Tips til Staying Safe Mens Traveling

Tips til Staying Safe Mens Traveling


Det er let at øge dine odds på sikkerheden under rejser. Besøger et andet land, bør ikke være en øvelse i paranoia. Du er lige så sikkert i et andet land, som du er i dit eget. , Grunden så mange turister har skrækhistorier er dog en simpel grund: de ser sårbare over for tyve. Dine våben mod tyve er enkle doser af sund fornuft og intelligens. Stå ikke ud som en isvaffel på en salatbar. Brug disse tips og din egen forskning for at blive en smart turist og lad tyvene passere dig ved.

Grundlæggende tips til Staying Safe

Den første ting, du bør overveje, er at rejse så let som muligt. Intet skrig "turist" som slæbe et videokamera med dig overalt, gabende på seværdigheder og forkynde i en røst "Det er så cool!" Det er ikke til at sige, du skal ikke nyde selv, men være opmærksomme og respektfuld af byen, du besøger. Og rejser med en kammerat ikke kun holder dig godt selskab, men det afskrækker tyvene også.

Nat er til at sove, ikke for tur. Når solen går ned, hovedet tilbage til dit hotel. De snuskede indbyggere i nabolaget kommer ud om natten, hvor vision er lav. Især hvis du rejser alene, så sørg for du er låst i og sikker natten. Hvis du ønsker at komme ind i nattelivet i en by, ophold på offentlige områder og ikke dawdle.

Dernæst undgå tilbage veje og små gyder. En afsondret vej kan se indbydende, når du er træt af alle de mennesker, men det kan også være et skjult sted, hvor du kan blive berøvet.

Aldrig proklamere "Jeg er tabt!" eller, når du chatter med en ven "Er du sikker på det er den rigtige måde?«. Tyve beder om den forvirrede. Selv hvis du ikke har nogen anelse om, hvor du er på, foregive ligesom du gør. Fold kortet, når du ikke bruger det, gå med en bestemt gangart og tage afgørende skridt. Hvis du spørger om vej, gå ind i en butik eller andre offentligt sted.

Og endelig tænke som en tyv. Hvem ville du målrette hvis du var ude for en pung eller to? Hvis du lægger kun lidt opmærksomhed på dette, vil du hurtigt indse et par ting du kan gøre, som vil vende tyvene væk. Hvis du ser smart og i kontrol, selv om du ikke er, vil du øge dine chancer for at bo sikkert. Og virkelig, når det kommer til kriminalitet, det er alt der betyder noget.

Hold din pung eller tegnebog Safe

Lommetyveri er nummer et forbrydelse i verden. Gennem århundreder har disse smålige tyve raffineret deres teknikker. Mange gange de forklæde sig som tiggere, turister eller forretningsfolk i jakkesæt. Ofte rejser i grupper og arbejder som et team. Vær opmærksom, hvis nogen fremmed begynder at tale til dig, da de kan være en tyv med en ven, der vil snige bag dig og rapse din tegnebog, før du er klar over det.

For at holde dine penge sikker, skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • Hvis du skal bære en pung, sætte remmen på tværs af din krop i stedet for at hænge det ud den ene skulder. Dette forhindrer tyvagtige motorcyklister glider det ud din skulder, mens du går gennem gaderne.
 • Undgå opfedning din tegnebog, så det buler fra dine lommer. Forenkle hvad du bærer rundt og kun tage, hvad der er absolut nødvendigt.
 • Carry så lidt penge som muligt. På intet tidspunkt bør du have mere end hvad der svarer på $ 75 på din person.
 • Mange rejser butikker sælger en "under tøjet" bælte. Denne tynde bælte passer lige under din linning og gemmer dine penge sikkert væk fra tyvagtige hænder.

Undgå at blive snydt

En mindre subtil måde at tage turister penge sker på nogle små butikker. Preying på dem, der ikke taler sproget godt, eller som ikke er bekendt med den told- / valuta området, vil nogle virksomheder overprisen dig. Nogle gange beløbet er så lille, det er ikke at blive bemærket. Du vil ikke miste mere end hvad der svarer til et par dollars, men dette kan tilføje op over tid. Her er et par tips til at sikre din forretningstransaktioner er legit.

 • Få en visuel bekræftelse af de i alt dit køb. De fleste butikker har et register eller vil give dig en kvittering. Hvis ikke, bede for dem at skrive det ned, eller bare mime skrive med hånden. Butikken keeper vil forstå.
 • Betal med det tætteste ting at præcis ændres, når du kan. De kan ikke tage, hvad du ikke give!
 • Tæl ændringen ekspedienten giver dig tilbage. Dobbelttjek, at beløbet er lige før du forlader butikken.

Andre tips til Staying Safe

 • Brug aldrig pengeautomater natten.
 • Undgå at gå i skumringen / natten, især hvis du er alene.
 • Flash aldrig store vælter sig i kontanter på offentlige områder.

Brug disse tips sammen med din egen sunde fornuft og forskning for at få den perfekte rejseoplevelse!

Beslægtede rejse Links

 • Rejser Italien - Rejser til Rom
 • Rejser Italien - Italiensk sætninger for rejsende
 • Discount Europe Travel
 • Discount Europe Rejser - Restauranter og Hoteller
 • Rail Travel Europe