Tips til Tipping Wedding Sælgere

Tips til Tipping Wedding Sælgere
Jeg læste mine venners Facebook statusser for nylig og kom på tværs af der planlægger sit bryllup én. Hun var i store forfærdelse at finde, at hun ikke alene skulle betale hendes bryllup sælgere til at trække off hendes store dag, men at hun skal tip dem også! Jeg gav mine to cents om, hvordan hun skulle håndtere det, men det fik mig også til at tænke, at andre brude sandsynligvis kæmper med en hel bryllup-leverandør deponering dilemma også.

Her er nogle råd om deponering leverandører og hvordan man håndterer det hele.

Drikkepenge "Regler" ikke eksisterer

Først behøver du ikke at tip nogen. Svarende til at forlade et tip på en restaurant, kan du vælge at tip bryllup sælgere, der fortjener din taknemmelighed. Et tip siger, "Tak for et fremragende stykke arbejde, og jeg sætter stor pris på dit hårde arbejde". Du kan vælge at tippe nogle leverandører og ikke tip andre leverandører. Du kan endda vælge ikke at tippe nogen af ​​dit bryllup sælgere overhovedet. Det er skønheden i en ingen "regler" politik om deponering.

Tip Medarbejdere

Hvad jeg mener med "tip medarbejdere" er, at det ikke er nødvendigt at tippe ejeren af ​​et selskab, fordi de er ved at indse nogen fortjeneste fra arbejde, der allerede. Hvis du leje en fotograf, der ejer virksomheden og skyder brylluppet, så er det ikke nødvendigt for dig at tip ham eller hende. Undtagelsen er naturligvis, er, hvis du ønsker at vise taknemmelighed med nogle ekstra kontanter. Det er almindeligt, dog at tip Vent personale og bartendere, der arbejder dit arrangement. I vores samfund er det almindeligt at give drikkepenge mad og drikke arbejdere, så er det sandsynligvis ikke for meget af en strækning for dig.

Tip Beløb

Se Regel # 1. Igen, der er ikke en standard deponering sats for leverandører. Som det er tilfældet, når du går ud til en restaurant, der er spidsen overladt til din diskretion. Du kan vippe mere end den standard 20% til en servitrice, ekstraordinær service til dig, hvor jeg kunne forlade bare 20%.

Tip Levering

Uddele kontanter til sælgere fra din brudekjole kan være en smule på den tricky side. I stedet er der et par måder, du kan håndtere at levere nogen tips du uddele til leverandører. Først, kan du sidde ned en dag eller to før brylluppet og skabe tip konvolutter. Brug en standard konvolut, tag kontanter i kuverten og skrive sælgers navn og / eller virksomhed, de arbejder for på forsiden. Hand konvolutterne end til en betroet ven eller et familiemedlem til at passere ud til sælgerne på dagen for dit bryllup.

For det andet, kan du arrangere tips, når du underskrivelsen af ​​kontrakten med leverandøren. Generelt er dette for mad og drikke leverandør fordi du ikke ved endnu, om tjenesten kommer til at så ekstraordinær fra andre leverandører, som du ønsker at tip dem.

Tip eller ikke tip

Uanset om du vælger at tippe dit bryllup sælgere er en beslutning overladt til dig. Du kan, men du behøver ikke at betale tips. Hvis du beslutter at tippe leverandører, bruge dette som din guide for en smidig deponering proces.