Tips til New bagage

Tips til New bagage


Træt af at spille "Black Bag War", hver gang du flyver kommerciel? Heldigvis er der måder, du kan vinde kampen uden at skulle udholde en enkelt ridse kampe over lignende udseende kufferter. Takket være Antler bagage unikke linje af alle formål tasker, behøver du ikke at engagere sig i albue til albue kamp med andre rejsende i lufthavnen bagagebåndet.

Andrew Hamilton er præsident for gevir USA, den amerikanske linje af Storbritanniens populære Antler bagage mærke. Han har arbejdet i rejsebranchen i 10 år og kender de smerter, der opstår, når man er tvunget til at pendle med utilstrækkelige poser. Hamilton giver tips om bagage shopping i dette eksklusive LoveToKnow interview:

Tips til New bagage

LoveToKnow (LTK): Shopping for ny bagage kan være meget udfordrende. Med så mange muligheder at vælge imellem, hvad tips kan du give rejsende søger at opdatere deres samling?

Andrew Hamilton (AH): Når du køber ny bagage, skal man altid kigge efter noget, der opfylder deres behov - både i stil og funktion. Blot at være let, for eksempel, er ikke nok. Vægt er meningsløs, hvis poserne ikke kan holde op til hårdhændet behandling på forpladsen. Kig efter høj kvalitet materialer og udførelse, og investere i et stykke bagage, der vil stå sin prøve. Også gennemgå bagage standarder og garantier test. Gevir produkter underkastes grundig afprøvning og inkluderer en 10-års garanti.

Se er at tro

LTK: Hvad gør Antler bagage skiller sig ud fra andre mærker?

AH: Innovativt design og teknik gør Antler bagage skiller sig ud fra andre mærker. Virksomheden har været i branchen i næsten 100 år og har en lang og etableret tradition for at producere kvalitet bagage designet til lethed og styrke uden at kompromittere kvaliteten. Desuden Antler tasker har markante farver, der er let at se i overfyldte rum. Fra elektrisk blå til flamme rød, Gevirs levende farver hjælper travle rejsende spotte deres tasker på rekordtid. Vi er også kendt som letvægts bagage eksperter. Vores ingeniører har brugt årtier på at løse det gamle puslespil af vægt versus holdbarhed. Vores bagage er kendt for at kombinere lethed og holdbarhed med glat glidende teknik og elegant stil.

Tips til New bagage

Gevirs Liquis Linje

LTK: Hvad er de poser 'mest populære funktioner?

AH: Vores poser er stilfulde, lette og holdbare, som hjælper lindre stamme og hovedpine forbundet med tung, uhåndterlig bagage. Derudover de giver mulighed for maksimal pakning mens opholder sig inden flyselskab vægt forordninger, som løbende får strengere.

Gevirs sikkerhedsfunktioner også er meget populære. Sikkerhed er så vigtigt for dagens rejsende, og de fleste af vores sager giver ekstra beskyttelse af kombination låse, nøgle låse og TSA hængelåse-som er specielt fremstillet til at gøre det muligt for TSA at åbne og lukke låsen uden at forstyrre kombination.

Hvad skal du se efter i kvalitet bagage

LTK: Ikke alle kufferter er skabt lige. Selv poser af lignende type varierer voldsomt fra producent til producent. Hvad skal den gennemsnitlige rejsende kigge efter i en anstændig stykke bagage?

AH: Al bagage bestemt ikke skabt lige. Derfor rejsende virkelig har brug for at evaluere bagage materiale og design, inden du foretager et køb. For eksempel er Antler populære Liquis linje, som har firehjulede, hårde shell tilfælde, lavet af høj kvalitet polycarbonat, mens dens innovative bølget ydre tekstur tilføjer stil og styrke.

Tips til New bagage

Red Liquis linje

Andre funktioner til at kigge efter er robuste håndtag, der gør for komfortabel løft og hjul, der giver dig mulighed for at glide og manøvrere gennem lufthavnen. Gevirs Liquis taske har let-gliding, højteknologiske hjul lavet i Japan. Rejsende skal også være opmærksom på flyselskab restriktioner. De fleste producenter bagage i dag omfatter ikke grab håndtag eller hjul i deres offentliggjorte dimensioner, hvilket betyder, at mange poser annonceret som "carry-ons" faktisk ikke opfylder flyselskab carry-on retningslinjer. På Antler måler vi vores carry-on poser på samme måde flyselskaber gør-fra toppen af ​​håndtaget til bunden af ​​hjulene. Når forbrugerne køber en Antler carry-on taske, kan de være sikre på, at det vil opfylde flyselskab bagage standarder, og at de ikke vil blive opkrævet nogen oversize gebyrer.

Bagagehåndtering Rådgivning

LTK: Hvilke tips har du til at løfte og bære bagage?

AH: Når det kommer til at løfte og bære bagage, brug altid god tone at undgå ryg, nakke og skulder stamme. Også drage fordel af rullende, letvægts bagage. Vores Liquis tilfælde fås i forskellige størrelser. Den 22-tommers carry-on vejer lige over fire pounds, mens de større 33-tommer sag vejer kun 8.4 pounds, hvilket betyder, at du kan pakke mere uden at gøre din taske for tung at bære.

Stress-Free Traveling

Rejser kan være en meget stressende oplevelse, hvilket er grunden til at vælge høj kvalitet, stilfuld bagage er så vigtig. Den sidste ting rejsende ønsker at beskæftige sig med, når de lander i deres destination er beskadiget bagage og manglende personlige ejendele. Ved at investere i overlegen kufferter kan du tilbringe din ferie nyder nye seværdigheder og lyde, snarere end at købe en ny garderobe.