Tips til kvinder om, hvordan man kan give op med at ryge

Hvad kan gøre en kvinde at opgive sine dårlige vaner? Nogle Scholar undersøgelser tyder på, at advarsler, såsom oplysninger om forskellige negative virkninger af rygning og dens forbindelser til dødelige sygdomme, ikke er effektive.

Tips til kvinder om, hvordan man kan give op med at ryge

For eksempel har forskere fra North Dakota State University vist, at viden om kræft gør ikke folk holde op med at ryge. Men der er noget, der er næsten 100% garanteret at gøre en kvinde holde op hendes dårlige vaner.

Denne konklusion blev foretaget af forskere ved Staffordshire University i England. De brugte computergrafik til at modellere, hvordan ansigterne på de kvindelige deltagere vil se ud i et par år, hvis de fortsætter med at ryge. Resultaterne blev derefter præsenteret for de kvinder. To tredjedele af de kvinder blev straks fast besluttet på at stoppe med at ryge. Andre gik hjem for at tænke over resultaterne. Mest sandsynligt, de præsenterede billederne gjort dem ændre deres syn på rygning også.

Denne teknik vil sandsynligvis opnå tilsvarende effekt på womenâ € ™ s holdning til garvning og sol bade. Desværre har forskere bevist, at de fleste af os mener, at solbrændt hud ser mere attraktive og mere sexet. Forskere fra Emory University har vist, at garvede ansigter ser dobbelt så attraktive som blege dem. I løbet af undersøgelsen, blev kvinderne bedt om at vurdere billeder af kvinder med garvet og bleg hud. Resultaterne viste, at garvede kvinder bredt anerkendt som mere attraktive. Således forbliver garvning i høj efterspørgsel blandt kvinder uanset dens fare og den skade det gør at organismen og hud. Så, ja det ser ud som vi, kvinder, virkelig tror, ​​at skønhed kræver ofre.

Indtil videre kan vi kun håbe, at forskerne vil komme op med en måde at bevise, at garvning kan negativt ændre vores optrædener. Derefter vil vi have et meget overbevisende argument for at stoppe garvning.