Tips til en romersk ferie i Italien

Tips til en romersk ferie i Italien


Et par tips til en ferie i Rom, kan gøre din tur til "den evige stad" sjovere. Nyd at se de utrolige statuer og springvand, der synes at være næsten overalt, de barokke bygninger, renæssance paladser, Pantheon, Forum og Colisseum. Disse er alle vidunderlige kunstværker, der absolut skal ses. Så gør besøge alle de fantastiske påmindelser i Rom, der var de særlige attraktioner, der vil for evigt være forbundet til byen grundlagt af Romulus og Remus, men når i Rom også være opmærksom på ikke blot den måde, tingene engang var, men den måde, de nu er. For moderne Rom er en meget levende, aktiv og sker sted; Men det har også sådanne moderne problemer som strøelse, lommetyve, skarer, støj og trafikpropper. Det betyder blot, at du kan forvente nogle ulemper og bør bruge sin sunde fornuft, mens du udforsker denne fænomenale by.

Nyttige tip til en Roman Holiday

Her er nogle tips til en sikker og glad besøg til den evige stad:

  • Hvis du ankommer med tog i Rom, ignorere taxachauffører, der hverve passagerer direkte uden for terminalen, for de undertiden kan oplade uvidende rejsende langt mere end den normale billetpris. Line up i taxa kø i Piazza dei Cinquecento.
  • Selv hvis du er på en organiseret bus, stadig undgå at efterlade kufferter uden opsyn, især i et hotel lobby eller i en læsning område uden for hotellet. Disse områder er primære mål. En teknik, der bruges af tyve er simpelthen trække op foran et hotel med bilruden ned og motoren i tomgang; tyven kommer ud af bilen, tager fat i bagage eller pung, kaster de stjålne genstande i bilen, og derefter straks forlader (måske endda kørt bort af en medskyldig). Hele operationen kan forekomme så hurtigt, at det er meget vanskeligt at reagere i tid, selv hvis tyven faktisk ses i aktion.
  • Hold tegnebøger og punge, der er beskyttet på alle tidspunkter. Vær særlig forsigtig i overfyldte turistattraktioner (ja, selv kirker!) Vær forsigtig, hvis nogen beder dig om retninger eller information, da dette kan være et forsøg på at blot distrahere dig, så et tyveri kan forekomme.
  • Turistbus passerer kan købes på "Stazione Termini" i en uge (og disse kan også bruges i metroen). Hvis du tager en bybus, være klar over, at bussen kort, du er

ser på kan være forældet; nogle af busserne ikke længere eksisterer. Også tage ekstra forholdsregler, hvis tager en bus gennem det historiske distrikt, for denne rute er meget populær med lommetyve; en af ​​disse busser er endda blevet kaldt "The Pickpocket Express" eller "Tegnebog Eater".

  • Roms trafik er en fare! Den filtrede masse af smalle, gamle, brostensbelagte gader vil pludselig dukke op i en stor "piazza" (rundkørsel), hvor bilerne vil derefter accelerere og kæmper om position (kryds og tværs fra bane til bane, mens sprængning væk på deres horn). Fodgængere skal bruge ekstrem forsigtighed, for disse bilister er "på en mission", og ikke altid er villige til at stoppe. At øge trafikken forvirring, tilføje et stort antal

af scootere til scenariet; mange af disse drivere ikke synes at mene, at de selv har brug for at stoppe for rødt lys eller stop tegn!

  • På grund af Roms utrolige trafikpropper, kan det faktisk være hurtigere at gå fra et sted til et andet i stedet køre eller tage en metro, taxa eller bus. Og Rom har fire myldretiden (! Ja, fire) hver dag: at arbejde om morgenen; hjem til frokost, "riposa"; tilbage til arbejdet; vende hjem efter arbejde.
  • Ved lejlighedskøb prissat restauranter, kan du blive opkrævet "en rude e coperto" (brød og cover charge), og "servizio" (spids) kan føjes automatisk til din regning.
  • Hvis du besøger Rom i løbet af sommeren, være klar over dens varme. Drik masser af væske.

Tips til en Roman Holiday: Springvand og Rom

Roms mest berømte springvand, gjort berømt af filmen, "tre mønter i springvandet," er Fontana di Trevi. Traditionen er at stå med ryggen til springvand og kaste en mønt over skulderen og ind i det - at tilkendegive Deres ønske om at vende tilbage til "den evige stad" en dag. Og trods folkemængderne og de nødvendige forholdsregler, der går med et besøg til dagens Rom, er det meget sandsynligt, at du vil ønske at kaste denne mønt i springvandet og har denne drøm om en returflyvning gå i opfyldelse, for Rom er et særligt sted, og sin egenart ikke at være forpasset.

For mere information:

For mere information og tips til en ferie i Rom, kan du besøge den italienske regering Tourist Board: www.italiantourism.com