Tips til Pasning af Ældre

Tips til Pasning af Ældre


Tips til at tage sig af ældre familiemedlemmer omfatter forslag til at tage sig af dig selv. Det kan være svært at tro, at i omsorgen for andre, skal du være opmærksom på din egen velvære. Tjek disse tips til pasning af de ældre medlemmer af din familie.

Din sundhed påvirker alt

Den første regel for omsorgen for de ældre er at tage vare på dig selv. Du bør have mindst én-til-to dage om ugen, hvor du er "off" i et par timer. Mange familier har ældre medlemmer, som de ser efter og nyde selskab med. Omsorg for en ældre familiemedlem kan involvere noget simpelt, såsom at gøre måltider. Men for mange, betyder det opholder sig natten, kører ærinder, og dispensering medicin. Bevogtning kan også omfatte at ændre seng ark, fodring i hånden og overvågning hver kropslig funktion som sygeplejerske ville.

Når du overbelaste dig selv, ikke har støtte fra familie eller endda en professionel sygeplejerske for at få en pause på nogle dage, vil du opleve, at din lige så sandsynligt at gøre dig selv syg. Denne sygdom kan blive videregivet til din ældre familiemedlem, forværring hans eller hendes sundhed og øge dit arbejde.

Top tips til Pasning af Ældre

Så den første ting på din liste efter at have etableret din hjemmepleje rutine er at sikre, at andre medlemmer af familien er klar over det. Hvis du handler på lørdag formiddag, kan dette være et godt tidspunkt for en ven eller et familiemedlem til at komme over og spise morgenmad med den ældre patient eller familiemedlem.

Tip nummer to indebærer socialt samvær. Sociale interaktioner er ekstremt vigtigt at en ældre persons mentale og følelsesmæssige sundhed. Regelmæssige interaktioner med folk i alle aldre bør fremmes, medmindre de er syge.

Tip nummer tre gentager en del af spidsen nummer et. Én person bør aldrig have eneansvaret for omsorgen for en ældre familiemedlem. Traditionelt kan man forvente, børn at passe deres ældre forældre, men børnebørn, niecer, nevøer og søskende bør også inddrages. En hel familie på udkig efter sine medlemmer reducerer overvældende byrde.

Den fjerde tip er at undersøge alle de fordele er tilgængelige for din ældre familiemedlem via Social Security og Medicare. Du kan få brug for at få en fuldmagt oprettet for at udfylde de nødvendige papirarbejde, men de understøttende muligheder fra Medicare kan gøre dit arbejde lettere.

For femte og sidste top tip, så husk at ældre voksne ikke er børn. Mens nogle voksne lider af mentale svagheder såsom Alzheimers og demens, de fleste forbliver mentalt aktiv og vågen. Tal ikke til dem, som om du er ansvarlig. Husk altid at vise betænksomhed, medfølelse og respekt.

For at opsummere, de bedste tips til at tage sig af ældre mennesker omfatter:

  • Tag dig tid til dig selv
  • Sociale interaktioner er vigtige
  • Deler ansvaret for ældrepleje
  • Udforsk alle tilgængelige ressourcer
  • Vis eftertænksomhed, medfølelse og respekt.

Mental stimulation er nøglen

De ældre kræver regelmæssig aktivitet og kognitiv stimulation til at holde deres sind skarpe.

Mentalt-udfordrende spil som krydsord og skak er en måde at stimulere kognitiv tænkning. Tilskynde samtale om verdens begivenheder, diskussion om deres livshistorie og beder deres råd til styring aktuelle problemer. Jo mere involverede en ældre person forbliver i deres daglige liv og beslutninger, jo mere behov for de føler; jo bedre er det for alle involverede.Undersøgelser tyder på, at omsorgen for ældre forældre kan være svært for familiemedlemmer, hvis de ikke er proaktiv i hvilke tips til at tage sig af ældre familiemedlemmer. En ressource, du kan finde nyttigt er det Nation pårørende Association. Læs LoveToKnow Seniorer interview med NFCA direktør, Suzanne Mintz, [National Family Pårørende Association Interview her].