde involverer barnet, socialt eller fagligt. Spørg efter moderselskabets hjælp, når der opstår situationer, som er problematiske for barnet eller klasseværelset. Vær proaktiv snarere end reaktiv så meget som muligt.

At skabe et miljø, hvor børnene kan udfolde

Udviklingen af ​​en læseplan, der passer til de behov af de studerende er kritisk, men forstå autisme og dens virkninger på uddannelse er også vigtig. Socialt og fagligt, vil hvert barn, der har autisme har forskellige symptomer på autisme og forskellige indlæringsevner. Ved starten af ​​ethvert skoleår, skal forældre og lærere mødes for at finde den metode til undervisning, der virker for dette barn. Begge parter har brug for at være modtagelige for den andens information og viden, for at der kan gøres fremskridt. Den gode nyhed er, at børn elsker at lære og vil blomstre i det rette miljø i mange tilfælde.