Tips til Travel europæisk Discount

Tips til Travel europæisk Discount


At finde diskonteret rejse til Europa kan gøres med lidt omhu og avanceret planlægning. Europa er lille, men det er fyldt med snesevis af must-see attraktioner. Med 40 forskellige lande, 230 sprog og 700 millioner mennesker, kan Europa synes skræmmende at udforske, men det er ganske overskueligt, hvis du planlægger på forhånd.

Rabat rejse til Europa

Europa er en TravelerA € ™ s paradis, da det kombinerer gamle verden charme med moderne flair. Du kan bruge en masse penge at rejse til Europa, men hvis du er en velinformeret shopper, er det muligt at rejse på et beskedent budget.

Rejser med havet giver prisbevidste en økonomisk måde at opleve romantik og eventyr med afslappet havdage. Et hav rejse kan bringe til at tænke på prisfastsættelse, der minder om klassisk luksus liners, men der er beskedne alternativer. Disse omfatter sidste øjebliks krydstogt tilbud med mainstream krydstogtskibe offeringEuropean rabat krydstogter. Vælg en indvendig kahyt for at spare endnu mere. En anden mulighed er at bestille billetter om bord kommercielle skibe, specialkemikalier krydstogter og fragt fart, som tilbyder et spændende hav alternativ for eventyrlystne spiritus.

Rabat flyrejser til Europa appellerer til fleksible rejsende på udkig efter den billigste billetpriser. Ofte køber avancerede billetter vil spare dig penge, andre gange kan du spare mere med sidste-øjebliks tilbud. Den mest effektive måde at spare penge er at holde øje med billetpriser på rejse websteder.

Discount Travel i Europa

En tyk netværk af jernbaner og motorveje på kryds og tværs de gamle landskaber i Europa. Dette gør at rejse fra et sted til det næste en spændende tur i sig selv. Med lidt fleksibilitet og nogle opfindsomhed rejser gennem Europa på et budget er en brise.

Tog

Den nemmeste måde at rejse gennem Europa er med tog. De fleste har engelsktalende personale og gøre meddelelser på engelsk om togafgange og ankomster. Tog billetpriser er normalt faste, så uanset hvad tid på året du rejser, kan du score en anstændig pris. For at få rabat, se for tog, der tager lidt mere tid til at nå frem til deres bestemmelsessted. Langsommere tog er normalt billigere end hurtige dem, og din rejse vil kun forlænges med et par minutter. En anden måde at spare er at bede om anden klasse, hvis jernbanen tilbyder det. Du kan normalt få en heftig rabat på din billet ved at undgå første klasse, som på de fleste tog, tilbyder intet, anden klasse ikke har. Hvis du vil en lang afstand priserne er normalt sæt med ingen klasse valgmuligheder. For at finde de bedste priser på følgende websites:

  • EuropeanRail
  • Eurail
  • RailEurope

Plane

Flying er den hurtigste og billigste måde at rejse Europa. Adskillige discount flyselskaber operere inden for kontinentet og kan flyve dig for øre tværs mange countries.Three af de billigste og mest kundevenlige flyselskaber i Europa er Aerlingus, Ryanair og EasyJet. Du kan ofte få fantastiske rabatter ved at søge deres websteder på regelmæssig basis. Generelt tirsdage og torsdage er de billigste dage at flyve. For bedre rabatter, søge forskellige afrejsedatoer i god tid inden din rejse. Hvis du er fleksibel med din afrejse dato og tid, kan du ofte finde interkontinentale flyvninger til under 10 euro. Sørg for at arrangere transport til og fra lufthavnene, du flyver ind i, da discount luftfartsselskaber undertiden lander i mindre lufthavne.

Bil

Hvis du ønsker at rejse Europa i dit eget tempo, er der en række biludlejningsfirmaer rådighed. Men advaret om, at vejene i Europa er en meget anderledes end i Nordamerika. Gaderne er mindre, drivere er mere aggressive, og gaspriserne svæver omkring $ 7 per gallon. Leje en bil er ikke den billigste måde at udforske Europa. For at måle bil lejepriser, så tjek den AutoEurope hjemmeside. Forvent at betale omkring $ 40 per dag i de fleste lande, der ikke herunder gas. Også være sikker på at have et internationalt kørekort og få det, før du forlader.

Bus

Busser er fantastisk til at bevæge sig frem og tilbage mellem byerne inden for et europæisk land. De er ofte en nødvendighed, når de flyver ind i mindre lufthavne uden for den vigtigste del af byen. Bus billetpriser er generelt billige, kun et par euro, og du kan som regel købe en billet hos chaufføren. Find en god bus tidsplan, og du kan rejse til mange byer i en overraskende kort tid. Busser kører normalt i små løkker mellem byerne. Dog kan nogle turistbusser tage dig på tværs byerne og i nye dele af landet, men de er generelt dyrere.

Vide, inden du rejser

Udtænke en rejse budget, før du tager en europæisk ferie, så du ved præcis, hvor meget du skal bruge på transport. Jo mere flexibile du er med tiden, jo større chance har du for at sikre dybt tilbagediskonterede billetpriser. Også overveje at rejse lavsæsonen, så du kan score nedsatte priser på billeje og flybilletter.