Tips til Circuit Training til vægttab

Circuit træning er en metode til vægttræning, der kan anvendes til at opnå vægttab. Circuit træning indebærer at udføre forskellige modstand øvelser, i en række, med lidt hvile i mellem bevægelser. Det er en god måde at indarbejde den maksimale mængde motion volumen i kortest tid. For at kunne udføre kredsløb uddannelse effektivt, bør et par vigtige tips følges.

Tip 1: Cross Train

Cross træning betyder at udfylde forskellige typer øvelser. Til cross tog, skal en exerciser undgå at gentage de samme bevægelser igen og igen. Fordi kroppen er meget god til at tilpasse sig pålagte krav, for at tvinge kroppen til at ændre de pålagte krav skal konstant ændre sig.

Cross træning holder kroppen gætte og reagere. Når kredsløb uddannelse, forsøge at gøre en anden rutine hver øvelse dag. Det er i orden at gå tilbage til en bestemt form for motion mere end én gang, men det bør ikke ske regelmæssigt eller efter hinanden.

Tip 2: Interval Train

Intervaltræning er hovedsageligt en metode til kredsløbstræning. Når kredsløb uddannelse, ved at tilføje korte byger af intens cardio øvelse såsom sprællemænd, intervaltræning kan opnås.

Motionister nødt til at forstå puls faser for at udføre interval træning korrekt. Maksimal puls kan beregnes ved at trække en persons alder fra 220.

  • Når den maksimale puls er bestemt, formere sig, at antallet af .65 at finde den estimerede fase lav puls. Det er omkring hvor en persons puls bør være i hviletider mellem sæt og mellem bevægelserne.
  • Multiplicer maksimale puls med .75 for at finde en medium pulszone. Det er det niveau, at en persons puls bør være omkring under vægttræning del af en rutine.
  • Multiplicer maksimale puls ved 0,85 for at finde det niveau, at en persons puls bør være på i løbet af de intense cardio byger af en rutine.

En person bør skifte mellem høj, middel og lav puls øvelser gennem en rutine. Denne form for intervaltræning maksimerer kroppens evne til at forbrænde fedt, selv efter træning er afsluttet. Pulsmålere kan bæres til at spore pulszoner.

Tip 3: Grænse Rest

Hviletid tillader puls at decelerere til hvile, eller næsten hvile, sats. Når pulsen sænker sin hvilende fase, er en person, der ikke længere arbejder på en produktiv niveau. For at holde hjertefrekvensen op og potentielt tabe, skal udføres back to back modstand øvelser. Fordi muskler træthed, betyder det, at på hinanden følgende øvelser nødt til at målrette forskellige kropsdele.

En god kombination af modstand øvelser kan indebære 1 til 3 sæt af en øvelse for en kropsdel, efterfulgt af en kort hvileperiode, efterfulgt af 1 til 3 sæt af en øvelse for en anden kropsdel.

_________________________________
Samantha Kopf - National Academy of Sports Medicine certificeret personlig træner